Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

sarıldım öptüm gönderdim :D aldılar eşyalarını şükürler olsun yaa bende pis bir vicdan var haklı bile olsam acaba üzülmüşlermidir falanmıdır filanmıdır diye uyku uyuyamıyorum sonra günlerce

dizi izlerken bile birine kötülük yapsalar rüyalarıma giriyor hep üzülüyorum saf saf :D

birtek üvey kayınvalideye laf söyleyebiliyorum aşırı derece nefret ettiğimden onda bile bazen vicdan azabı çekiyorum :D

okudukça eltim geliyor aklıma.. vakti zamanıyla yanyana dairelerde oturuyorduk bana gelirdi seyrettiğim tv programını değiştir kendi istediğini açardı, bende niye değiştirdin seyrediyordum demiştim oda git arda (oğlu) evde bizde seyret demişti:53::53: yeni evliydim o zamanlar sesim çıkmazdı şaşkınlıktan..mutfağa gidip tencereyi tavayı vura vura yemek yapmıştım sinirden..

ilkşah tepkilerini yazz :1: ayy çatlıcam meraktan sonundaa kalp kırmadan başardıkk :kkk:

Son düzenleme:
sarıldım öptüm gönderdim :D aldılar eşyalarını şükürler olsun yaa bende pis bir vicdan var haklı bile olsam acaba üzülmüşlermidir falanmıdır filanmıdır diye uyku uyuyamıyorum sonra günlerce

dizi izlerken bile birine kötülük yapsalar rüyalarıma giriyor hep üzülüyorum saf saf :D

birtek üvey kayınvalideye laf söyleyebiliyorum aşırı derece nefret ettiğimden onda bile bazen vicdan azabı çekiyorum :D

2 gündür o kadar gerildikki hepimizz...bi heyecanla bekledik gelişmeleri....laylada gitti napıcaz biz şimdi :5::5: içim burkuldu :25::25:

gözün aydin canim :21:

haklisin valla keske gelip tadinda birakip kendiliginden gitselerdi, böyle seyler olmasaydi, anliyorum seni:29:

herkesi kendin gibi sanma , bu lafi bende kendime sürekli söylemeye basladim artik, daha yeni bi aci tecrübe yasadim iyi niyetimden :ssz: ama artik yeter :45:

evi naptinn gidip baktinmi :31:

hepinize çooookk çooookkk teşekkürler siz olmasaydınız bukadar cesaret edemezdim valla kalp kırmadan hallettim kimse üzülmeden gülerek falan gittiler ohhh şükürler olsun eşimlede sorun yaşamayacağım

Eşimi bekliyorum gitmek için onlar geldiklerinde evde olmamak için çıktı terstir eşim surat yapar falan

Hiç böyle yüzsüzlük görmedim duymadım hayatımda.
Okurken şok oldum,gittiler demek sonunda.
Ayrıntıları yazar mısınız,merak ettim iyice.
Valizleri alıp hoşçakal deyip gittiler mi öylece.
Demek ki bu şekilde bir tepkiye alışıklarmış.

det :57: :60: bu konu yüzünden düzenim bozuldu benimde ilksah gibi :1:

kocaman bi ohhhh cekelim kk ca :64::64::64::64::64:

yaa biz şimdi neyi beklicez..kimi çekiştiricez heyecanlaa...bugün sabah yabancı dil kursum vardı..acaba gittiler mi diye düşünürken buldum kendimi... laylayı bana yollayın öleyseeee üzüldüm yaaa :52::52::52::52::52::52: laylanın gitmesine üzüldüm :5::5::5:

ben eşyaları hazırlamıştım ya kapıya koymuştum yine salak vicdanım yüzünden geri aldım odaya hepsini :9: yeni yıkananları poşede doldurup paketlemiştim onlarıda çıkardım çekyata dizdim sonra geldiler valizleri toplamaya eşyaları yerleştirmeye yardım ettim sonra gittiler

Eşimi bekliyorum gitmek için onlar geldiklerinde evde olmamak için çıktı terstir eşim surat yapar falan

ooooooooooooooh beeeeeeee.hiç üzülme canım.sen haklısın misafir misafirliğini bilmeliydi.hareketleri düzgün olaydı 2 ay da kalsa bişi demezdin sen.bende senin gibiyim ordan biliyorum.lütfen şimdi bir çay koy kendine ve otur afiyetle yudumla.bi bardakta benim için iç.:7:

yaa biz şimdi neyi beklicez..kimi çekiştiricez heyecanlaa...bugün sabah yabancı dil kursum vardı..acaba gittiler mi diye düşünürken buldum kendimi... laylayı bana yollayın öleyseeee üzüldüm yaaa :52::52::52::52::52::52: laylanın gitmesine üzüldüm :5::5::5:

bak ya halaa laylaaa diyoo:57: :57:

mecnunmu oldun:9: ilksaha ver adresini sana yollasin:10:

laylaya çok alışmıştık biz :43:

giderken iyi surat yapmamışlar :52: hafta içide gelin dedin mi :52::52:

yooo eşim dedi eğer yanlışlıkla hafta içi gelin dersen ben gelmiorum eve o da bilio benim bu saf yönümü illaki herkese güleryüz gösterip memnun edecem :D

kırmızı donlum ve kızlar böyle entrikalı bir sayfa bulursanız özelden yazın bende takip ediyim... :9:

ahh laylaa ahh 2 gün daha duraydın nevardı bi heyecanlaaa bekliyoduk :52::52::52::52::52::52:

Bence hiç rahatsız olacağın birşey yapmadın.Onların ki yüzsüzlük.İstenmediğini bile bile eşyalarını bırakmışlar ki tekrar kalabilsinler diye.Nasıl bir düşünceleri varsa artık.Birde poşet istedi pijamalarını koymak için ama bırakmış dedin ya özellikle bırakmıştır onuda.Yani böyle insan ne gördüm ne duydum.Normal bir insan onların yaptığını yapmz yanii.Çok ayıp bişey.Birde insan hiç hissetmez mi istenmediğini.Kahvaltı hazırlamadın , oturup sohbet etmedin vs. gayet net anlamışlardır istenmediklerini.Ve istenmediğini rahatsız ettiklerini bildikleri halde kalıyorlarsa siz o insanı kovma hakkına bile sahipsiniz.Bu kadarda diretilmez yani millette kalıcam diye 3 saat yol için.onların amacı farklı herhalde gezsinler etsinler misafirlik yapsın istiyorlar herhalde.Ama kimsede onları çekmek zorunda değil.Vallahi ben bu kadar uzaktan bağlantım olan insanları evime kabul etmezdim yanii bişey uydururdum.Çok yakının kuzenin vs gelse bile insan 3 günden sonra sıkılıyor gitsin istiyor yanii.Kaldı ki eşin hiç tanımıyormuş ne bi sohbet ne muhabbet var adam da haklı.Mesela bazı arkadaşlar misafir geriçevrilmez hizmet edilir vs. demiş.Evet doğru ama o misafir de gerip kendini babasının evi gibi oturamaz yardım edebileceğim birşey var mı vs. diye sorar.Kendi ped iyle kocasının traş bıçağını ev sahibine aldırmaz.Ped ile traş bıçağının parası önemli değil.Davranış kötü yanii.Bence çok bile sabrettin yanii.Bundan sonra eşine sormadan çağırma adam boşanr valla bu sefer :1:

Back
X