- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Çok güzel yazmışsın canım, işte benim abim de bunun ortasını bulamadı, bulamadığı için de bu duruma bir suçlu aramakla meşgul.. Kendi eşini yada annemi suçlu ilan edemeyeceği için de en kolay hedef ben oluyorum..Sallama!
Abini de sallama! Kardeşse de bir yere kadar. Her Nasıl ki bir erkek evlendiği kadını getirip annesinin , ailesinin ayağının altına paspas yapma Hakkına sahip değilse; evlendiği kadını da sizin tepenize çıkaramaz.
Erkekler karaktersiz kusura bakmayın
Bazı erkekler ya tam anaci ya da tam Hanim köylü diye tabir etmek istemiyorum ama aklıma başka benzetme gelmedi mecbur yazdım. Bu kelimeyi de hiç sevmem ..
Benim esimde ben ne yaparsam ne dersem hemen ters anlar tam bi anacıdır abinizde tam tersi gibi sonuçta sizde bi gelirsiniz sizinde görümceniz vardır anlarsınız durumları o yüzden aman boşver gidip gelmë istemiyorsa size yüklenirse bağırmaya kalkarsa sizde abi esin için benimle tartışma kardes olduğumuzu unutma benim sana sayim sevgim sonsuz ama esinle anlasamiyoruz bu ortada görülen bişey zaten sende biliyorsun farkındasın ben aranızda kalmak yuvanızi bozmuş gibi olmak istemiyorum bende gelinim benimde Eşim var de[/QUOTE
Benim de söylemeyi düşündüklerim böyle ama ben kendimi biliyorum. Biri bana karşı agresif davranıp sesini yükseltirse sadece ağlayabiliyorum ve hiç bir şey anlatamıyorum. Umarım öyle olmaz.
Sinirden canım sinirden:)))Çok pardon kızım yanımda da, onunla ilgilenirken nasıl oldu konuyu cevaba ekledim, anlamadım.
eşimin hep bir sözü vardır bunlar hep boşluktan işi gücü yok milletin böyle şeylerle uğraşıyorlar.bende kendi ailemle olsa takarım ama eşim tarafından kimseyi umursamamOfff gerçekten boşverelim hep birlikte şu; görümce, elti, kayınvalide ve gelinleri...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ve-oraya-gidememem-icin-yaptigi-plan.879790/
Bu konuyu açtığımda çok eleştirildim, ' kim bilir ne yaptın da gelini soğuttun, senin gelmemen için görüşmediğin birini çağırdığına göre seni sevmiyor, bunaltma kızı ' vb. Daha neler neler gördüm.
Yine de hak verdim arkadaşlara, beni sevmiyor olabilir, sevmek zorunda değil.. Zaten öyle yengenin peşinden ayrılmayan, çok konuşan, açık arayan bir insan değildim yine de olması gerekeni yaptım mesafe koydum, gitmedim, aramadım..
Ama yine de yaranamadım, bu sefer de abim 'hadi beni geçtim. Yengeni niye arayıp sormuyorsun, bizi yalnız bıraktın, bize destek olmadın, yalnız kaldık zaten, başka şehre gitmeyi düşünüyoruz. '
Annemle problem yaşadıkları için ona söyleyemediklerini bana söylüyor, farkındayım..
Ama herşey ortada, yengemin bana, benim de ona çok meraklı olmadığımı biliyorken, bu durumda en doğru hareketin mesafeli olmak olduğunu biliyorken, benden nasıl bir destek bekliyor, yalnız bırakmamak için sık sık görüşmek gerekmiyor mu?
Benim yengeme sonsuz saygım var, eşinin kardeşiyim diye beni sevmek, benimle iyi olmak zorunda değil. Zira ben de görümcemlerle mesafeliyim, ve en iyisi bu kendimden biliyorum..
Ama abimin ne yapmaya çalıştığını anlayabilmiş değilim..
Ve şu an abim beni ortalığı karıştırmaya çalışan kötü görümce ilan etti, bu sabah evime benimle konuşmaya gelmek istedi, kayınvalidem kahvaltıya geleceği için kabul edemedim.
Benimle nasıl bir konuşma yapacaktı? Merak içindeyim..
Bu koca türü yabancı damat grubuna giriyor.bunu yapamayacağımıza göre gamsız gelin olacağız ki Türk evlilik kurumunu yürütelim:))) gerçi bu lafım en çok kendime...geçenlerde iş yerinde konuştuk bu konuyu evlilik ve mecbur bırakılan akrabalı evliliği bitiriyor
dedim
evlilik ; evlendiğin yeni akrabalarınla ( eşinle demiyorum dikkatinizi çekerim ) uğraşmakla boguşmakla kendini anlatmak la yanlış anlaşılmakla geçiyor ve bu gerçekten insanı yoruyor ,
sadece adamla evlenecek gersini koy verecen .
Umursamasın canım benim o zaman, benim tahminim şöyle abim durup dururken böyle üzerime gelmez heralde..eşimin hep bir sözü vardır bunlar hep boşluktan işi gücü yok milletin böyle şeylerle uğraşıyorlar.bende kendi ailemle olsa takarım ama eşim tarafından kimseyi umursamam
Önceden o kadar gamsızdım ki, o eski halimden eser yok malesef..Bu koca türü yabancı damat grubuna giriyor.bunu yapamayacağımıza göre gamsız gelin olacağız ki Türk evlilik kurumunu yürütelim:))) gerçi bu lafım en çok kendime...
Deneyeceğim umarım başarılı olurum canım.Aglarsaniz suçlu pasif konumuna dusersiniz ama aglamamya çalışın
Çok güzel özetlemişsin canım ben de öyle düşünüyorum, ama ben hiç bir zaman taraf tutmadım, laf taşımadım..Erkekler genelde kadinlar arasindaki bu tarz duygulari anlamazlar, abinize gore siz anneniz ve gelinin arasindaki anlasmazlikta annenizin tarafini tutumus gibi gorunuyor olabilirsiniz, bu gibi durumlarda dengeyi tutturmak cok kolay degildir zaten. Abiniz karisinin sizden sizinde ondan cok hoslanmadiginizi muhtelen anlamiyor vede sizi sebepsiz onlardan uzaklasmaktan falan sucluyor olabilir. Erkekler boyledir malesef siz bence kavgalardfas taraf olmayin kimsenin isine karismayin gerekirse abinizede bana kalirsa yengem bende cok hoslanmiyor zorla asiri samimiyet kurmak istemiyorum deyin gitsin yani, ama bu seferde karisina yetistirirse yine siz suclu olacaksiniz. Isiniz zor ama bence abiniz bu kadinlar arasindaki mevzulara cok karismamasi en iyisi bence.
Saol canım güzel bir anlatma şekli, dikkate alıcam..Bence abinize kendinizden örnek vererwk yani daha genel anlamda bir anlatımla yaklaşın.şunun gibi mesela:ben onun görümcesiyim ama benimde görümcem var toplum olarak görümce gelin kaynana vs. birbirimize karşı önyargılarımız var doğal olarak herkes bundan nasibini alıyor.ben taraf tutma derdinde değilim ama kensi görümcelerimle de daha doğru insan ilişkilerinde mesafeli olmanın daha güzel daha saygılı olduğunu görüyorum bu yüzden mesafeliyim sadecr sizinle ya da başkalarıyla ilgili bir durjm değil
Şimdik,bende nişanlıyım ve bir görümcem birde kv var.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ve-oraya-gidememem-icin-yaptigi-plan.879790/
Bu konuyu açtığımda çok eleştirildim, ' kim bilir ne yaptın da gelini soğuttun, senin gelmemen için görüşmediğin birini çağırdığına göre seni sevmiyor, bunaltma kızı ' vb. Daha neler neler gördüm.
Yine de hak verdim arkadaşlara, beni sevmiyor olabilir, sevmek zorunda değil.. Zaten öyle yengenin peşinden ayrılmayan, çok konuşan, açık arayan bir insan değildim yine de olması gerekeni yaptım mesafe koydum, gitmedim, aramadım..
Ama yine de yaranamadım, bu sefer de abim 'hadi beni geçtim. Yengeni niye arayıp sormuyorsun, bizi yalnız bıraktın, bize destek olmadın, yalnız kaldık zaten, başka şehre gitmeyi düşünüyoruz. '
Annemle problem yaşadıkları için ona söyleyemediklerini bana söylüyor, farkındayım..
Ama herşey ortada, yengemin bana, benim de ona çok meraklı olmadığımı biliyorken, bu durumda en doğru hareketin mesafeli olmak olduğunu biliyorken, benden nasıl bir destek bekliyor, yalnız bırakmamak için sık sık görüşmek gerekmiyor mu?
Benim yengeme sonsuz saygım var, eşinin kardeşiyim diye beni sevmek, benimle iyi olmak zorunda değil. Zira ben de görümcemlerle mesafeliyim, ve en iyisi bu kendimden biliyorum..
Ama abimin ne yapmaya çalıştığını anlayabilmiş değilim..
Ve şu an abim beni ortalığı karıştırmaya çalışan kötü görümce ilan etti, bu sabah evime benimle konuşmaya gelmek istedi, kayınvalidem kahvaltıya geleceği için kabul edemedim.
Benimle nasıl bir konuşma yapacaktı? Merak içindeyim..
Galiba bu gidişle bizi de böyle bir küslük süreci bekliyor, 2 abim var, ama ben bahsettiğim abimle çok yakındım, iyi aanlaşırdık, hiç tartışma kavga Vs, yaşamadık..Off bu oldukca zor yıllar once aabim nişanlanacagı zaman herseylerine koştm alışversten kızın makyajına ust basına hersyne yardm ettm köyde yetşmşti hiç bişey blmiodu yardm ettm destek cıktm ayrıldlar ve benden kotusu olmadı benm abmle aramı bozdu 2 sene konşmadık sonra kız onu aldattı abmde hatasnı anladı ama 2 sene gecmşti yani ne dym iste var bole insanlar
Ahh be canım inan kendimi haklı göstermek için söylemiyorum çok anlayış gösterdim. Yeri geldi annemle araları iyi değil diye, hani yüz yüze gelip morali bozulmasın diye yalan da söyledim;Şimdik,bende nişanlıyım ve bir görümcem birde kv var.
Kv ve görümcemle iş ortamında,okulda,sosyal bi ortamda tanışmış olsam,arada nişanlım olmasa eminim çok güzel anlaşırız,kahve içer sohbet ederiz:)ama arada bı nişanlım var işte,karıştırıyo ortalığı ya da biz paylaşamıyoruz...o yüzden ne gelininiz çok kötü biri, ne de siz..sadece herkese gösterdiğimiz anlayışı onlara da göstermemiz gerekiyo diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?