Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

herşeyin bi oluru var tweety diyosun ki rahatsız olmasın diye yardım etmiyordur vs. kadın kendine ped kocasına traş bıçağı aldırmış daha bir sürü detay var...anlıcan yüzsüzz

parasini vermemiss mi ???vermediyse bile,
kimse ped yada tiras bicagina odenen parayla ne zengin olur nede fakir...

kime kizdin demedim canimcim neye kizdin dedim
ilksahcim bu soruya sen cevap ver istersen

ben misafiri severim,herkez sevmek zorunda degil tabi,
ama gelenede gelme,kalan misafirede hadi artik git denmez

biz suan tek tarafli dinliyoruz yanliz konuyu,
gidecek yerleri olmadigindan degil ayni kisileri rahatsiz etmek istemediklerindende gitmiyor olabilirler...

sizin yazınızı alıntı yapıyorum ama lütfen yanlış anlamayın.size saygı duyuyorum ama benimde anlayamadığım neden o zaman sürekli birilerinde kalma isteği var.teyzesi ameliyat oldum diyor ve gidemiyorlar.
ben olaya şurdan bakıyorum aslında.varsayalım ki gerçekten zor durumdalar.kalacak yerleri yok.ama ev sahibi kibarca müsait olmadıklarını söylemiş.kendi adıma söylüyorum ölürüm yine kalmam.değil mi ki ev sahibi bana müsait olmadığını söyledi alır çantamı giderim.3 saat,5 saat yol herneyse.
hala kalıyorlarsa işin içinde bir tuhaflık yok mu sizce.birde çok afedersinizde konu sahibine ped aldırmakta ne demek.ablası değil kardeşi değil.en son 2 yıl önce görüşmüşler.
yoksa tabiki misafir baştacımızdır her zaman.ama misafir misafir olduğunu bilirse..

ben misafiri severim,herkez sevmek zorunda degil tabi,
ama gelenede gelme,kalan misafirede hadi artik git denmez

1 yıl kalacAksa o şeytan kız mutfağa çekilip biz seni istemiyoruz denir o da gitti. gitsn memleketinde dersaneye

Son düzenleme:
katiliyorum iste sabir herseyin basi sabir...omru billah kalacak degiller ki...

konu sahibi daha yeni soyledi,musait olmadiklarini,
onlarda zaten esyalarini toplamis demekki gidecekler...
hangi sartlarda ped aldirdilar bilmiyoruzki,markette berabermi gitmisler yoksa,
konu sahibi disari cikarken tembih mi etmisler

tweety misafir kadını tanıyomusun yaa? savunup duruyosun.. emin ol ev sahibi daha iyi görür..

yooo tanimiyorum ama o kadar cok dedikodu yapildi ki arkasindan insanlarin,
birisi diyor altinlarim yok de digeri resmen büyü tarifi vermis ilginc ilginc yorumlar...

töbee töbeee kızlar burada dertleşiyoruz..binlerce kişi derdini sıkıntısını yazıyo kimse nutuk atmasın!.. işine gelmiyorsa bu sayfaya yazmazsın.. günahkar muamelesi yapmayın kimseye

parasini vermemiss mi ???vermediyse bile,
kimse ped yada tiras bicagina odenen parayla ne zengin olur nede fakir...

sizin yazılarını alıntı yapıyorum ama yanlış anlamayın lütfen.size saygı duyuyorum.2 yıldır başkalarına bunu yapıyorlarmış.
varsayalım ki zor durumdalar ve kalacak yerleri yok.ama ev sahibi müsait olmadığını söylemiş.hala daha nasıl kalabiliyorlar ben buna anlam veremiyorum.3 saat yol yada 5 saat.ben giderim.kalmam.çünkü ev sahibi durumu belirtmiş.
ve bu işin zenginlik ve fakirlikle ilgisi yok.bahsettiğimiz konu ped.tabi ki zengin olmaz.ama diyorsunuz ki belki gidecek kadar paraları yok.o zaman önüne gelen yemeğe burun kıvırmayacak.mecbursa o evin kurallarına uyacak.
misafir tabi ki baştacımız.ama misafir misafir olmayı bilirse.

töbee töbeee kızlar burada dertleşiyoruz..binlerce kişi derdini sıkıntısını yazıyo kimse nutuk atmasın!.. işine gelmiyorsa bu sayfaya yazmazsın.. günahkar muamelesi yapmayın kimseye

bu yorumun kime canim...

Zaten bi konu da tartışma çıkmasa duvara çöp sokucam:))Kadını savunmak değil derdim konu sahibini yumuşatmak yazdıklarım,yazdıklarınız konu sahibini kinlendirmekten başka bir şey yapmıyor. (Bazı yorumlar hariç.) Bu işin kötü bitmesini istemem.Düşünsenize burda sabahtan beri verilen gazla olimpiyatı bitirirdim:))

yooo tanimiyorum ama o kadar cok dedikodu yapildi ki arkasindan insanlarin,
birisi diyor altinlarim yok de digeri resmen büyü tarifi vermis ilginc ilginc yorumlar...

ya herkez neyse onu yazar cnm..ev sahibimiz olan arkadaşımız eşinden dolayı göndermek zorunda Allahtan korkuyo incitmeden kovmadan problemi halletmeye çalışıyo..evet o arkadaşlar çok yanlış yazmış..iftira kimseye yakışmaz..ama konu sahibi arkadaşımızın böyle bir düşüncesi yok çok şükür

kusura bakmayın az önce buna benzer şeyler yazdım ama netimde sorun oldu.yazdıklarım çıkmadı.ama şimdi baktım onlarda çıkmış.pardon.

yoo konu sahibi gayet iyi dinledi o yorumlari,tutupta ben kimseye iftira atamam demedide altinlarim yok dedi,
buyu konusundada belkide tuzu uygulamistir bilemem kimsenin gunahini almak istemem...
ayy konu sahibinden gecti konu herkes bana yöneldi

aslında herkez kişiliğini koyuyor ortaya verdiği cevaplarla..bende olsam kovamam 1 ayda kalsalar ne eşimin ne benim sesim çıkmaz ama her insan bir değil işte...bazı eşler çok katı bu konularda eşinin kovmasındanda kibar bi şekilde göndermeye çalışmak mantıklı

herkez hala burada mı
ev sahıbı acık acık konussun bence gerekırse polıs cagırıp evınden attırsın
ıyı nıyetınden bunlar olmus bellı hala da nasıl soylerım dıyor
ama bu sekılde de cekılmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…