Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gitmicekler bak gör, bütün haftasonunu hepberaber pc basinda gecirmeyiz umarimçok rahat insanlar çoook.İstenmediklerini anlamaz mı hiç insan.Üstelik adam da gayet rahat yaniii aallah allah.Ne biçim insanlarmış.Canım bnce leylayı yalnız yakala ve gitmeleri gerektiğini söyle..:26: bu ne yaa böyle.müsait değiliz dedin yine gitmediler.![]()
ilkşah sen bunlara en son ne demiştinde gitmeye karar vermişlerdi :44::44:
Allahtan yemeğim dünden hazırdı eşimde biraz geç gelicekmiş yoksa bende yemeksiz kalcaktım layla yüzünden..biran önce sonuçlansın da ısıtayım bende yemeklerimi artık acıktım aaa![]()
kuzum dedim bizim işlerimiz var ev bakıcaz emlakçılardan randevu ayarladım akşam 9-10a kadar gelemeyiz eve siz teyzene gidin dedim tamam dedi teyzesini aradı ameliyat olmuş ben şook yine ama blmiorum buldular bişiler galiba konuştu birkaç kişi ile
ya ben aptalmıyım neyim nie böyleyim kimsenin yüzüne birşey söyleyemiyorum ne oldu ne yaptınızda soramıyorum eşim yanımda yok diye belki korkuyorum :S kavga çıkarsa düşüp bayılırım falan
ya ben aptalmıyım neyim nie böyleyim kimsenin yüzüne birşey söyleyemiyorum ne oldu ne yaptınızda soramıyorum eşim yanımda yok diye belki korkuyorum :S kavga çıkarsa düşüp bayılırım falan
teyze meselesini biliyorumda sonrasını tam anlayamamıştım..kuzum dedim bizim işlerimiz var ev bakıcaz emlakçılardan randevu ayarladım akşam 9-10a kadar gelemeyiz eve siz teyzene gidin dedim tamam dedi teyzesini aradı ameliyat olmuş ben şook yine ama blmiorum buldular bişiler galiba konuştu birkaç kişi ile
ben sabah çıkıcam gerçekten emlakçıdan randevu ayarladım çıkıcam onlarda mecbur çıkar ama paraları var hotelde çok rahat kalırlar kimseninde huzurunu bozmadan