Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

bende çok sinirliyim ama sinirimi insanlara gösteremiyorum insanlar üzerinde uygulayamıorum eşim direkt kovar yani vır vır vır konuşuolar elinde telefon kimi arasalar die herhalde kimse istemio onları

Hiç görüşmediğin köyden akrabalar zaten hastalanınca gelir birde evin hastaneye yakınsa vay haline bana gelenler,kalanlar çoktu çalıştığım halde allahtan damak zevklerimiz uyuşmadığın kaçtılar extra onlara ayrıca yemek yapmayınca kaçtılar aç kalınca

bebemi uyuttum şu an çekirdek çitleyerek takip ediyorum..

neyse en azından birazcıkta olsa gönül rahatlığıyla eve gidebilirim 45 dakikamı çaldı benden laylaa

....................

Son düzenleme:
Onlara,hotel,motel,otel,pansiyon vs. diye birşey olduğunu hatırlat ilksah

birde diyolarlar ki nerden ev bakacaksınız dedim avcılar eee bizde sevinmiştik tam bi ev bulduk diye kime gitsek ya taşınıyo ya eve kaynanası geliyor falan şimdi anladım onlara telefonda böyle diyorlar demek :)

ay bunlar hem odun hem kütük!
arada kendi evlerine de uğrasınlar bi baksınlar yerinde duruyor mu sağlam mı diye !

AYYYNNNEEENN katılıyorum beni normalde zamanda arayıp nasılsın iyimisin sorun varmı die sormazlar istanbula gelecekleri zaman vay akrabam bilmem ne başlarım böyle akrabalığa uzaktan akrabalık olmuo artık öncedendi o

yahu maddi durumları olmasaa neyse diyeceğim.Ama madiiyatta yerinde paşa paşa gidip otelde kalabilirler dediğinize göre.

birde diyolarlar ki nerden ev bakacaksınız dedim avcılar eee bizde sevinmiştik tam bi ev bulduk diye kime gitsek ya taşınıyo ya eve kaynanası geliyor falan şimdi anladım onlara telefonda böyle diyorlar demek :)

yuh yaaaa alamıyorlar mı hala kimse istemiyor sizi işteee:)))

bende çok sinirliyim ama sinirimi insanlara gösteremiyorum insanlar üzerinde uygulayamıorum eşim direkt kovar yani vır vır vır konuşuolar elinde telefon kimi arasalar die herhalde kimse istemio onları
ya manyakmu bunlar , illa birinemi kakalicaklar kendilerini , bugün cuma gitsinler evlerine pazartesi gelirler
olmadi motele gitsinler
bebemi uyuttum şu an çekirdek çitleyerek takip ediyorum..

accikta bana versene kiz

demekki her gittiklerini böyle uzun kalarak, kaldıklarının üstünden geçinerek hiç bi şeyde masraf anlamında katkıda bulunmadıkları gibi milletide masrafa sokarak bıktırıyolar demekki insanları kimsede bi daha kabul etmiyo. oh ne alaa memleket ye iç yat kalk başkasının evinde kal evin hanımı(sen) hizmetçi gibi hem arkanızı toplasın hemde maddi manevi sıkıntınızı çeksiin hizmet etsin size.. oh ne güzel... canım bulmuşlar böyle rahat yeri giderlermi hiç inşallah giderler iyilik yap böyle kullanıl inşallah en kısa zamanda postalarsın bunları bi dahada kabul etme kız yeni adresinide sakın verme haa..

kızlarrrr inanmayın yaaa.... bu kadar üyeyi başına topladı saçma sapan şeyler yazıyor...inanmayın....bunların hiçbiri gerçek deqil...

haa bu arada bakkala gittim geldim hala akşamdan kalan çay bardakları orta sehpada duruyor mecbur kaldrdım

okuduklarım gercekmi şakamı bu ya .
ne yüzsüz insanlar var ya.yarında gitmezlerse onlar giderken bizde annemlere gidecez falan diye söyleyin.

kızlarrrr inanmayın yaaa.... bu kadar üyeyi başına topladı saçma sapan şeyler yazıyor...inanmayın....bunların hiçbiri gerçek deqil...

ben bu sitede aylarca editörlük yapmış onlarca arkadaşı olan bir üyeyim benm yalan söylemeyeceğim çok kişi bilir yawrum fotoğrf mı çekeyim :)

canım hatır gönül sormak nerdeee eskide kalmış o artık insanlar hep çıkarcı olmuş ancak işleri düştüğünde arıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…