- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Ama söylediğin stratejik tamamen, onu yaparsam bu olur bu da bunu doğurur gibiDemek istediğim ; ben abimle konuşmama kararı alıp küsersem o da bu durumdan rahatsız olmayı kabullenirse öz abim bile beni gözden çıkarabiliyorsa, eş, arkadaş, kv vb, insanlar daha kolay gözden çıkarır. güçsüz görünürüm eşime ve ailesine..
Benim eşim sinir halinde ailemle ilgili her şeyi başıma kakar, ve ailemdeki bu sorunlar yüzünden beni eleştirir..
Kısacası STRATEJİK düşünmüyorum, öyle düşünüyor olsam, ' Kötü görümce ' sıfatının hakkını çoktan verirdim..
Bu düşüncelerim de hislerden doğuyor zaten.. Stratejik kelimesini kabul etmiyorum.. Duygusuz, her şeyi planlayıp öyle yaşayan biri değilim ve bu düşüncelerimde tamamen benim de başka bir aileye mensup olmamdan, ailesi yada abisi arkasında olmayan ezik bir insan olarak gözükmek istemememden kaynaklanıyor..Ama söylediğin stratejik tamamen, onu yaparsam bu olur bu da bunu doğurur gibi
Ben hislerden bahsediyorum abin abi gibi değilse görüşme diyorum oysa ki
Ama sen bilirsin
boşver çaktirmadan git gel :) illa herşeyden haberdar olmak mi zorunda canim:)İnanır mısın aynı şeyler bizde de oldu.. Yengemin ailesi başka şehirde, ben anneme sık sık gidiyormuşum o göreniyormuş ailesini.. Bunu abime söylemiş, abim ise sevgili eşi üzülmesin diye ne dese beğenirsin? 'Sık sık gitme annemlere, yengen üzülüyor.. ' :) gel de sinir olma, evleri ayrı ve birbirlerine uzak, sanki beraber oturuyorlarmış gibi.
Ya isterlerse çaksınlar :) anneme gitmek içim eşimden hariç bir de onlardan mı izin alacam!?boşver çaktirmadan git gel :) illa herşeyden haberdar olmak mi zorunda canim:)
benim gelin gittiğimide adeta çildiriyormuş valla ohh olsun diyorum
Ben şahsen o kadar rahat değilim, eşim annem ve kv hariç başka bir yere kolay kolay bırakmaz çocuktan sonra yavaş yavaş düzeliyor gibi bu durum.benim yengem de görümce adayı.. bana yaptığı gibi aynisini çeker.. etme bulma dünyasi olduğu unutma..
benimde görümcem var... görümceme hiç saygısızlık etmedim.. 2 sene olucak çok şükür.. biz abla-kardeş gibiyiz.. yinede azicik olsada mesafeliyim...
en iyisi MESAFE... böle kafa rahat oluyorsun kimse kimsenin umrumda bile degil...
annemede giderim kaynanamada... istediğim gibi yaşayabiliyorum.. rahatim çok şükür..
işte benle o yüzden çekemiyor kendi de rahat farkinda degil.. daha ne sityio bilmiyorum.. hani derler ya aza şükretmeyen çoğunu bulamaz diye ben bunu yaşiyorum.
gözü yetmiyo seninle uğraşmaya başlamiş anlaşılan.. kıymeti bilsin.. rahattir oda.. benim çocuk yok olsa rahat batardi.. olsun yinede olsun istiyorum:)Ben şahsen o kadar rahat değilim, eşim annem ve kv hariç başka bir yere kolay kolay bırakmaz çocuktan sonra yavaş yavaş düzeliyor gibi bu durum.
Ama yengem başka şehirden buraya gelmesine rağmen, şu an benden çok çevresi var, benden çok gezer. Yesin içsin gezsin gözüm yok. abim desen el üstünde tutar, azıcık kıymetini bil be kadın.
Gerçekten çok ayıp etmiş yani, karşındaki insanın acısı var, ve sen en zayıf yerinden vuruyorsun insanı.. Kusura bakma canım ama çok aşağılık bir hareket..gözü yetmiyo seninle uğraşmaya başlamiş anlaşılan.. kıymeti bilsin.. rahattir oda.. benim çocuk yok olsa rahat batardi.. olsun yinede olsun istiyorum:)
yengem bana bebegimi kaybettiğimde bak bebegim olucak diye hava atmişti unutamiyorum o günü.. tamam olsun ben evlat acisi çekiyordum. ne diye hava atti onu da anlamiyorum çok üzülmüşüm ağlamişim.
Zaten bunu nasıl yaparlar? Hiç anlamış değilim. Benim eşimin başına silah dayasan ailesini atmaz.Karısı abini doldurmuş. Net
amin saol. hiç cvp vermedim çok üzülmüşüm msjlari da silmedim duruyor sakliyorum... Allah benim ne hissettiğimi çok iyi biliyor.Gerçekten çok ayıp etmiş yani, karşındaki insanın acısı var, ve sen en zayıf yerinden vuruyorsun insanı.. Kusura bakma canım ama çok aşağılık bir hareket..
Başın sağolsun bu arada canım, seni öbür dünyada bekleyecek olan güzel bir meleğin var..
Aynen canım, Allah kalplerde olan kırıklıkları çok iyi bilir.. elbet hesabı sorulur..amin saol. hiç cvp vermedim çok üzülmüşüm msjlari da silmedim duruyor sakliyorum... Allah benim ne hissettiğimi çok iyi biliyor.
Zaten bunu nasıl yaparlar? Hiç anlamış değilim. Benim eşimin başına silah dayasan ailesini atmaz.
Haklısın canım, ama işte... Bu amalar bitmiyor malesef..Abinin sizi anlatmasına gerek yok ki, gelin " bak yapayalnızım, burda yeniyim. Bi canımız kanımız güya kardeşin var, o da kapımızı bile çalmıyor, ölsek kimsenin haberi olmayacak. Hadi beni bırak insan abisi için arar sorar. Nasıl ailesiniz anlayamadım" dediği anda abin tamamdır. Nerden bilsin karısının senin ayağını bile isteye kestiğini. Mesafe olacak ama bunu koyan sen olacaksın. Onun bişeyden haberi de olmayacak, suçu günahı da.. Senin yerinde olsaydım, kayınvalide değil kim olursa olsun o sabah bi yarım saati abime ayırırdım ki bileyim yanlış anladığı bişeyler mi var. Hakkımda yanlış şeyler mi anlatıldı. Güzel güzel ayrıntısıyla anlatırdım. Karısını suçluyor gibi konuşmadan. Sakın arayı soğutma görüş abinle. Canın o senin. Böyle hiç yerine soğumayın birbirinizden. Yazık.
Haklısın canım, ama işte... Bu amalar bitmiyor malesef..
Çağırsam mı acaba? Bugün gelecekti ama evde olmayabilirim dedim dün..
Vla kelin merhemi hesabı cnm sıkma canını su akaar yolunu bulurGaliba bu gidişle bizi de böyle bir küslük süreci bekliyor, 2 abim var, ama ben bahsettiğim abimle çok yakındım, iyi aanlaşırdık, hiç tartışma kavga Vs, yaşamadık..
Yengemi suçlamıyorum, ama bu hâle nasıl geldik? Hiç anlam veremiyorum..
Temizlikti Kızımdı derken çağıramadım ama en kısa zamanda bu konuşmayı yapmamız lazım tabi..Çağır canım çağır. Bırak işi gücü konuş , netleştir bir an önce. Gelin tam olarak nasıl bir karakter bilmiyorum ama kolay mı öyle kardeş arası açmak. Asla meydan verme.
Saol canım, umarım öyle olur..Vla kelin merhemi hesabı cnm sıkma canını su akaar yolunu bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?