bakkala diye gittim oturdum kaldırımda ağladım ağladım annemi aradım durumu ilettim benim eşim çok sinirli biri üstelik hiçbir akrabası olmayan nadir insanlardan böyle olduğu içinde misafiri sevmez böyle kalıcı çünkü kimse gelip kalmaz onlara birtek benm akrabalarım geliyor evlendiğimizden beri ve senede birsürü kişi gelio artık sinir olmaya başladı ve bayapı kavga ettik onunlada telefonda anneme dedim çağır abisinin karısını anlat durumu arasın kardeşini fazla kalmayın öyle ayıp falan filan desin birde şişirdim bayağı annem diyecek işte kocası çok fena ilkşahın döver valla korkuyorum hep hakaret ediyormuş huzursuz ediyormuş kızı falan diye
bakkala diye gittim oturdum kaldırımda ağladım ağladım annemi aradım durumu ilettim benim eşim çok sinirli biri üstelik hiçbir akrabası olmayan nadir insanlardan böyle olduğu içinde misafiri sevmez böyle kalıcı çünkü kimse gelip kalmaz onlara birtek benm akrabalarım geliyor evlendiğimizden beri ve senede birsürü kişi gelio artık sinir olmaya başladı ve bayapı kavga ettik onunlada telefonda anneme dedim çağır abisinin karısını anlat durumu arasın kardeşini fazla kalmayın öyle ayıp falan filan desin birde şişirdim bayağı annem diyecek işte kocası çok fena ilkşahın döver valla korkuyorum hep hakaret ediyormuş huzursuz ediyormuş kızı falan diye
Hele şükür canım...İyi yapmışsın..annen halleder merak etme...Bir daha da bu kadar yumuşak yüzlü olma...Hizmet etmeler filan,misafire hizmet edilir ama kaıcı misafirler eve en ufak masraf yardımında bile bulunmuyo..OH NE ALAA...ben kalıcı misafirim olduğu zaman yemek zamanında bile duşa filan giriyodum anlasınlar diye..onlar yemek yapıyo ben de oturup bi güzel yiyodum afiyetle...
Ya çıldırmak üzereyim neredeyse eşimle boşanmanın eşiğindeyim evi terk ederim gitsinler artık diyor...
Olayı anlatayım memleketten hiç görüşmediğim akrabalar geldi karı koca hiç samimi olmadığım aradılar bebek tedavisi görüolarmış pazartesi kontrolümüz var gelebilirmiyiz
gelin dedim 1-2 gün kalırlar giderler die
pazar geldiler pazartesi doktora gittiler doktor haftaya pazartesi yine gelin demiş
5 gündür boş boş duruyorlar burda memleketleride 3 saatlik yol gidip 1 hafta sonra tekrar gelebilirlerdi
5 gündür 150 tl para harcadım yemeğe yemek beğenmezler 2 çeşit yemekmi olur şunu al bunu al onu pişirelim bunu pişirelim dünden kalan yemeğide yemioler hepsi çöpe gidio günde iki kere bulaşık makine çalıştırıorum birsürü tencere tava tabak bardak batıo
her su içtiklerinde dolaptan yeni bardak alıolar içip makinaya koyuolar dolap kapağını bi açtım bomboş bardak kalmamş
her akşam yemekten sonra çay kurabiye faslı başlıyor herşeyide kendim yapıorum 26 yaşında kadın kalkıp çay bardağını bile kaldırmıyor
akşam ne zaman gideceksiniz diye sordum pazartesi yine kontrol var bi 10 tane iğne verebilirmiş pazartesiden sonra da bi 15 gün daha kalabiliriz dediler şoka uğradım başımdan kaynar sular döküldü
bizden önce 2 yılda 8 kişinin evinde kalmışlar burda 1-2 kaldıklarına birdaha gidemiolarmş demekki insanlar bidaha kabul etmio bunları heryerde böyle yapıolardır
bir ay sonra kredi çekip ev alıcaz evdeki eşyaları satmaya uğraşıorum bi yandan para biriktirmeye uğraşıoruz onlar gelmeden önce günü sadece çorba yierek geçirioduk biraz tasarruf yapalım dedik geldiler suyunu çıkardılar
hiçbir muhabbetiminde uymadığı insanlar son derece cahil iki kelime konuşulmuyor dedikodu yapmaya çalışıyorlar bizimle falan birgün çıksınlar dedim turistik bir yere getirdim beni rezil ettiler orda kozmetikçiye getirdim karısı saç boyası alacakmış orda bi rezil oldum televizyon kumandalarını rehin aldılar yok evlilik programıydı eski Türk filmiydi bilmem ne hep onların elinde kafalarına göre banyoya giriolar banyo yapıolar çıkıolar
ben 5 gündür saçımı yıkayamıyorum rahatsız oluyorum
onlarda rahatsızlık yok
eşim ne yap ne et konuş gönder daha 15 gün kalmalarını kaldıramam dedi
evdeler die alacağımız evi bakmaya gidemiorum ya 1 ay sonra ev alıcam alacağım eve gidemiorum tüm planlarımızı düzenimizi alt üst ettiler
nasıl konuşabilirim ne demeliyim lütfen yardım edin eşim konuşmassan eğer babamda gidip kalıcam geceleri gelmicem senin akraban sen göndericeksin ben tanımıorum bile dio ooff ooff
Bence halledemez. En azından zaman alır. Bugün gitmeyecekleri kesin gibi artık. Annesi konuşup o adam bunlara dönene kadar hafta sonu biter ptesi kontrolleri varmış zaten. Ptesi kontrolden sonra gideriz der. O zamana Allah kerim.
akşama yemek yapamadım vallahi..
makarnaya talim..
ne leylaymış arkadaş bizim evlerimizede bulaştı.....
akşama yemek yapamadım vallahi..
makarnaya talim..
ne leylaymış arkadaş bizim evlerimizede bulaştı.....
Aklıma bir söz geldi. Misafir on bereketle gelir birini yer dokuzunu bırakır derler ya.. Bu layla bu sözü bile ortadan kaldırtır.
eyüp merkezde oturuyorum cnm otogara yakın hastanelere yakın avmlere yakın ulaşımı kolay die buraya gelio herkes terk edicem valla burda oturduğuma pişmanımharbi harbi yeşilçam kokmaya başladı bu durum utanmazlar bi aileyi ne duruma getirdiler hiç demiyorlar bu kadının da kocası eloğlu ne der kızarmı eder mi diye nerde oturuyorsun ilkşah sennn
Bizim evede gelecek diye korkuyorum şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?