Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

ya anneni neden araya koyuyorsun açık açık söyle....annen onun yengesini arıcak yengesi onu arıcak neyi ne şekilde söyleyeceqi belli deqil...neyi bekliyorsun kardeşim...iki kelimeyi söyleyemeyen birimisin...eşinle aranın açılmasına neden olan kişilere hala özverili davranmaya bu işi onları kırmadan halletmeye çalışıyorsun...ayrıca maden görüşmediqin kişilermiş nasıl görüşmediqin kişiler sana kalmaya geliyorlar anlamadım..bu ne yüzsüzlük...at gitsin at gitsinnn yeterr artık..bütün topik stres olduk yaa...eşin gelmeden kov gitsin...olmadı numarasını ver biz halledelim....

konuyu takip eden kişi sayısı giderek azalıyor.tek tek çıkıp size geliyoruz leylayı evden göndermeye:) yoksa gideceği yok bunların.söylemezseniz anlamazlar.bir arkadaşın dediği gibi bu iş pazartesiyi bulabilir.merak etmeyin onlar üzülmez.nasıl olsa her gittikleri yerden böyle gönderilmişlerdir.

ben böyleyim işte huyuma lanet olsun en sevmediğim yanım kimsenin yüzüne seni istemiorum seni sevmiyorum diyemiyorum hayırda diyemiyorum offf bu yüzden hep başım belaya giriyor
aynı odadayız ben masadayım onlar koltukta sessiz sessiz konuşuolar mal oldukları burdan belli ulan benm yanımda ha sessiz konuşmuşsun ha sesli anlaşılıo zaten benm hakkımda konuştuğun

Oh , en azından hallolmuş ya.
Eşin haklı valla ben burda sinir oldum
Şükürler olsun Layla gidiyo
Tuz mu döktün yoksa kız ?

sonuç olarak gidiyorlar mı??

yemek yapıyordum ıkı ara bır derede gırıp bakayım dedım cok merak ettım. Esınle sana mutlu , uzun ,saglıklı , sorunsuz bır omur dilerim

birde diyolarlar ki nerden ev bakacaksınız dedim avcılar eee bizde sevinmiştik tam bi ev bulduk diye kime gitsek ya taşınıyo ya eve kaynanası geliyor falan şimdi anladım onlara telefonda böyle diyorlar demek :)

senin hakkindami konusuyolar bide senin yaninda ne diyolar allaaam yarabbim kocan gelsede sunlari bi dövse

birde diyolarlar ki nerden ev bakacaksınız dedim avcılar eee bizde sevinmiştik tam bi ev bulduk diye kime gitsek ya taşınıyo ya eve kaynanası geliyor falan şimdi anladım onlara telefonda böyle diyorlar demek :)

koptum buna işte yaaaa keşke avcılar demeseydin sizi hafızalarından silsinler ya mümkünse

galiba yarın gidecekler kesin ama bakalım artık kısmet knouşmuorm hiç şimdi odalarına çekildiler konuşuolar seslerini duyuorum ne yapıcaz kimse bizi istemio diodurlar

ilkşah seni çok iyi anlıyorum canım yaa,

ben 7-8 yaşlarındayken biz de merkezi bir yerde oturuyorduk, merkezde işi olan ne kadar akraba varsa her hafta bizde yatıya kalırlardı, babamın akrabalarıydı ki çoğunu babam bile tanımazdı,
kabusumuz olmuştu yaşadığımız yer... kapı bir çalar aaa biz sizin falanca akrabanın teyzesinin gelininin kaynının bilmemnesiyizz! bu tamamen çıkar ilişkisi!
en son annem kızkardeşime hamileydi ve sürekli uyuyordu, annem kanepede akşama kadar uyuyor düşün onlarda öyle oturuyolar, gerçi annem uyanık olsa ne olacak tanımadığın insanla muhabbet de bir yere kadar

ayy senin konuyu okudukça da o günleri hatırladım, zavallı annecimm

inşallah tez vakitte gidişleri olur da dönüşleri olmaz canım

hey ya Rabbim heyyy bilinçli tüketici bence bunlar
bilinçsizliğe vuruyolar

Son düzenleme:

Eeee aklın yolu bir valla.
Kimse dayanamaz ki bunlara
Minnetkar olsalar bari, bir çıkarken teşekkür etseler

vay yüzsüz vayyyy
tutmayin beni cildirdimmm

bak gördünüzmü kizlar diyodunuz ya kaynanan geldi de , baskalarida demis, ne dedim layla gelirken sen gidiyodun ilksahcim

napcaklar kımseyı huzursuz etmicekler otel motel bulup kalcaklar ay
ev tutsalar yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…