Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

yok kuzum layla dediki börekmi gözlememi yapalım yufkayla bende dedim ben hiçbirini yapmadım bilmiorum peynir var çıkaraym dedim çıkardım o şimdi yapıo bişeyler

zor durumda degiller evleri 3 saatlik yol gidip gelebilirler
böyle insanlar kinanir canim
he söyle olsaydi borclarin yüzünden evinden barkindan olsa tamam dicem kinamiyayim basima gelmesin
evim varken niye bi onda bi onda göcebe gibi yasayip milleti sömüreyimki

200 oldu gibi
gidip dersime bakmalıyım yemek yapmalıyım
aynı sofraya nasıl oturacaksınız ya bu halde iken ilginç..

Yok canım yaptıkları doğru olmadığı için bu konu bu kadar rağbet gördü .Ama işin içine resimler falan girince ne bileyim içim huzursuz oldu doğru olmayan bir şey gibi geldi bana..

3 saatlik yol vallahi otogardan otobüsle ama miğdesi bulanıomuş yolculuk yapamıomuş 1 hafta boşu boşuna kaldılar doktor gidin haftaya gelin demiş ben olsam giderim 2-3 saat miğdem bulanır ama evimde yatağımda yatar dinlenirim günümüz geldiğinde tekrar gelirim bende tam aksine birine misafir olarak gittiğimde eve gitmek için sabırsızlanıo bir an önce evime gitmek istiorum

Baştan sona tam olmasa da atlaya atlaya bı okudum,tam türk fılmı gibi ...ben öyle ınsanların samımıyetıne ınanmıyo rum asla da ınanmam... hangı devırde yaşıyoruz,ayıp oldugunu bılmıyorlarmı,valla işlerıne gelmiş bence..çok ınsan bılıyorum ondan bundan gecınıp para bırıktıren benımde başıma bı benzerı geldı çözumu kavga etmekte kusmekte buldum,kaç kez soyledım anlamamazlıga verdı..ama sen yap aynı şeylerı bu tarz ınsanlara,hemen laf sokarlar

kuzucum hakketen yuh diorum başka bişey demiorum. sen dosdoğru konus derim ben, sakın sıkılma. onların yaptığı yüzsüzlüğün dik alası. kendi masrafını sana nasıl aldırıyo ya,, bu insanlar zıvanadan çıkmış... şoka ugradım okurken. Allah sabır versinnn tatlım. yuvanın huzuru daha önemli , ya konuş ya da biyerlere gitmemiz lazım filan de. siz yokken de durmazlar herhalde evde..gerçi olabilir siz gidin diyebilirler:))

bögrekmi yapcak simdi (yemekte yapmadim layla banada verirmiki bögrekten )

yok artik,eeeee anladi onu istemedigini ve bise olmamis gibi bögrekmi yapcak

Yok canım yaptıkları doğru olmadığı için bu konu bu kadar rağbet gördü .Ama işin içine resimler falan girince ne bileyim içim huzursuz oldu doğru olmayan bir şey gibi geldi bana..

kaldırdım tatlım haklısınız o arkadaş kazenin işi yalan dolan bunlar oyun oynanıo deyince kanıt edeyim dedim

zaten kimin resmi olduqunu bilemeyizkii...sonuçta olayın muhataplarını tanımıyoruz...

bu olayın tıpa tıp aynısı benim yeğenim başına geldi.kocasının akrabasıydı,kocası kalsınlar istiyordu senin durumdan daha beterdi yani..allahtan onların bir problemi olduda gittiler,kız ağlıyordu her gün,böyle tiplere açık açık söylesende anlamazlar allah kurtarsın yazarken aklıma geldi...onların bir komşusu gibi arayıp ' EVİNİZE HIRSIZ GİRMİŞ ACİL GELİN ' deyip kapayın teli..:)))))))))))))))))))) bi dahada eve almayın gelince

vay beee kriz halen çözülmemiş..
ama ilkşah, sende çok hafif geliyorsun onlara..gidip ağlayıp anneni arayana kadar..
yüzlerce taktik verildi, halledecektin şekerim

arasana şu teyzeyi,ameliyat olmuş mu olmamış mı?
peki o teyzeden başka kalacak kimse yokmuymuş,eve gidip dönebilirsiniz falan diye fikir ver..

ben memlekete gidiyorum onların evi ile bizim ev arasında 1 km yol var yürüyerek bile gelinir bir kere gelip hoşgeldin nasılsın demediler en son düğünümden çok önce görüp konuşmuşumdur şimdi aradılar bebek deyince bende eşim sevmediği halde kendi hallerinde insanlar 2 gün kalırlar giderler bebek için uğraşıolar yazık dedim yemin ederim ama demez olaydım

benm teyzem değilki tanımıyorumda hiç demiyorlarda gidicez gitmicez eşyalarını düzenledi çantadan verdi kirlileri makinayı çalıştrdm başka bişi demedi :S

süper bir çözüm yolu

çok rahat insanlar çoook.İstenmediklerini anlamaz mı hiç insan.Üstelik adam da gayet rahat yaniii aallah allah.Ne biçim insanlarmış.Canım bnce leylayı yalnız yakala ve gitmeleri gerektiğini söyle..:26: bu ne yaa böyle.müsait değiliz dedin yine gitmediler.

yok anam siz evi terkedin..

sorsana peki,teyzen ameliyat olmuş, planınız ne kalma konusunda, bizimde işimiz var ,siz başınızın çaresine bakın de..
annenin arayacağı kişiler tel.açtı mı onlara?

ilkşah sen bunlara en son ne demiştinde gitmeye karar vermişlerdi :44::44:

kuzum dedim bizim işlerimiz var ev bakıcaz emlakçılardan randevu ayarladım akşam 9-10a kadar gelemeyiz eve siz teyzene gidin dedim tamam dedi teyzesini aradı ameliyat olmuş ben şook yine ama blmiorum buldular bişiler galiba konuştu birkaç kişi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…