Gitmedim,Görüşmedim,mesafe koydum ama yine de kötü görümce ilan edildim..

Ama söylediğin stratejik tamamen, onu yaparsam bu olur bu da bunu doğurur gibi
Ben hislerden bahsediyorum abin abi gibi değilse görüşme diyorum oysa ki
Ama sen bilirsin

Ama söylediğin stratejik tamamen, onu yaparsam bu olur bu da bunu doğurur gibi
Ben hislerden bahsediyorum abin abi gibi değilse görüşme diyorum oysa ki
Ama sen bilirsin
Bu düşüncelerim de hislerden doğuyor zaten.. Stratejik kelimesini kabul etmiyorum.. Duygusuz, her şeyi planlayıp öyle yaşayan biri değilim ve bu düşüncelerimde tamamen benim de başka bir aileye mensup olmamdan, ailesi yada abisi arkasında olmayan ezik bir insan olarak gözükmek istemememden kaynaklanıyor..

boşver çaktirmadan git gel :) illa herşeyden haberdar olmak mi zorunda canim:)
benim gelin gittiğimide adeta çildiriyormuş valla ohh olsun diyorum

benim yengem de görümce adayı.. bana yaptığı gibi aynisini çeker.. etme bulma dünyasi olduğu unutma..
benimde görümcem var... görümceme hiç saygısızlık etmedim.. 2 sene olucak çok şükür.. biz abla-kardeş gibiyiz.. yinede azicik olsada mesafeliyim...
en iyisi MESAFE... böle kafa rahat oluyorsun kimse kimsenin umrumda bile degil...
annemede giderim kaynanamada... istediğim gibi yaşayabiliyorum.. rahatim çok şükür..
işte benle o yüzden çekemiyor kendi de rahat farkinda degil.. daha ne sityio bilmiyorum.. hani derler ya aza şükretmeyen çoğunu bulamaz diye ben bunu yaşiyorum.

boşver çaktirmadan git gel :) illa herşeyden haberdar olmak mi zorunda canim:)
benim gelin gittiğimide adeta çildiriyormuş valla ohh olsun diyorum
Ya isterlerse çaksınlar :) anneme gitmek içim eşimden hariç bir de onlardan mı izin alacam!?
Kimse onu başka bir şehirden silah zoruyla buraya gelin getirmedi, sevdi istedi göze aldı geldi..
Ayy sinirlendim bak şimdi. Annem evde değil olsaydı hemen şimdi giderdim :) face de bir foto, ohh olsun :)

Ben şahsen o kadar rahat değilim, eşim annem ve kv hariç başka bir yere kolay kolay bırakmaz çocuktan sonra yavaş yavaş düzeliyor gibi bu durum.
Ama yengem başka şehirden buraya gelmesine rağmen, şu an benden çok çevresi var, benden çok gezer. Yesin içsin gezsin gözüm yok. abim desen el üstünde tutar, azıcık kıymetini bil be kadın.

gözü yetmiyo seninle uğraşmaya başlamiş anlaşılan.. kıymeti bilsin.. rahattir oda.. benim çocuk yok olsa rahat batardi.. olsun yinede olsun istiyorum:)
yengem bana bebegimi kaybettiğimde bak bebegim olucak diye hava atmişti unutamiyorum o günü.. tamam olsun ben evlat acisi çekiyordum. ne diye hava atti onu da anlamiyorum çok üzülmüşüm ağlamişim.

Gerçekten çok ayıp etmiş yani, karşındaki insanın acısı var, ve sen en zayıf yerinden vuruyorsun insanı.. Kusura bakma canım ama çok aşağılık bir hareket..
Başın sağolsun bu arada canım, seni öbür dünyada bekleyecek olan güzel bir meleğin var..

amin saol. hiç cvp vermedim çok üzülmüşüm msjlari da silmedim duruyor sakliyorum... Allah benim ne hissettiğimi çok iyi biliyor.

amin saol. hiç cvp vermedim çok üzülmüşüm msjlari da silmedim duruyor sakliyorum... Allah benim ne hissettiğimi çok iyi biliyor.
Aynen canım, Allah kalplerde olan kırıklıkları çok iyi bilir.. elbet hesabı sorulur..

Zaten bunu nasıl yaparlar? Hiç anlamış değilim. Benim eşimin başına silah dayasan ailesini atmaz.

Abinin sizi anlatmasına gerek yok ki, gelin " bak yapayalnızım, burda yeniyim. Bi canımız kanımız güya kardeşin var, o da kapımızı bile çalmıyor, ölsek kimsenin haberi olmayacak. Hadi beni bırak insan abisi için arar sorar. Nasıl ailesiniz anlayamadım" dediği anda abin tamamdır. Nerden bilsin karısının senin ayağını bile isteye kestiğini. Mesafe olacak ama bunu koyan sen olacaksın. Onun bişeyden haberi de olmayacak, suçu günahı da.. Senin yerinde olsaydım, kayınvalide değil kim olursa olsun o sabah bi yarım saati abime ayırırdım ki bileyim yanlış anladığı bişeyler mi var. Hakkımda yanlış şeyler mi anlatıldı. Güzel güzel ayrıntısıyla anlatırdım. Karısını suçluyor gibi konuşmadan. Sakın arayı soğutma görüş abinle. Canın o senin. Böyle hiç yerine soğumayın birbirinizden. Yazık.

Haklısın canım, ama işte... Bu amalar bitmiyor malesef..
Çağırsam mı acaba? Bugün gelecekti ama evde olmayabilirim dedim dün..

Haklısın canım, ama işte... Bu amalar bitmiyor malesef..
Çağırsam mı acaba? Bugün gelecekti ama evde olmayabilirim dedim dün..

Çağır canım çağır. Bırak işi gücü konuş , netleştir bir an önce. Gelin tam olarak nasıl bir karakter bilmiyorum ama kolay mı öyle kardeş arası açmak. Asla meydan verme.

Vla kelin merhemi hesabı cnm sıkma canını su akaar yolunu bulur

Çağır canım çağır. Bırak işi gücü konuş , netleştir bir an önce. Gelin tam olarak nasıl bir karakter bilmiyorum ama kolay mı öyle kardeş arası açmak. Asla meydan verme.
Temizlikti Kızımdı derken çağıramadım ama en kısa zamanda bu konuşmayı yapmamız lazım tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…