Gitmek bilmeyen misafir

Eşimle her konuşmada aynı muhabbetler dönüyor gelebilirsek geliriz yani dusunmicem diyorum bı hafta geçiyor yine ayni çok yoruldum
Eşiniz desin açık açık bize gelmiştiniz zaten bu senede diğer çocuklarınıza gidin diye. Çünkü gelmeyi kafaya koydularsa habersizde çıkıp gelebilirler.

Valla o kadar iyi niyetime rağmen arkamdan dedikodu çevirecek insanları ben kapımdan içeri sokmazdım. İnsanlar ne 2 yüzlü dedikodu yaptığın insanların evine hala da gitmeye yüzün oluyor

Eşiniz desin açık açık bize gelmiştiniz zaten bu senede diğer çocuklarınıza gidin diye. Çünkü gelmeyi kafaya koydularsa habersizde çıkıp gelebilirler.
Esim yurtta büyümüş ama hep annane ben bakarken çok zorlandım şöyle baktım böyle baktım duygu sömürüsü içerisinde eşimde bı turlu haklarini ödeyemem gibi bir dusuncede davet etmiyor bana söz verdi ama açık açıkta öyle diyeçek bi karaktere sahip değil maalesef

Valla o kadar iyi niyetime rağmen arkamdan dedikodu çevirecek insanları ben kapımdan içeri sokmazdım. İnsanlar ne 2 yüzlü dedikodu yaptığın insanların evine hala da gitmeye yüzün oluyor
Evet ben daha gelmezler diye elimden geldiğince iyi agirliyayim dedim arkamdan böyle demiş. Bide giderken teşekkür bile etmedi sanki mecburum gibi

Anlıyorum. Eşinizin de işi zor. Hem zor bir çocukluk geçirmiş, hemde şuan yaşlıların baskısı altında. Bence onunda çok üstüne gitmeyin. Bu konuyu açmayın sürekli. Ama verdiği sözü tutmazsa ortalığı ayağa kaldırın

Evet ben daha gelmezler diye elimden geldiğince iyi agirliyayim dedim arkamdan böyle demiş. Bide giderken teşekkür bile etmedi sanki mecburum gibi

Boşuna dememişler kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini diye. Eşinize de pek inanmayın bence. Hamileymişsiniz herhalde gelmezler artık. O kadar da düşüncesiz değillerdir herhalde.

Boşuna dememişler kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini diye. Eşinize de pek inanmayın bence. Hamileymişsiniz herhalde gelmezler artık. O kadar da düşüncesiz değillerdir herhalde.
Tam olarak o kadar dusuncesizler ben kendimi koruyamiyorum Allah korusun çocuklarıma acısın Allah

Evet kendilerini baktırmak istiyolar sağlıkları yerinde yatmaktan ayağa kalkamiuorlar tembellikten

Siz yeterince gerekeni yapmışsınız zaten sizin bir gönül borcunuz da yok. İyilik en azından hak edenlere yapılmalı. Hele ki vefa, minnet duygusundan yoksun insanlara hiç iyilik yapılmaz.

Yoruldum cidden gelmeseler bile dilleriyle gelmiş kadar rahatsızlık verdiler

Tam olarak o kadar dusuncesizler ben kendimi koruyamiyorum Allah korusun çocuklarıma acısın Allah

Siz çocuğunuza odaklanın. Eşiniz onları kabul edecek kadar kafasız değildir herhalde. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıklı doğum dilerim.

Siz yeterince gerekeni yapmışsınız zaten sizin bir gönül borcunuz da yok. İyilik en azından hak edenlere yapılmalı. Hele ki vefa, minnet duygusundan yoksun insanlara hiç iyilik yapılmaz.
Benim onlara bakmamin hiç bir sevabı olmaz bana iyilikte sayılmaz istemeden mecburiyetten artık ilişkim içimden gelmiyo iyilik böyle bişey değil

Benim onlara bakmamin hiç bir sevabı olmaz bana iyilikte sayılmaz istemeden mecburiyetten artık ilişkim içimden gelmiyo iyilik böyle bişey değil

Çünkü yıldırmışlar artık. Eşiniz de ayrıca çok düşüncesiz. İnsan eşini düşünmez mi? Her şeyle uğraşan sizken ona dışarıdan konuşmak kolay geliyordur tabii. Bu misafirliğin sonunda da torunu kendilerine baktı olur, sizi de kötülerler. Allah ıslah etsin bu cinsleri.

Aminn en güzel dua Allah ıslah etsin

Ay ben de tam böyle düşündüğüm bir durumun içindeyim içten içe o kadar rahatsızım ki zorla yaptırılan iyilik ne kadar sevap getirir Allah bilir ama artık lafını yapmak zorunda kalıyorsak o iş istekten çıkıp zorunluluk haline geldiyse ve istemiyorsak nasıl hayır bekleyebiliriz ki

Klimanın bi kablosunu çıkaracaktınız 1 günde olsa olup bitecekti ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…