Konuştuk ama dediğin gibi sanırım fazla bağlanmış..
Tartıştığımız da oldu hatta sevmek zorunda değilsiniz de dedi
Ama kıza karşı olumlu davranmamızı bekliyor hala.Ya valla klasik görümce tavrı demeyin sakın da
nişanlısı öyle böyle değil yani tarzı zaten uçmuş gitmiş pek marjinal :82: öte yandan yapmacık bi hanımefendi gelin
edaları yapsa da şirretlik akıyor her halinden benim annem de sessiz yumuşak biridir babamda öyle ..onlar için üzülüyorum en çok
doğru demiş?sevmek zorunda değilsin? ama onlar birbirini fazla sevip dediğin gibi fazla bağlanmışlar.
tarzını beyenen kardeşin gelini beyenen kardeşin kimseyi ilgilendirmez bence onun tarzıyla dalga geçmek değil mi?
nerden biliyorsun hem belkide tüm iyi niyetiyle gelinlik yapmaya çalışıyodur senin şirretlik(!) diye bahsettiğin şey değildir belkide..
Ben ona beğendi diye birşey diyemem zaten ama sevmediğim kişiyle akraba olmaya tepkim budur o yüzden gitmek istemiyorum
Sen işi fazla abartmışsın ve bu seni daha da üzer..
kardeşin o kızı sevmiş beyenmiş ve evleniceği kız olarak seçmiş..
Sen akraba olmak istemiyosun diye sevgisinden mi vazgeçsin?
Demek kadına şu öğretiliyor bizim memlekette bak kızım bu oğlan bu da onun yolunacak kaz ailesi
şimdi elinden geldiği kadar soy soğana çevir! Evliliği bu kadar basite indirgeyen bu kadar cahil br toplum daha olamaz
ben bunu anladım .5 fakülte de bitirse ben düğün yapçam banne yaa diyecek hala
bence gelin herhangi bir istekte bulundu diye o yolunacak kazla alakası yok..
evin eşyalarını aldınız diye soyulup soğana mı çeviriceksiniz allah aşkına yapmayın yahu..
Düğün yapmak gelinlik giymek eşya yapmak sadece üniversite bitirenlerin sadece türkiyede yaşayanların yapabildiği yada yapmadığı bir şey değil..Bu her yerde belli..
Ama merak ediyorum sen düğün istemiyceksin heralde? bu kadar karşı olduğuna göre?
Sakınn bu kadar büyük konuşma ve o kızada ters davranma..
Ah almak çok kötüdür..
şimdi sen onların ayrılmasını istiyorsun ayrılmazlar ama..Günün birinde birini seversin bi tane "kıskanç "görümce çıkar ayırır sizi Allah korusun..
Hade Allah yardımcınız olsun..