Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

herkes mesai yapcak bu gidişle bu işin sonunu görmek için. çıkmadan öğrensek bari

tüm sayfaları tek tek okudum gerildim boynum tutuldu resmen allah yardımcın olsun sonucu merakla bekliyorum layla yüzünden yemeksiz kalacaktım umarım yakmam bi koşu gidip bakayım yemeğe:)))

canım eskilerden böyle bir inanç var istemediğin kişinin ayakkabılarının içine bir tutam tuz koyarsan kalkıp gidermiş.bende kayınvalidemden duymuştum.eşim doğulu bir kere yapmıştı kayınvalidem kendi kayınvalidesine.ama misafirlerinin arasında en çok sözü geçen kimse onun ayakkabısına koy inan yarım saate gitmişti.tesadüfte olabilir ama denemekte yarar var.

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin sana..bizimde başımızda vardı bu sertlerden bi sürü eskiden yazlıımız varken millet sezon açıldımı gelir kapanınca giderlerdi sonra da hoşt köpek diyen olmazdı bize garibim annem sesini çıkarmadan çekti senelerce babamın sülalesini..şimdi birine beddua etmek isteyince allah size yazlık versin der hep dua gibi anlarlar ama olunca görürler ne demek istediğimi dio..
geçen kurban bayramında bana da kayınvalidemle kayınbabam geldiler biz çok uzakta olduğumuz için 20 gün kaldırlar..allahtan bi sorunumuz olmadı gül gibi geçindik beraber pişirdik yedik eve de katkıları oldu çok şükür..ama gittiklerinde eşimin ayaklarını uzatıp koltuga bi uzanması vardı hanım gel yanıma şöylee ohh bee insanın evinde yalnız kalması gibi yok anne babası bile olsa çok çekilmiyo dedi kendi ağzıyla ben off bile dememişken..yani demem o ki eşin çok haklı evire çevire dövse yeridir..

Böyle bi durumda kendi kendini yıpratırsın canım,yapman gereken tek şey yarından itibaren kendilerine kalacak başka yer bulmalarını senin ve eşinin bu durumdan oldukça rahatsız olduğunuzu belirtmen. Akrabalık da bir yere kadar. Kaybedecek hiçbir şeyin yok aksine bu durumun eşinle aranıza girmesine de izin vermemiş olursun.

Ala ala , ne garip şeyler var ..
Teşekkürler canım öğrenmiş oldum en azından
İlksah konuşuyordur inşallah .

Son düzenleme:
bakkala diye gittim oturdum kaldırımda ağladım ağladım annemi aradım durumu ilettim benim eşim çok sinirli biri üstelik hiçbir akrabası olmayan nadir insanlardan böyle olduğu içinde misafiri sevmez böyle kalıcı çünkü kimse gelip kalmaz onlara birtek benm akrabalarım geliyor evlendiğimizden beri ve senede birsürü kişi gelio artık sinir olmaya başladı ve bayapı kavga ettik onunlada telefonda anneme dedim çağır abisinin karısını anlat durumu arasın kardeşini fazla kalmayın öyle ayıp falan filan desin birde şişirdim bayağı annem diyecek işte kocası çok fena ilkşahın döver valla korkuyorum hep hakaret ediyormuş huzursuz ediyormuş kızı falan diye

Son düzenleme:
Aynen ya.. İşten çıkasım gelmiyo :)

aynen 5 te çıkacaktım ama bekliyorum yani mesaiye kaldım layla yüzünden ahhh laylaa ahhhh bi gitsende bende evime gitsemmm

yarın da ctsi..gelenler yarın güncelleme yapsınlar da ptesi okuyalım bari. ama kızcağızdan haber yok. bence konuyu halleteme niyetine girdi...

İlksah bacım hadi hepimiz evimize gitcez birşey söyle :18::18:

Anneni felan bekleme direk söyle gidin artık sizi istemiyorum de

Ya insanları yalan söylemek zorunda bırakıyorlar resmen .
Zan altında bırakıp, sevildikleri yerde durmuyorlar.
Canım iyi sabrediyorsun ya , gidin diyiversene kibarca .
Ne derse desin memlekete .

biz de sen olmayınca kesin hallediyordur dedik..aynen söyle. onlar yüzsüzse sen de ol ki şimdiye kadar sabretmen insan üstü yetenek kaldı ki eşin de evinde şöyle yatarak dinlenmek ister. aynen herkesin hem fikir olduğu gibi sen de numaradan telle konuş eşinin ailesinden acil bişey çıksın ve çıkmam lazım acil de.sizin de çıkmanız lazım vs gelir arkasından. çekinecek hiç birşey yok. açıkça söylesen daha güzel. söyleyenin bir yüzü kara anlamayan 2 yüzü. hadi canım artıkkk

ilksah bacim tuz lazimsa eger buyur, hemde cuvalla

anlattım ya durumu annem şu an leylanın kocasının abisinin karısına anlatıo durumu onun sözü geçer bunların üzerinde anlayışlıdır da annemide sever annem anlatacak durumu ilksahın kocası çok fena sevmez fazla kalan misafiri biz bile 2-3 günden fazla kalmıyoruz daha kalacaklar die kızıma hakaret ediomuş huzursuzluk veriomuş döver diye korkuyorum falan die ezberlettim anneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…