sarıldım öptüm gönderdimaldılar eşyalarını şükürler olsun yaa bende pis bir vicdan var haklı bile olsam acaba üzülmüşlermidir falanmıdır filanmıdır diye uyku uyuyamıyorum sonra günlerce
dizi izlerken bile birine kötülük yapsalar rüyalarıma giriyor hep üzülüyorum saf saf
birtek üvey kayınvalideye laf söyleyebiliyorum aşırı derece nefret ettiğimden onda bile bazen vicdan azabı çekiyorum
sarıldım öptüm gönderdimaldılar eşyalarını şükürler olsun yaa bende pis bir vicdan var haklı bile olsam acaba üzülmüşlermidir falanmıdır filanmıdır diye uyku uyuyamıyorum sonra günlerce
dizi izlerken bile birine kötülük yapsalar rüyalarıma giriyor hep üzülüyorum saf saf
birtek üvey kayınvalideye laf söyleyebiliyorum aşırı derece nefret ettiğimden onda bile bazen vicdan azabı çekiyorum
2 gündür o kadar gerildikki hepimizz...bi heyecanla bekledik gelişmeleri....laylada gitti napıcaz biz şimdiiçim burkuldu
detbu konu yüzünden düzenim bozuldu benimde ilksah gibi
kocaman bi ohhhh cekelim kk ca
Eşimi bekliyorum gitmek için onlar geldiklerinde evde olmamak için çıktı terstir eşim surat yapar falan
yaa biz şimdi neyi beklicez..kimi çekiştiricez heyecanlaa...bugün sabah yabancı dil kursum vardı..acaba gittiler mi diye düşünürken buldum kendimi... laylayı bana yollayın öleyseeee üzüldüm yaaalaylanın gitmesine üzüldüm
laylaya çok alışmıştık biz
giderken iyi surat yapmamışlarhafta içide gelin dedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?