- 20 Kasım 2019
- 3.818
- 5.090
- 158
Her seyin bir yolu yordamı oluru var. Evet elden ayaktan dusmediyse 3 ay kimsenin yükünü çekmek zorunda değil kimse. Bakima muhtaç olurlar tabiki bas goz ustune bir ömürde bakilir. Esine bakmışlar, e bakmasalardı çocuklara vefa vicdan borç yüklemeyi bırakın artık dünyaya getirmeye karar vermişseniz, Allahin emanetleridir cocuklarimiz bir zahmet bakacağız. Cocugumuzu buyuttuk 9 ay karnimizda taşıdık diye köle olmasini, kayıtsız şartsız itaat etmesini bakmasını ve gık cikarmamasini istiyoruz beklentisine giriyoruz malesef türkiyede bu vicdan yuku, bu duygu sömürüsü vefa borcu adi altında herkese reva görülüyor. Allah zaten bunu fitratimiza koymuş, analık ve babalık karar verdiysen bir zahmet bakacaksın Allahin emanetine.beğenmedim attınız ya iade edeyim ben de bu yorumu beğenmedim.illa elden ayaktan düşmek gerekmiyor anne babamızın evimize gelmesi için.o dede nine annelik babalık yapmışlar eşine.ömründe bir 3 ay bakmasın mı onlara?bir güler yüz göstermesin mi?severek büyütükleri torunlarıyla olmasınlar mı ?ben her sene gelip kalsınlar mı yazdım?ya da hep bu torun mu baksın yazdım?ben bakarım arkadaşım görümceme de kaynanam olsa ona da hatta komşuma baktım vefatına kadar bu 6 ay içinde kanserdi.burada her türlü farklı fikir olacak.zaten sitenin amacı bu.
Siz herkese bakmaya devam edin cennetliksiniz, en vefalı sizsiniz.