burda haklisin iste, ilksah bize biz ilksaha iyi gaz verdik
gerci verdikte noldu yinede direk gidin istenmiyorsunuz diyemedi hatta sonra yine gelirsiniz dedi
yoo konu sahibi gayet iyi dinledi o yorumlari,tutupta ben kimseye iftira atamam demedide altinlarim yok dedi,
buyu konusundada belkide tuzu uygulamistir bilemem kimsenin gunahini almak istemem...
ayy konu sahibinden gecti konu herkes bana yöneldi
yooo tanimiyorum ama o kadar cok dedikodu yapildi ki arkasindan insanlarin,
birisi diyor altinlarim yok de digeri resmen büyü tarifi vermis ilginc ilginc yorumlar...
konustu, bizim yarin isimiz var müsait degiliz, siz artik teyzenlere gidin dedi, ama ne yazikki teyzesi ameliyat olmusmus oraya gidemezmismis, niye cünki teyze laylaya hizmet edemicekkonu sahıbı mısafırlerıyle konusabılmıs mı :26:
konu sana yöneldi kadını öyle bir savundun kii ben tanıyosun sandımyoksaa ilkşah bu leyla tweety olmasın yan odadan cepten girip yazıyo olabilir
haklisin her insan bir degil...aslında herkez kişiliğini koyuyor ortaya verdiği cevaplarla..bende olsam kovamam 1 ayda kalsalar ne eşimin ne benim sesim çıkmaz ama her insan bir değil işte...bazı eşler çok katı bu konularda eşinin kovmasındanda kibar bi şekilde göndermeye çalışmak mantıklı
herkez hala burada mı
ev sahıbı acık acık konussun bence gerekırse polıs cagırıp evınden attırsın
ıyı nıyetınden bunlar olmus bellı hala da nasıl soylerım dıyor
ama bu sekılde de cekılmez
konustu, bizim yarin isimiz var müsait degiliz, siz artik teyzenlere gidin dedi, ama ne yazikki teyzesi ameliyat olmusmus oraya gidemezmismis, niye cünki teyze laylaya hizmet edemicek
twitim bebis cabuk itiraf et
sonuc olarak yıne ılksahın basına kaldı mısafırler ayy ne yuzsuzler ya
e pekı yrn mısafırler gelmeyınce yalan ortaya cıkıcak
Evet canım ben de dertleşiyorum.Ve inan yazdım geçtim siz günah bilmem ne diyorsunuz bakın yorumlarıma siz günahkarsınız , cehennemliksiniz gibi bir kelime kullanmışmıyım iftira etmeyin lütfen!
evet benim ta kendisiyim tovbe tovbee ben leyla olsaydim bunlari okusaydim 1 dk bile durmazdim o evde...konu sana yöneldi kadını öyle bir savundun kii ben tanıyosun sandımyoksaa ilkşah bu leyla tweety olmasın yan odadan cepten girip yazıyo olabilir
Canim bak simdi, gelen misafirler surekli gorustukleri biri degil, taa uzaktan bir akraba. Bu kadar uzak olmalarina ve gorusmemelerine ragmen kadin da kocasi da son derece rahatlar.
Konu sahibi ne diyor? Para biriktirmek icin onlar gelmeden once corba iciyorlarmis. Onlar gelince mukellef bir sofra hazirliyor. Bir gun yenen yemegi ertesi gun yemiyorlar, kadin yiyip icip koseye cekiliyor asla konu sahibine yardim etmiyor. Onlar misafir. Diken ustunde olur insan sonucta uzaktan bir akraba. Yatalak degil, gayet saglikli. İstekleri bitmiyor, hizmetcilik yaptiriyor kendine resmen. İnsan biraz cekinir, biraz cabalar. Ev ev ustune olmuyor. Bunlar resmen tatile gelmis HD seklinde yasiyorlar. Ayip resmen. Ben de dedim tuz dok diye. Doksun ki hem maddi hem manevi canina okunmasin kadincagizin. Ustelik esine karsi da ne kadar mahcup oluyordur eminim. O konu ise apayri. Sen de yapma allahaskina.
haklisin her insan bir degil...
polis cagirip evinden mi attirsin
komik olmayin lutfen,adamlar esyalarini topladi gidecekler,
arkadas direk istemiyoruz gidin dersede giderler,
polis ne demek ya...
misafir degil canim:26:, ev bakcaz isimiz var müsayit degiliz dedi
teyze ameliyat olmuş madem kadın gitse yanında kalsa teyzenin bakımını yapsa,evini temizlese,yemeğini yapsaa...hee gerçi çocuk yapacak madem yemeğini yapsa suyunu verse kadının yeterdi..
öncelıkle konusacak tabıkı ,
evet laftan anlamazlarsa yapsın gerekırse
esıyle arası bozulsun daha mı ıyı ?
İlginç ya insan teyzesinin önceden ameliyat olacağını bilmez mi kaçırdım mı ben orayı?
öncelıkle konusacak tabıkı ,
evet laftan anlamazlarsa yapsın gerekırse
esıyle arası bozulsun daha mı ıyı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?