ya anneni neden araya koyuyorsun açık açık söyle....annen onun yengesini arıcak yengesi onu arıcak neyi ne şekilde söyleyeceqi belli deqil...neyi bekliyorsun kardeşim...iki kelimeyi söyleyemeyen birimisin...eşinle aranın açılmasına neden olan kişilere hala özverili davranmaya bu işi onları kırmadan halletmeye çalışıyorsun...ayrıca maden görüşmediqin kişilermiş nasıl görüşmediqin kişiler sana kalmaya geliyorlar anlamadım..bu ne yüzsüzlük...at gitsin at gitsinnn yeterr artık..bütün topik stres olduk yaa...eşin gelmeden kov gitsin...olmadı numarasını ver biz halledelim....bakkala diye gittim oturdum kaldırımda ağladım ağladım annemi aradım durumu ilettim benim eşim çok sinirli biri üstelik hiçbir akrabası olmayan nadir insanlardan böyle olduğu içinde misafiri sevmez böyle kalıcı çünkü kimse gelip kalmaz onlara birtek benm akrabalarım geliyor evlendiğimizden beri ve senede birsürü kişi gelio artık sinir olmaya başladı ve bayapı kavga ettik onunlada telefonda anneme dedim çağır abisinin karısını anlat durumu arasın kardeşini fazla kalmayın öyle ayıp falan filan desin birde şişirdim bayağı annem diyecek işte kocası çok fena ilkşahın döver valla korkuyorum hep hakaret ediyormuş huzursuz ediyormuş kızı falan diye
sen yine iyi makarna yapabilmişsin canım biz işten çıkamıyoruz layla yüzünden
Ben size dedim kimse takmadı beni. LAyla artık türkiyenin ortak sorunu. Ondan kurtuluunca Topik açalım dedimmm Layla topiğii
eyüp merkezde oturuyorum cnm otogara yakın hastanelere yakın avmlere yakın ulaşımı kolay die buraya gelio herkes terk edicem valla burda oturduğuma pişmanım
tüh anadolu yakasında bi yerde olsaydın kesin gelir evini basardımm valla bunları bi güzel dışarı süpürtürdüm yapardım yani bi daha bak bakalım gelebiliyorlar mı
Meğerse bizim Kazen’in işiymiş bu.Siteye hareket katmak için..
Yoksa bi insan bu kadar yüzsüz olamaz.diğer insan da bu kadar sabırlı..
Ya noldu acaba…
eyüp merkezde oturuyorum cnm otogara yakın hastanelere yakın avmlere yakın ulaşımı kolay die buraya gelio herkes terk edicem valla burda oturduğuma pişmanım
eşyalarını topluo yavaş yavaş ben muhatp olmuorum kocasıyla sessiz sessiz konuşmalar falan eşim iyice çıldırdı çıkar bi paket prezervatif de ver çık evden çocuk falan denesinler demeye başladı
eşyalarını topluo yavaş yavaş ben muhatp olmuorum kocasıyla sessiz sessiz konuşmalar falan eşim iyice çıldırdı çıkar bi paket prezervatif de ver çık evden çocuk falan denesinler demeye başladı
ben böyleyim işte huyuma lanet olsun en sevmediğim yanım kimsenin yüzüne seni istemiorum seni sevmiyorum diyemiyorum hayırda diyemiyorum offf bu yüzden hep başım belaya giriyor
aynı odadayız ben masadayım onlar koltukta sessiz sessiz konuşuolar mal oldukları burdan belli ulan benm yanımda ha sessiz konuşmuşsun ha sesli anlaşılıo zaten benm hakkımda konuştuğun
ben böyleyim işte huyuma lanet olsun en sevmediğim yanım kimsenin yüzüne seni istemiorum seni sevmiyorum diyemiyorum hayırda diyemiyorum offf bu yüzden hep başım belaya giriyor
aynı odadayız ben masadayım onlar koltukta sessiz sessiz konuşuolar mal oldukları burdan belli ulan benm yanımda ha sessiz konuşmuşsun ha sesli anlaşılıo zaten benm hakkımda konuştuğun
birde diyolarlar ki nerden ev bakacaksınız dedim avcılar eee bizde sevinmiştik tam bi ev bulduk diye kime gitsek ya taşınıyo ya eve kaynanası geliyor falan şimdi anladım onlara telefonda böyle diyorlar demek :)
birde diyolarlar ki nerden ev bakacaksınız dedim avcılar eee bizde sevinmiştik tam bi ev bulduk diye kime gitsek ya taşınıyo ya eve kaynanası geliyor falan şimdi anladım onlara telefonda böyle diyorlar demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?