Gitmedim,Görüşmedim,mesafe koydum ama yine de kötü görümce ilan edildim..

Vaveylaaaa

Göründüğün Gibi Değilsen,Hiç Görünme Daha İyi...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
676
612
103
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ve-oraya-gidememem-icin-yaptigi-plan.879790/

Bu konuyu açtığımda çok eleştirildim, ' kim bilir ne yaptın da gelini soğuttun, senin gelmemen için görüşmediğin birini çağırdığına göre seni sevmiyor, bunaltma kızı ' vb. Daha neler neler gördüm.

Yine de hak verdim arkadaşlara, beni sevmiyor olabilir, sevmek zorunda değil.. Zaten öyle yengenin peşinden ayrılmayan, çok konuşan, açık arayan bir insan değildim yine de olması gerekeni yaptım mesafe koydum, gitmedim, aramadım..

Ama yine de yaranamadım, bu sefer de abim 'hadi beni geçtim. Yengeni niye arayıp sormuyorsun, bizi yalnız bıraktın, bize destek olmadın, yalnız kaldık zaten, başka şehre gitmeyi düşünüyoruz. '
Annemle problem yaşadıkları için ona söyleyemediklerini bana söylüyor, farkındayım..
Ama herşey ortada, yengemin bana, benim de ona çok meraklı olmadığımı biliyorken, bu durumda en doğru hareketin mesafeli olmak olduğunu biliyorken, benden nasıl bir destek bekliyor, yalnız bırakmamak için sık sık görüşmek gerekmiyor mu?

Benim yengeme sonsuz saygım var, eşinin kardeşiyim diye beni sevmek, benimle iyi olmak zorunda değil. Zira ben de görümcemlerle mesafeliyim, ve en iyisi bu kendimden biliyorum..
Ama abimin ne yapmaya çalıştığını anlayabilmiş değilim..
Ve şu an abim beni ortalığı karıştırmaya çalışan kötü görümce ilan etti, bu sabah evime benimle konuşmaya gelmek istedi, kayınvalidem kahvaltıya geleceği için kabul edemedim.
Benimle nasıl bir konuşma yapacaktı? Merak içindeyim..

Offf gerçekten boşverelim hep birlikte şu; görümce, elti, kayınvalide ve gelinleri...
Ben de aman görümce olayım, gelin - görümce ilişkilerini gelecek nesillere aktaralım demiyorum. Kültürümüzde böyle adlandırılmış, ben de o sıfatı kullanmak zorundayım.

ne diyebilir ki.
görüşmek isteyen insan bunları bunları yapmaz
ne istiyosunuz ben de anlamadım diyip çekilceksin kenara.
bu kadar basit.

Abine açık açık söyle yengemle aramızda limoni nasıl yaklasiyim de nedeni bilmiyorum ama demekki haz etmiyo sizden beni karıştırma abi de ben arada kalıyorum benim de Yuvam var Eşim var beni arada bırakmayın de abinizde biliyo niye üstünüze geliyorsa

Ben de aman görümce olayım, gelin - görümce ilişkilerini gelecek nesillere aktaralım demiyorum. Kültürümüzde böyle adlandırılmış, ben de o sıfatı kullanmak zorundayım.
Hitap ya da isimlerini değişterelim demiyorum.ama onları başta kendim olmak üzere bu kadar anlamlı görmemeliyiz diyorum. Hiçbirini sevmem zaten...

Birilerinin gelini isek baskasinin gorumcesi vsyiz. Aslinda ayni anda iki etikete de cogu zaman sahibiz o yuzden gorumcesiniz diye kotu biri olmaniz gerekmiyor. Abiniz ile siz konusmayi deneseniz. Sizin de rahatsiz oldugunuz seyleri soyleseniz. Cunku sorununuz sadece abinizin esi ile degil.

Bir de bunu sakin yanlis anlamayın ama sorunlariniz neler neden oldu diye tarafsiz düşündünüz mu belki onun da hakli oldugu yonler vardir.

En kisa surede sorununuzu cozmenizi dilerim.

Hem gelin olarak görünceme kayınvalideme karşı,hem de görümce olarak yengelerime karşı hep mesafeliyim.arkamdan eşimin ailesi laf etmiyor mu ediyor.Ben ne yapıyorum umursamıyorum.Abilerimden bir tanesi sizin abinize benzer şekilde konuştu benimle.önce sakin sakin anlattım.eşinin de bu durumdan memnun olduğunu söyledim.baktım hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıp sesini yükseltiyor.aynı tonda yüksek sesle cevap vermeye devam ettim .sonuç 3 sene konuşmadı benimle hiiç oralı olmadım.3senenin sonunda barıştık babamın ricası ile.şimdi mesafeli ama sorunsuz bir şekilde devam ediyoruz.

Acaba konuşma nasıl olucak? Onun stresine girdim, yarın gelecek sanırım.

Sallama!
Abini de sallama! Kardeşse de bir yere kadar. Her Nasıl ki bir erkek evlendiği kadını getirip annesinin , ailesinin ayağının altına paspas yapma Hakkına sahip değilse; evlendiği kadını da sizin tepenize çıkaramaz.

Erkekler karaktersiz kusura bakmayın

Umarım biz de sizinkine benzer bir küslük süreci yaşamadan bu sorunu çözeriz..

Acaba konuşma nasıl olucak? Onun stresine girdim, yarın gelecek sanırım.
Bazı erkekler ya tam anaci ya da tam Hanim köylü diye tabir etmek istemiyorum ama aklıma başka benzetme gelmedi mecbur yazdım. Bu kelimeyi de hiç sevmem ..
Benim esimde ben ne yaparsam ne dersem hemen ters anlar tam bi anacıdır abinizde tam tersi gibi sonuçta sizde bi gelirsiniz sizinde görümceniz vardır anlarsınız durumları o yüzden aman boşver gidip gelmë istemiyorsa size yüklenirse bağırmaya kalkarsa sizde abi esin için benimle tartışma kardes olduğumuzu unutma benim sana sayim sevgim sonsuz ama esinle anlasamiyoruz bu ortada görülen bişey zaten sende biliyorsun farkındasın ben aranızda kalmak yuvanızi bozmuş gibi olmak istemiyorum bende gelinim benimde Eşim var de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…