Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

Allahtan yemeğim dünden hazırdı eşimde biraz geç gelicekmiş yoksa bende yemeksiz kalcaktım layla yüzünden..biran önce sonuçlansın da ısıtayım bende yemeklerimi artık acıktım aaa

Umarım giderler başıma ağrılar girdi,nasıl söylenir,nasıl ifade edilir bilemedim.
Bu konuyu mart ayının konusu olarak seçiyorum.

gitmicekler bak gör, bütün haftasonunu hepberaber pc basinda gecirmeyiz umarim
ilkşah sen bunlara en son ne demiştinde gitmeye karar vermişlerdi :44::44:

senindemi kafan karisti, en son ne plani yapmistik sahi:26:

hani tamam tamam diye telde konusmustu celtikci amca noldu niye yayildiki simdi koltuga:44:

Allahtan yemeğim dünden hazırdı eşimde biraz geç gelicekmiş yoksa bende yemeksiz kalcaktım layla yüzünden..biran önce sonuçlansın da ısıtayım bende yemeklerimi artık acıktım aaa

allahtan benimde dünden yemeğim var..
ısıtıp,salata yapıp yiyemiyorum meraktan..acıktım valla

ya ben aptalmıyım neyim nie böyleyim kimsenin yüzüne birşey söyleyemiyorum ne oldu ne yaptınızda soramıyorum eşim yanımda yok diye belki korkuyorum :S kavga çıkarsa düşüp bayılırım falan

gitsin teyzesine hem geçmiş olsun der hemde teyzesinin yardıma ihtiyacı vardır bir işin ucundan tutar...gitmiyorsada kov gitsin...eşim istemiyor bu akşam gitmenizi rica ediyorum de..madem köyleri yakın gitsinler sabah yine gelirlerr..Allah Allahhhh...........

ben sabah çıkıcam gerçekten emlakçıdan randevu ayarladım çıkıcam onlarda mecbur çıkar ama paraları var hotelde çok rahat kalırlar kimseninde huzurunu bozmadan

ya ben aptalmıyım neyim nie böyleyim kimsenin yüzüne birşey söyleyemiyorum ne oldu ne yaptınızda soramıyorum eşim yanımda yok diye belki korkuyorum :S kavga çıkarsa düşüp bayılırım falan

her şeyden önce orası senin evin. çok üstüne gelirlerse evimi terk etmezseniz polisi aramak durumunda kalıcam diyerek, serinkanlı bir şekilde ve net ifadelerle def etmeye bak canım

her şeyden önce orası senin evin. çok üstüne gelirlerse evimi terk etmezseniz polisi aramak durumunda kalıcam diyerek, serinkanlı bir şekilde ve net ifadelerle def etmeye bak canım

teyze meselesini biliyorumda sonrasını tam anlayamamıştım..
ilkşah ee naptınız kimde kalıyosunuz de bari yavv sizde kalamayacaklarını bilseler keşke..
off ben gidiyorum kesin inşallah giderim
herkese iyi akşamlar dilerim
takip eicem burayı inşallah tez zamanda giderler ya böyle misafir mi olurmuş pehhh

canım sakin serinkanlı ol..bişey yok...niye kavga çıksın..
sen izah etmişsin daha da kalıcaklarını sanmam..
mazeretinde gayet mantıklı

kovma falan olmaz,yaptıkların bi çırpıda bitecek

kacta geliyo esin:26: o degilde onlar yayilmis koltuga, sen sabahdan beri sandaliye üstünde

ya niye evlerine gitmiyorlar illa birilerine gitmeleri sartmi

ben size değişik bişi olursa mutalaka yazıcam kızlar merak etmeyin kesinlikle gideyim şimdi bende masa falan hazırlayım benmde karnım acıktı eşimde geç gelecek bugün şirketin toplantı günü sanki ben yabancı birinin evinde oturuyorum gibi hissediyorum :S

Son düzenleme:
ben sabah çıkıcam gerçekten emlakçıdan randevu ayarladım çıkıcam onlarda mecbur çıkar ama paraları var hotelde çok rahat kalırlar kimseninde huzurunu bozmadan

ayyynen böyle yap..bozma..
hadi ,gazan mübarek ola..

Aynı durum benim teyzemin başında da var şuanda. Tabi tek fark onun kaynanası. Memleketten her yıl geliyorlar kalıyorlar kış boyu. İşin kötüsü eniştem istiyor kalmalarını. Öyle bir çift ki hayatımda ne gördüm ne de duydum. Yapılan yemek beğenilmez, sürekli iğnelerler. Anlatsam şurada kaç sayfa olur. O kadar da kızı ve oğlu var gitmiyor teyzemin başından. Artık takıntı hastası oldu hep onları dinlemekten hizmet etmekten ne hale geldi teyzeceğim. İnsan oturduğu yerden hiç kalkmaz mı. Sabahtan akşama kadar esniyorlar, gaz çıkartıyorlar, üstüne hiç susmuyorlar. Taramalı tüfek gibi. Gittiğimizde teyzeme 2 kelime edemeden geri dönüyoruz. Senin başından yine giderler. En iyisi direk söylemek, yada memleketinden biriymiş gibi arayıp kötü bir şey varmış gibi gizliden telefon etmek. Başka çare yok. Yüzüne söylesen bile alınmazlar. Resmen bir onda bir bunda kalarak kendilerine baktırıyorlar uyanıklar. Vay bee millet geçim yolunu iyi bulmuş. pedine varana kadar alacak birini bulmuşlar artık zırt pırt gelirler.

ah layla ah.. Evime gidemedm internete gireym diye annemlere geldm :))) Layla ve kocası o koltukta oturmaya devam mı ediyorlar

ben olsam yaparım bi ekmek arası giderim odama..ne zıkkımlanıyolarsa zıkkımlansınlar

ne kadar yüzsüzlermiş.
açık açık konuş canım. babasının evleri değil ya.
aran bozulursa da bozulsun pnlar gayet ev sahibi gibi davranmalarına devam edecekler yoksa.
işlerin olduğunu onlar yüzünden ertelediğini vs. söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…