Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

onlar bukadar yüzsüzse sende gitmelerini söyle direkt yüzlerine. onların bu saygısızlıkları terbiyesizliklerinin yanında çok kibar bile kalır bu yaptığın emin ol.

kızlarrrr inanmayın yaaa.... bu kadar üyeyi başına topladı saçma sapan şeyler yazıyor...inanmayın....bunların hiçbiri gerçek deqil...

konu sahibini tanıyorum asılsız olduğunu düşünmüyorum

ilkşahcım Allah sabır versin sık dişini verme canını

kızlarrrr inanmayın yaaa.... bu kadar üyeyi başına topladı saçma sapan şeyler yazıyor...inanmayın....bunların hiçbiri gerçek deqil...

arkadaşım öyle söyleme çok ayıp senin başına gelse ne yaparsın iş olsun diye niye yazsın içini döküyo çare arıyo arkadaş, hemcinslerinin fikirlerine tavsiyelerine ihtiyacı var belkii

Yalan değildir var böyle insanlar.O kadar yüzsüzlerki yığılacak yer ararlar.Sen nezaketinden kaba davranamazsın onlar suistimal ederler.Bende kaba davranamayanlardanım ama oldukça can sıkıcı bir durum.İnşallah yarın giderler :)

Walla foto çekip koy bence böyle bişey gerçek olamaz yuh yani allah sana sabır versin en iyisi siz yavaşatan gidin sonra gelirsiniz de taşın izini kaybettir madem cahiller sende cahille cahil ol boş ver .

ben bu sitede aylarca editörlük yapmış onlarca arkadaşı olan bir üyeyim benm yalan söylemeyeceğim çok kişi bilir yawrum fotoğrf mı çekeyim :)

ben fotoğraf konusuna inanmıyorum vallaa (bilen bilir..taze olay..)
ben sana inanıyorum nedense içim ısındı D

Kazen'mi düzenlemiş bu yazıyı alemsiniz kızlar nerden aklınıza geliyor bunlar,Kazen'in işi gücü yok senaryomu yazacak :))
hem çok inanılır bir konu bu ,bende yaşadığım için biliyorum

alın size fotoğrf diğer konularımdan eşimide benide net resimlerimizi görürler

Son düzenleme:

yeşilçam kokuyor derken ki kastım o inanmadığımdan değildi olayın gidişatının hiç ii olmağından bahsetmiştim diğer o topikten çıkıp gidenleri bilemem ama ben konu sahibinin yalan söylediğine inanmıyorum

Ayy hiç gülceğim yoktu yaa kadına bide fotoğraf koydurdunuzzz

Bizde güldük ettik ama dalga geçmek için veya inanmadığımız için değil. En azından şahsi fikrim.

Bence fotoları kaldır arkadaşım ya,insanları deşifre etmeye gerek yok.İnanan inanır inanmayan yorum yapmasın.Kimseye ispatlamak zorunda değilsin.

çaktrmadan sonra odaya girip bavullarını yataklarınıda çekicem açık ortada herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…