- 29 Temmuz 2016
- 382
- 363
- 53
- 31
- Konu Sahibi cocuklarimolmadanasla
-
İnşallahNe yazsam bilemedim. Bu kötü günleriniz geçer inşallah.
Kendini bu kadar sahipsiz sanma.Herşeyi yaratan var.Ona sığınKimsesiz olmak ne kadar zor babam 5 kardes en büyük hala Hollanda'da amcalarim varda yok dayı teyze onlar hem uzaktalar hem hiç arayıp sormazlar kardeşim yok annem evlenecek sadece çocuklarım var bu hayatta
Eşim var evliyim ama yarın birgün başım sikissa gidecek hiç bir yerim yok ve kimsesizsen herkez ezmek istiyor eşimle bi problemimiz yok ama ya yarın olursa?Eşiniz yokmu ?boşandınızmı ?akraba yok onu anladım .anneniz evleniyor uvey baba olacak istemez.olası bı durumda ne yaparımamı uzuluyorsunuz?yoksa şuan dardasınızda destek olanmı yok.....
Benden önce annem demeliydi ben senin iki çocuğuna analık yapacağım sen benim bi kızımı mi yadirgiyorsun ? Bence demeliydiKeşke adama senin amaç ne diye sorsaydın
E nolmuş döndüyse deseydin
Densize bak.
Allah allah
Ben herkeze herseye inancimi kaybettim.Kendini bu kadar sahipsiz sanma.Herşeyi yaratan var.Ona sığın
Bana yarinlar hiç iyi birsey getirmedi hep daha kötü hep daha kötü.İyide yarının kime ne getireceği belli değil ki.. İyi düşün iyi olsun.
Mesleğim var ama yapmıyorum suan calismiyorum anneme evlenme demiyorum tabiki hayatına devam edecek ama bu adamın böyle örnekleme yapması dogrumu ? Bence değilNeyi problem ediyorsunuz?Eşiniz yok mu varmış..Aranız da iyiymiş eşinizle..Yarın öbür gün anne evine gitsem demek yerine kendiniz için birşeyler yapın umarım mesleğiniz vardır.Ben şuan 2 yıllık evliyim eşimle aram çok şükür iyi durumumuzda çok iyi ama çocuktan evvel mesleğim için birşeyler yaptım çünkü ayrılsam arkamda gidecek annem babam yok ikiside evli ve ikisiyle de görüşmüyorum üvey anneden ve bana üvey anne muamelesi yapan öz annemden dolayı.Anneniz tabiki hayatına devam edecek.Ve siz de kimseye muhtaç kalmamak için ayaklarınızın üstünde durun ne anneye ne babaya güven var artık...Bende dertleşeceğim annem bile yok halinize şükredin..
Tecavüze mi uğradınız9 yaşında babamı kucagimda kaybettim gözümün önünde vefat etti . 13 yaşında tecavüze uğradım neler yaşadım artık umudum kalmadı iğne kadar sorun benim için dağ oluyor
Vallahi ben neler çektim üvey babadan yiyecek mi saklamadılar ben evlenesiye kadar laf mı sokmadılar baba tarafına annemde dahil olmak üzere bunlar hiç dert değil eşine sımsıkı sarıl.Ve mutlaka işe devam et bende yarınımı bilemem çocuktan önce iş güç gelir benim için.Çocuk varsa hele daha da çabalayıp meslek anlamında körelmemek lazım..Mesleğim var ama yapmıyorum suan calismiyorum anneme evlenme demiyorum tabiki hayatına devam edecek ama bu adamın böyle örnekleme yapması dogrumu ? Bence değil
Evet 13 yaşındaydımTecavüze mi uğradınız
Çocuklarımı bırakıp çalısamam ben markete dahi gitmiyorum onlarsiz bakıcı yada kreş anneme bile birakamiyorumVallahi ben neler çektim üvey babadan yiyecek mi saklamadılar ben evlenesiye kadar laf mı sokmadılar baba tarafına annemde dahil olmak üzere bunlar hiç dert değil eşine sımsıkı sarıl.Ve mutlaka işe devam et bende yarınımı bilemem çocuktan önce iş güç gelir benim için.Çocuk varsa hele daha da çabalayıp meslek anlamında körelmemek lazım..
Neden? Kaç yaşında çocuklarınız?Çocuklarımı bırakıp çalısamam ben markete dahi gitmiyorum onlarsiz bakıcı yada kreş anneme bile birakamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?