Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
unutma bak bunu dicektingeldiklerindede akşama çekyatları almaya gelecekler senin yeğenlerin nerde oturuo onlara gidebilirmisiniz dicem kocama da söz verdim bu şekilde söylicem die bakalm inşallah yüzüme gözüme bulaştrmadan hallederim
bekliyorum gelirler bir iki saate söylemek zorundayım inşallah anlarlar valla anlamazlarsa eşim ağzıma edicek
sabırsızlıkla gelmelerini bekliorum direkt dicem leyla senin teyzen yakında oturuo dmi biz hafta sonu ev bakıcaz gece 9-10a kadar yarın sabah beraber çıkalım sizde taksiyle teyzene gidersiniz isterseniz hafta içi yine gelirsiniz dicem hafta içi aradıklarında eşimin kardeşi üvey anne ile kavga etmiş bize taşındı dicem
nasıl hazırlığım olmuşmu :)
eşime söyledim hiç sanmıorum söyleyebileceğini ama görücez bakalım dedi
sabırsızlıkla gelmelerini bekliorum direkt dicem leyla senin teyzen yakında oturuo dmi biz hafta sonu ev bakıcaz gece 9-10a kadar yarın sabah beraber çıkalım sizde taksiyle teyzene gidersiniz isterseniz hafta içi yine gelirsiniz dicem hafta içi aradıklarında eşimin kardeşi üvey anne ile kavga etmiş bize taşındı dicem
nasıl hazırlığım olmuşmu :)
eşime söyledim hiç sanmıorum söyleyebileceğini ama görücez bakalım dedi
eşimde benim bu kadar iyi niyetli olmama sinir oluyor ilk misafirimiz değil açıkçası memleketten arabaya almaya gelen bize hastaneye gelen bize düğüne gelen bize gelinlik almaya gelen bize mobilya bakmaya gelen bize yarı yıl ve yaz tatiline bize arabasını tamire getiren bize merkezde oturmanın zararları işte burdan heryere kolay gidiolar avcılara taşınıcaz şimdi o kadar sevinçliyim ki burda ulaşım kolay değil zor olur sizin için deyip kimseyi kabul etmicem