herşeyin bi oluru var tweety diyosun ki rahatsız olmasın diye yardım etmiyordur vs. kadın kendine ped kocasına traş bıçağı aldırmış daha bir sürü detay var...anlıcan yüzsüzz
kime kizdin demedim canimcim neye kizdin dedimcanim dunden kalan yemekleri koysa sanmiyorumki o adamlar desin biz bunlari yemeyiz,
belki rahatsiz olur dusuncesiyle yardim etmiyordur konu sahibi yardima ihtiyaci varsa soylesin kadina,
o dusunemiyorsa konu sahibi dusundursun,eminim rahatsiz ettiklerinin onlarda farkindalar ama,
belliki kalacak yerleri yok caresizlik boyle birsey olsa gerek evleri 3 saatlik yol olabilir ama
gidis gelis benzin parasi vs birde tup bebek yapiyorlar masrafli yani,
tabiki insan rahatsiz oluyor en yakinindan ama boyle durumlarda sabir lazim insana,
ben insanlarin konu sahibini kullandiklarini dusunmuyorumm mecbur olmasalar kalmazlar diye dusunuyorum,
insanlarin makineye camasir atmasi,banyo olmasi bile konu olmus...
kimseye kizmadim kii neden kizayim ama bir sevap isleyip bin günaha girmeyin...
sen bize gelen misafiri bi görseydn varya üstelik genç kızdı. ne banyo yaptı ne de çamaşır değişti. banyoya girip kir içinde bıraktı, kraliçe edasında yaşadı
uzak akrabamızın kızı kaldı o da aynı şekilde
diğerlerini saymıyorum bile... yine de surat asmadık
temiz misafir hep gesn ama nerde bi cins bizi mi blur arkadaş
ama bi kız vardı gelp bizde kalcak dersaneye gitcekmiş. babam tabi olr dedi valla orda dur dedik noluyo,istemiyoruz
babam küstü konuşmadı neymiş eğitime engel oluyomuuşuz.bi cephe aldık artıık sıkıysa öylesi gelsn
babam sormadan çok misafir getirdi bıktık artık
bi evim olursa inş.kocam getirmez yoksa tüm birikim benm kocadan çıkar
biz suan tek tarafli dinliyoruz yanliz konuyu,
gidecek yerleri olmadigindan degil ayni kisileri rahatsiz etmek istemediklerindende gitmiyor olabilirler...
ben misafiri severim,herkez sevmek zorunda degil tabi,
ama gelenede gelme,kalan misafirede hadi artik git denmez
katiliyorum iste sabir herseyin basi sabir...omru billah kalacak degiller ki...Bakın bir hadisi şerifte diyor ki misafirini üzen Allahı üzmüş olur. Misafir şöyle olursa veya böyle olursa kovun vs demiyor .Evet siz bunaldınız farkındayım, emin olun anlıyorum ama azıcık daha sabredin temel atacak değiller evinize .
sizin yazınızı alıntı yapıyorum ama lütfen yanlış anlamayın.size saygı duyuyorum ama benimde anlayamadığım neden o zaman sürekli birilerinde kalma isteği var.teyzesi ameliyat oldum diyor ve gidemiyorlar.
ben olaya şurdan bakıyorum aslında.varsayalım ki gerçekten zor durumdalar.kalacak yerleri yok.ama ev sahibi kibarca müsait olmadıklarını söylemiş.kendi adıma söylüyorum ölürüm yine kalmam.değil mi ki ev sahibi bana müsait olmadığını söyledi alır çantamı giderim.3 saat,5 saat yol herneyse.
hala kalıyorlarsa işin içinde bir tuhaflık yok mu sizce.birde çok afedersinizde konu sahibine ped aldırmakta ne demek.ablası değil kardeşi değil.en son 2 yıl önce görüşmüşler.
yoksa tabiki misafir baştacımızdır her zaman.ama misafir misafir olduğunu bilirse..
tweety misafir kadını tanıyomusun yaa?savunup duruyosun.. emin ol ev sahibi daha iyi görür..
1 yıl kalacAksa o şeytan kız mutfağa çekilip biz seni istemiyoruz deniro da gitti. gitsn memleketinde dersaneye
parasini vermemiss mi ???vermediyse bile,
kimse ped yada tiras bicagina odenen parayla ne zengin olur nede fakir...
töbee töbeee kızlar burada dertleşiyoruz..binlerce kişi derdini sıkıntısını yazıyo kimse nutuk atmasın!.. işine gelmiyorsa bu sayfaya yazmazsın.. günahkar muamelesi yapmayın kimseye
yooo tanimiyorum ama o kadar cok dedikodu yapildi ki arkasindan insanlarin,
birisi diyor altinlarim yok de digeri resmen büyü tarifi vermis ilginc ilginc yorumlar...
sizin yazılarını alıntı yapıyorum ama yanlış anlamayın lütfen.size saygı duyuyorum.2 yıldır başkalarına bunu yapıyorlarmış.
varsayalım ki zor durumdalar ve kalacak yerleri yok.ama ev sahibi müsait olmadığını söylemiş.hala daha nasıl kalabiliyorlar ben buna anlam veremiyorum.3 saat yol yada 5 saat.ben giderim.kalmam.çünkü ev sahibi durumu belirtmiş.
ve bu işin zenginlik ve fakirlikle ilgisi yok.bahsettiğimiz konu ped.tabi ki zengin olmaz.ama diyorsunuz ki belki gidecek kadar paraları yok.o zaman önüne gelen yemeğe burun kıvırmayacak.mecbursa o evin kurallarına uyacak.
misafir tabi ki baştacımız.ama misafir misafir olmayı bilirse.
ya herkez neyse onu yazar cnm..ev sahibimiz olan arkadaşımız eşinden dolayı göndermek zorunda Allahtan korkuyo incitmeden kovmadan problemi halletmeye çalışıyo..evet o arkadaşlar çok yanlış yazmış..iftira kimseye yakışmaz..ama konu sahibi arkadaşımızın böyle bir düşüncesi yok çok şükür
bu yorumun kime canim...
yoo konu sahibi gayet iyi dinledi o yorumlari,tutupta ben kimseye iftira atamam demedide altinlarim yok dedi,
buyu konusundada belkide tuzu uygulamistir bilemem kimsenin gunahini almak istemem...
ayy konu sahibinden gecti konu herkes bana yöneldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?