Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

bekliyorum gelirler bir iki saate söylemek zorundayım inşallah anlarlar valla anlamazlarsa eşim ağzıma edicek

geldiklerindede akşama çekyatları almaya gelecekler senin yeğenlerin nerde oturuo onlara gidebilirmisiniz dicem kocama da söz verdim bu şekilde söylicem die bakalm inşallah yüzüme gözüme bulaştrmadan hallederim
unutma bak bunu dicektin
sakin ol heycan yapma, tekrar et söyliceklerini, ezberle:ssz::ssz:
ay sanki sinava girccen:52:bende heycan yaptim simdi:52:

bekliyorum gelirler bir iki saate söylemek zorundayım inşallah anlarlar valla anlamazlarsa eşim ağzıma edicek

Yüzsüzlüğün bu kadarına da pes. En azından kahvaltıya giderken bari davet edin. İnşallah döndüklerinde evlerine gitmeye karar vermiş olurlar.

Tatlım walla yanlış anlama ama ben böyle konular açılmasına ve fikir istenmesine de karşıyım
Misafirim var gitmiyolar...

Burdaki insanlar sana ne yazarsa yazsın
Yaaaa ben öyle diyemem...yaaa ben insanları kıramam...yaa ben nasıl diyim...
Anneme dedim ona dedim buna dedim eve eşimin kardeşini çağırdım vs diyip durucaksın
Eşin sana sırt çevirmiş farkında değilmisin üstelik sana değer vermeyen ve kullanan kişiler için
Misafirlerini kıramıyosun ama eşini kırabiliyosun anlayamadım
Herşeyin uygun yolla bir izahatı vardır.
Pembe yalanlar vardır.
Biz ev alıp taşınıcaz kusura bakmayın başımın üstünde yeriniz var fakat onlarla uğraşmak zorundayım.
Yada biz şehir dışına çıkıcaz bir hafta kadar yokuz
Bu akşam eşimin akrabalarına gidicez bilmem kim evleniek 3 gün ordayız sizi kabul edemicem ıvır zıvır
Bir sürü kibar bahaneyle rddedilebilir...

yuhhh diyorum yaa traş aletine ,kadının pedine kadar sabırla aldın demek...ne sabrı var canım sende :))

çok yüzsüzlermiş yaa...misafirliğinde bir oluru var..şimdide dışarıda kahvaltı ederken seni çekiştiriyorlardır ''bize kahvaltı vermedi ayıp etti''diye.. :9:

arsız,yüzsüz gurursuz insanlar..ayy çok sinir oldum ağır konuşacam ama misafirlerin yüzünden banlanmak istemiyorum :57: bir an önce konuş ,

ve cumburlop kapı dışarı:4:

ben okurken daraldım Allah sana kolaylık versin arkadaşım
Yalnız bence biz şuraya buraya gidicez 3 5 gun kalmaya demeyin
benim hissiyatım bu tarz tipler ay sizin gidin biz burda kalırız hem evinize göz kulak oluruz derler
onun yerinize kayınvalidenizin ev toplamaya yardıma geleceğini ve sizin bu kadar çok kalacağınız hesaplayamadım sizi daha fazla misafir edemeyeceğim kusura bakmayın de
çok yüzsüzlermiş gerçekten
ben başkasının evinde kalmayı 1 gün olsa bile sevmem olur da kalmak zorunda kalsam en azından market alışverisini yaparım insanların degil kendime bir sey almak
en basit insan misafirlige giderken bile ya bir tatlı pasta ya icecek götürür degil ki böyle 1 hafta kalmak

Çok can sıkıcı bir durum gerçekten. İnsanların gerçek niyeti pek iyi değil anlaşılan, yani 3 saatlik bi mesafe varsa evlerine, gidip 1 hafta sonra tekrar gelebilirler dediğin gibi. Kibar bir dille başta, eğer anlamazlarsa da araya ailenden büyükleri sokarak halledebilirsin bence. Ama eşinin bu konuda sana yaptığı baskı bence hiç hoş değil. Tamam senin akraban, rahatsız olabilir fazla kalmalarından ama sana destek olması gerekirdi böyle bir durumda, evi terk etmekle tehdit etmek bilmiyorum bi tuhaf. Evin reisi olarak onun konuşması bile gerekir hatta, ya da birlikte durumu izah edersiniz. Senin üzerine yıkması ve bu durumdan seni suçlaması ayıp. :19: Doğruyu söylemek gerekirse, misafirlerin kadar eşine de sinir oldum, kusura bakma canım.

Çok can sıkıcı bir durum gerçekten. İnsanların gerçek niyeti pek iyi değil anlaşılan, yani 3 saatlik bi mesafe varsa evlerine, gidip 1 hafta sonra tekrar gelebilirler dediğin gibi. Kibar bir dille başta, eğer anlamazlarsa da araya ailenden büyükleri sokarak halledebilirsin bence. Ama eşinin bu konuda sana yaptığı baskı bence hiç hoş değil. Tamam senin akraban, rahatsız olabilir fazla kalmalarından ama sana destek olması gerekirdi böyle bir durumda, evi terk etmekle tehdit etmek bilmiyorum bi tuhaf. Evin reisi olarak onun konuşması bile gerekir hatta, ya da birlikte durumu izah edersiniz. Senin üzerine yıkması ve bu durumdan seni suçlaması ayıp. :19: Doğruyu söylemek gerekirse, misafirlerin kadar eşine de sinir oldum, kusura bakma canım.

belki yazılmıştır ama

şaaşırrrdım yani

hani misafir berekettir ,huzurdur

ama anlattığına göre suyunu çıkarmışlar

ev sahibi yemeği ne zaman koyarsa o zaman yiyecekler

yani bide ufak tefek bişeylerdemi almıyorlar
ya ne bileyim çaydır-şekerdir vs.

çünkü 3-4 gündür kalmıyorlarya

bizde yazın tüp bebek yaptırdık ANKARA da

yokmuydu kalacak yer hepsindede rahatlıkla kalabilirdik
ama birine bile gitmedik

3 saatlik yolu gitgel bitap düştük

ansanları acizlendirmeyeceksin

hayır diyermiyorum diyosun

malesef bende senle aynıyım
başıma böyle bişey gelse ne yaparım bilmiyorum

sonuçta muhtaç olup gelip bi tanıdığa sığınmak misafir olmak gerekir ama dediğim gibi acizlendirmeden
yarın bir gün bizimde başımıza gelebilir diye düşünmek lazım

ne diyim canımm ALLAH yardımcın olsun kolay gelsin

eşin gelmezse 1-2 gün anlarlar belki

hem durumları çokmu kötü pansiyondada kalabilirler

he bide değilse bile hastaneler yer ayarlıyorlarki
biz emekli sandığıyız mesela bize bile yer verilmişti
öncelik yeşilkartlıların-sonra ssk-sonra em.sand.
hemde ücretsiz

yakınımda olsanız vallahi ben gönderirdim onları...:))))

çok taviz vermişsin
dünden kalan yemeği koyucaktın önlerine
biz bitene kadar yiyoruz diycektin beğenmemek ne terbiyesizler
ve açıkça da planlarından bahset işimiz gücümüz var sizinle ilgilenemiycem başka tanıdığınızda kalın artık de
böyle terbiyesiz insanlarla açıkça konuşmaktan çekinme yaptığın inan ki ayıp olmaz

sabırsızlıkla gelmelerini bekliorum direkt dicem leyla senin teyzen yakında oturuo dmi biz hafta sonu ev bakıcaz gece 9-10a kadar yarın sabah beraber çıkalım sizde taksiyle teyzene gidersiniz isterseniz hafta içi yine gelirsiniz dicem hafta içi aradıklarında eşimin kardeşi üvey anne ile kavga etmiş bize taşındı dicem
nasıl hazırlığım olmuşmu :)
eşime söyledim hiç sanmıorum söyleyebileceğini ama görücez bakalım dedi

sabırsızlıkla gelmelerini bekliorum direkt dicem leyla senin teyzen yakında oturuo dmi biz hafta sonu ev bakıcaz gece 9-10a kadar yarın sabah beraber çıkalım sizde taksiyle teyzene gidersiniz isterseniz hafta içi yine gelirsiniz dicem hafta içi aradıklarında eşimin kardeşi üvey anne ile kavga etmiş bize taşındı dicem

hafta içi tekrar gelirsiniz demeye ne gerek var ki. Gitsinler ve gelmesinler :20: :21:

inşallah işe yarar canım ama bana kalırsa "isterseniz hafta içi yine gelirsiniz" falan deme, açık kapı bırakma

eşimde benim bu kadar iyi niyetli olmama sinir oluyor ilk misafirimiz değil açıkçası memleketten arabaya almaya gelen bize hastaneye gelen bize düğüne gelen bize gelinlik almaya gelen bize mobilya bakmaya gelen bize yarı yıl ve yaz tatiline bize arabasını tamire getiren bize merkezde oturmanın zararları işte burdan heryere kolay gidiolar avcılara taşınıcaz şimdi o kadar sevinçliyim ki burda ulaşım kolay değil zor olur sizin için deyip kimseyi kabul etmicem

o kadar gaza getirdik kim olsa kovardı yaa :9: hala kibar bi şekilde söylemeyi planlıyosun hafta içide haber vermeden çat kapı gelirseler ne yapacaksın :52:

Cirkeflik yapardim yemek yapmayip cebimdeki parayi bitirdiniz vs vs diye agzima geleni soylerdim :-D
Kotu bir durum ama yorumlari okuyunca guldugumu farkettim :-D
Umarim en kisa zamanda kurtulursunuz :-D
Evi falan ilaclatacagiz diye soyeyin toplayin valizleri baska yere gidin size :-D

eşimde benim bu kadar iyi niyetli olmama sinir oluyor ilk misafirimiz değil açıkçası memleketten arabaya almaya gelen bize hastaneye gelen bize düğüne gelen bize gelinlik almaya gelen bize mobilya bakmaya gelen bize yarı yıl ve yaz tatiline bize arabasını tamire getiren bize merkezde oturmanın zararları işte burdan heryere kolay gidiolar avcılara taşınıcaz şimdi o kadar sevinçliyim ki burda ulaşım kolay değil zor olur sizin için deyip kimseyi kabul etmicem

1+1 olan evi sec sen en iyisi:ssz::25:

Back
X