Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

ben fotoya hiç dikkat etmedim yaff misafiler mi vardı
kaldırın en iyisi yavv luzum yoktu esasen inanan yazar inanmayan uzar yani ne mana inanmadığın yerde saatlerini geçiriyosun

tamam akide anladik

arkidesler inanmadi diye ispatladi iste, zaten sifatlari görünmüyo

ne hakkindan bahsediyon 5 gündür yayilmis sömürmüsler ilksahi, git demese daha 15 gün kalcaklar layla öyle diyo 15 günnn

Toplam 102 kullanıcı konuyu okuyor. (57 üye ve 45 ziyaretçi)
polanegri, akidem, gkcenglish, 7VerenGul, tomvejerry, maryporker, gulenyelken, ilksah, TatLiGaci, prettywitch, minos, sadelina, copgibimideli, Tarcin..., sekerlikkkk, twetty_, kozmatik, marmelattee, banusultan, fancy_, AkhyLs, DalBudak, Yuutis, ellenchurch, aslıcım, kadit, KIRMIZIdonluKIZ, mozarellaaa, sessiz86, sln53, benimhalaUMUTumvar, askbocugum, dilzar, __mevsim, karanfilli, DustHaze, 68ozthen, asyakaram, Sonbahar24, manolyam14, minnikk, busem24, brcny, liriksirin, saadet26, alzen, Madamiks, blueworld, EreninAnnesi, gizz86, meriyyy, nur0993, MaviLay, maiwesiyah
:D::

tadinda gidiyor hersey degil mi ?

ben bakın yatıolar oturuolar die çekmedim onu bana inanmayıp yalancı uyduruyor oyun oynuyor sizinle gibisinden yorumlar yapılınca kanıt olması için

Konuyu baştan sona okumadım fakat yorum yapabilmek için sayfa atlaya atlaya, olayı anlamaya çalıştım. Karşınızdaki insanlar hassas yapıda olmayan,karşısındakini düşünmeyen,rahat yapılı insanlar olabilir siz bundan epeyce sıkılmış bunalmış durumdasınız her kim olsa bunalır,sonuçta kendi düzenini bozup evinde misafir ağırlıyosun bu kolay bir süreç değil.Dediğin gibi maddi anlamda da manevi anlamdada epey fedakarlık yapıyorsun. Peki birazda şu açıdan baksak bu biraz rahatlatmazmı? onarın bu rahat tavırlarına rağmen siz ağırlama işini, onları memnun etmek için değilde,Allah bilsin Allah görsün ve hayrımı kabul etsin diye olaya baksanız,Allahım senin rızan için ağırlıyorum sevaplarından benim mahrum etme diye dua etseniz Allah misafiri evime gönderdi bereketinide gönerir diye düşünüp o niyette yaklaşırsanız içinizde kin oluşmaz.sizi anlamadığımı sanmayın çok iyi anlıyorum zor bişey kabul ediyorum sadece içinizi öfke duygusuyla kaplamayın.misafirin duası kabul olur derler misafir kültürümüzde de dinimizde de çok önemli. Maddi sıkıntılar derseniz.... Peygamber Efendimiz gününü hurmayla geçiren,misafiri geldiğinde mutfağında tek bir arpa taneciği bile bırakmadan aç olduğu halde hepsini misafirine ikram eden büyük bir şahsiyetti. evinde olan bir tabak yemekle onlarca insanın doyduğunu biliriz.Bu misafirin bereketindendir.Evet belki biz Peygamber Efendimiz gibi olamayız ama o açken evine gelen misafire güler yüzünü ikramını eksik etmemiştir. Biz o yüce şahsiyetin ümmetleri olarak konu sahibine 'onları evden kov,yemek verme,konuşma' demekle olan öfkesini alevlendiriyor işi kırıcı vaziyete taşıyoruz. Sizin tavrınız yüzünüzü asmanızı onlar şuan çok iyi hissediyor emin olun, misafirliklerini uzatacaklarını sanmıyorum sabredin ve bu işi sırf Allahın kulunu evinizde ağırlamak olarak düşünün.Kalp kırmak kolaydır yapmak ise zor...

yaa zaten dün geceye kadar hiç sorun etmedim pazartesi giderler die akşam sordu eşimin kardeşi abi siz ne zaman gideceksiniz ona göre tekrar görüşelim dedi adam valla cumartesi iğneler biticek doktora gidicez bi 10 tane daha verebilirmiş verirse daha 10 gün burdayız dedi ben şok eşim şok kalakaldık

ben bakın yatıolar oturuolar die çekmedim onu bana inanmayıp yalancı uyduruyor oyun oynuyor sizinle gibisinden yorumlar yapılınca kanıt olması için
Kardeşim inanan inanır inanmayan inanmaz boş verin gitsin onların eğlencesi için siz güzel olmayan işler yapmayın lütfen.Korkarım şu an eleştirdiğimiz insanların yerine düşmekten .Olmaz olmaz ,asla asla demeyin .Dünyanın bin bir türlü hali var.

Allah kolaylik ve sabir versin. ama bence siz onlara deyin ki "mademki burda kaliyorsunuz biz masraflari olan bi ciftiz. ev alacagiz para biriktiriyoruz. mutfak icin ihtiyaclarin bi kisminida sizden almak zorundayim. kusura bakmayin." gondermek icin de "esim artik rahatsiz olmaya basladi cok fazla giderimiz oldu sizinle, uzgunum boyle olsun istemezdim ama esimle kotu olmakta istemiyorum" deyin. bunlar ayip degil. onlarin yaptigi ayip.

konuyu gördüm 10000 kişi bakmış dedim kesin baya eski ama yinede bakim dedim meğer yeniymiş. rekor valla valla dedignz gbi bi çorba birde makarna yapın akşama eğer sorarlarsada tasaruf etmek zorundayım bu hafta zaten çok harcama yaptım deyin mesajı alırlar

konu feyzbukta paylaşıldı, haberiniz olaaaaa..kazen paylaşmış..

Kazen Allah seni ne etmiyee benden zarar gelmez merak etme ben kavgada çıkartmam kavgaya da izin vermem kaldrdm resimleri aman bizim oralardan biri görür falan hoş ismimi internet aleminde hiç kullanmıorum ama ne olur ne olmaz kıyametler kopup kan davası olmasın

meşhur oldun kız

tamam akide anladik

arkidesler inanmadi diye ispatladi iste, zaten sifatlari görünmüyo

ne hakkindan bahsediyon 5 gündür yayilmis sömürmüsler ilksahi, git demese daha 15 gün kalcaklar layla öyle diyo 15 günnn
Öyle deme canım ya ben çok kereler yaşadım mana bulduğum işin aynısını yaparken.Ve inan hayat insanın karşısına öyle şeyler çıkarıyor ki hiç yapmam dediğin şeyi yapıyorsun.Bunları zaten biliyorsun canım bazen hatırlamak gerekiyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…