birde diyolarlar ki nerden ev bakacaksınız dedim avcılar eee bizde sevinmiştik tam bi ev bulduk diye kime gitsek ya taşınıyo ya eve kaynanası geliyor falan şimdi anladım onlara telefonda böyle diyorlar demek :)
Hiç görüşmediğin köyden akrabalar zaten hastalanınca gelir birde evin hastaneye yakınsa vay haline bana gelenler,kalanlar çoktu çalıştığım halde allahtan damak zevklerimiz uyuşmadığın kaçtılar extra onlara ayrıca yemek yapmayınca kaçtılar aç kalınca
birde diyolarlar ki nerden ev bakacaksınız dedim avcılar eee bizde sevinmiştik tam bi ev bulduk diye kime gitsek ya taşınıyo ya eve kaynanası geliyor falan şimdi anladım onlara telefonda böyle diyorlar demek :)
bebemi uyuttum şu an çekirdek çitleyerek takip ediyorum..
ya manyakmu bunlar , illa birinemi kakalicaklar kendilerini , bugün cuma gitsinler evlerine pazartesi gelirlerbende çok sinirliyim ama sinirimi insanlara gösteremiyorum insanlar üzerinde uygulayamıorum eşim direkt kovar yani vır vır vır konuşuolar elinde telefon kimi arasalar die herhalde kimse istemio onları
bebemi uyuttum şu an çekirdek çitleyerek takip ediyorum..
kızlarrrr inanmayın yaaa.... bu kadar üyeyi başına topladı saçma sapan şeyler yazıyor...inanmayın....bunların hiçbiri gerçek deqil...
kızlarrrr inanmayın yaaa.... bu kadar üyeyi başına topladı saçma sapan şeyler yazıyor...inanmayın....bunların hiçbiri gerçek deqil...
AYYYNNNEEENN katılıyorum beni normalde zamanda arayıp nasılsın iyimisin sorun varmı die sormazlar istanbula gelecekleri zaman vay akrabam bilmem ne başlarım böyle akrabalığa uzaktan akrabalık olmuo artık öncedendi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?