Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

harbi harbi yeşilçam kokmaya başladı bu durum utanmazlar bi aileyi ne duruma getirdiler hiç demiyorlar bu kadının da kocası eloğlu ne der kızarmı eder mi diye nerde oturuyorsun ilkşah sennn

Bence bu sana ders olsun artık kimseyi kabul etme valla kocan iyi dayanmış şimdiye kadar, adamın Sabri'ni tasirma bence ve açıkça konus su leyla ile. Sen hallet başka türlü olmayacak

sen niye ağlıyorsun ya?? söylesene açık açık evet kolay değil belki ama evinin huzuru kaçıyor, sinirlerin yıpranıyor. hayır birde kadir kıymet bilen insan değiller anlattığına gör. git söyle açık açık. kendi evinden bakkala diye çıkıp ağlar mı bi insan ya anahtarı da teslim etseydin bari.

kusura bakma ilksah suç sende. akrabaların da seni kötü falan bilmez, her gittiği yerde bu şekilde davranan insanların nasıl olduğu aşikardır, herkes biliyordur huylarını. senin hakkında en fazla '' bu kızı da bıktırmışlar'' derler. hem seni kötü bilseler ne ya, eşinle aran bozulduktan, huzurun kaçtıktan sonra kim ne derse desin bırak allah aşkına.

Ya varya layla sinir etti beni akşam akşam.
Kalk git bacım ya .
Sevildiğin yerde dur .
Bir ay 30 gün 20 - 25 gün kalmak ne demek ya .
kira iste kira .
Vurdumduymazlığın bu kadarı.

en sonunda alın ev sizin olsun biz gidiyoruz dedirtticekler..gocebe hayatı gibi yasıyorlar yeme icme bedava ohh gel keyfim gel insanın en yakınında bile 1 haftadan fazla kalamıyor evim gibi olmuyor deyip cıkıp geliyorsun bunlar amma benimsemisler sizin evi ya

Son düzenleme:
Hele şükür canım...İyi yapmışsın..annen halleder merak etme...Bir daha da bu kadar yumuşak yüzlü olma...Hizmet etmeler filan,misafire hizmet edilir ama kaıcı misafirler eve en ufak masraf yardımında bile bulunmuyo..OH NE ALAA...ben kalıcı misafirim olduğu zaman yemek zamanında bile duşa filan giriyodum anlasınlar diye..onlar yemek yapıyo ben de oturup bi güzel yiyodum afiyetle...

arkadasım öncelikle rabbim yardımcın olsun....

konuyu okurken suna dikkat ettim. madem daha önceden görüsmediğin akrabaların bunlar, bundan sonra görüşsen ne görüşmesen ne acıkca yüzlerine söyle evliliğim tehlikede sizin yüzünüzden lütfen evimi terk eder misiniz diye. gerekirse sert davran bunu istiyorlar anlaşılan

Bence halledemez. En azından zaman alır. Bugün gitmeyecekleri kesin gibi artık. Annesi konuşup o adam bunlara dönene kadar hafta sonu biter ptesi kontrolleri varmış zaten. Ptesi kontrolden sonra gideriz der. O zamana Allah kerim.

canım tüm yazdıklarını başından sonuna kadar okudum ve sinirden deli oldum bu ne yüzsüzlük canım tamam misafir iyidir hoştur ama bunlar sizi resmen kullanıyo gitmeyede niyetleri yok gibi umarım en kısa zamanda kurtulursun eşinle hiç tanımadığın kişiler yüzünden aranı bozma boşyere bunlar yüzsüzse sende gerekirse açık açık söyle baksana kendi teyzesi bile kabul etmemiş ne malum ameliyat olduğu belki bunların böyle olduğunu biliyo bi daha gelirsiniz falanda deme çat kapı gelirlerse yaa canım Allah yardımcın olsun rabbim hepimizi böyle insanlardan korusun yüssüzlüğünde bu kadarı yani bi sinir oldum kii inşallah bi an önce kurtulursun bi dahada kabul etme.gelişmeleri yaz mutlaka kolay gelsin canım sana..

akşama yemek yapamadım vallahi..
makarnaya talim..
ne leylaymış arkadaş bizim evlerimizede bulaştı.....

evet yaa bu iş yaş

akşama yemek yapamadım vallahi..
makarnaya talim..
ne leylaymış arkadaş bizim evlerimizede bulaştı.....

Ay evlere bulaşsa yine iyi.işten kovdurcak leyla bizi…herkes tansiyon yaptı valla. Hatta skeç gibi ya olacak şey değil.

Aklıma bir söz geldi. Misafir on bereketle gelir birini yer dokuzunu bırakır derler ya.. Bu layla bu sözü bile ortadan kaldırtır.

Ben size dedim kimse takmadı beni. LAyla artık türkiyenin ortak sorunu. Ondan kurtuluunca Topik açalım dedimmm Layla topiğii

harbi harbi yeşilçam kokmaya başladı bu durum utanmazlar bi aileyi ne duruma getirdiler hiç demiyorlar bu kadının da kocası eloğlu ne der kızarmı eder mi diye nerde oturuyorsun ilkşah sennn
eyüp merkezde oturuyorum cnm otogara yakın hastanelere yakın avmlere yakın ulaşımı kolay die buraya gelio herkes terk edicem valla burda oturduğuma pişmanım
Bizim evede gelecek diye korkuyorum şu anda

eşyalarını topluo yavaş yavaş ben muhatp olmuorum kocasıyla sessiz sessiz konuşmalar falan eşim iyice çıldırdı çıkar bi paket prezervatif de ver çık evden çocuk falan denesinler demeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…