Gitmek istiyorum , çocuklarım da alıp gitmek

Çocuklarımı bırakıp çalısamam ben markete dahi gitmiyorum onlarsiz bakıcı yada kreş anneme bile birakamiyorum
Tek çare kalıyor o da eşinizle iyi geçinmek o zaman..Çalıştıgım yerde evleniyorum diye nikahımdan 2 gün önce patronum tarafından tacize uğradım ve bürodan zorla kaçtım.Ama yine vazgeçmedim mesleğimden o adamın mesleğini yapıyorum şuanda hayata küsmeyin sizde ve madem çalışamam diyorsunuz.Evliliginizde fedakarlık edeceksiniz.Umarım eşiniz arkanızda durur hep.

Eşim var evliyim ama yarın birgün başım sikissa gidecek hiç bir yerim yok ve kimsesizsen herkez ezmek istiyor eşimle bi problemimiz yok ama ya yarın olursa?

Esinle problemin yoksa niye ölmek istiyorum yazdin ki ?
Dogmamis çocuğa don bicmek olmus bu konuya gore tabi. Adamin lafına takilmissin galiba

9 yaşında babamı kucagimda kaybettim gözümün önünde vefat etti . 13 yaşında tecavüze uğradım neler yaşadım artık umudum kalmadı iğne kadar sorun benim için dağ oluyor

Hmm sen geçmişteki kötü tecrübeleri aşamamissin :( bi psikologla konussaydin aslında

ben yazindan esinle problemin var sandim olmadigina sevindim
bneimde kimsem yok sayilir, annem öldü babam tekrar evlendi, babamin daha once kardesime senin için yuvami bozamam demisligi var banada der aynisini niye demesin

benede hiç bi sorunumu derdimi ona demem, esimle sorun varsada kendim hallederim..
insanda baht olacak anne yada babayla ilgisi yok demekki

yanlis dusunuyorsun sadece çocuklarim deme ailem de, çocuklarim ve kocam de
madem on,dan baska kimsen yok esine sIMsiKI saril

Esinle problemin yoksa niye ölmek istiyorum yazdin ki ?
Dogmamis çocuğa don bicmek olmus bu konuya gore tabi. Adamin lafına takilmissin galiba
Adamın lafı bana şu dünyada annemin bile yanımda olmadığını hatırlattı eşimle iyiyiz çok şükür

Eşim var evliyim ama yarın birgün başım sikissa gidecek hiç bir yerim yok ve kimsesizsen herkez ezmek istiyor eşimle bi problemimiz yok ama ya yarın olursa?

Şimdiden bunları düşünmeyin bence. Sorununuz olursa o zaman değerlendirirsiniz. Tabi bu arada çalışmıyorsanız, çalışmanın ve ekonomik açıdan kendinizi güvence altına almanın yollarını arayın. Bunu annenizin müstakbel eşinden dolayı söylemiyorum, her zaman için geçerli dediğim.

ben yazindan esinle problemin var sandim olmadigina sevindim
bneimde kimsem yok sayilir, annem öldü babam tekrar evlendi, babamin daha once kardesime senin için yuvami bozamam demisligi var banada der aynisini niye demesin

benede hiç bi sorunumu derdimi ona demem, esimle sorun varsada kendim hallederim..
insanda baht olacak anne yada babayla ilgisi yok demekki

yanlis dusunuyorsun sadece çocuklarim deme ailem de, çocuklarim ve kocam de
madem on,dan baska kimsen yok esine sIMsiKI saril
Öksüz e yetim e güldün mü demişler rüyamda demiş derler bizim buralarda . Eşimle 3 yıllık evliyiz ilk 1 yıl berbattı diğer konuma bakabilirsin . Eşim de el oğlu şimdi güveniyorum ama yarın? Çocuklarım diye bu yüzden diyorum

Şimdiden bunları düşünmeyin bence. Sorununuz olursa o zaman değerlendirirsiniz. Tabi bu arada çalışmıyorsanız, çalışmanın ve ekonomik açıdan kendinizi güvence altına almanın yollarını arayın. Bunu annenizin müstakbel eşinden dolayı söylemiyorum, her zaman için geçerli dediğim.
Aslında kpss kayıt olacaktım bu yıl ama çocuklarımı kimseye bırakamam oğlum 32 kızım 8 aylık daha çok küçükler o yüzden vazgeçtim çocuklarım biraz büyürse düşünebilir im aslında

yarın ne olursa diye kimseye güvenmeyeceksin işte.
her insan ayakları üzerinde durmalı bir şekilde.
sadece boşanma değil ki?? yarın Allah gecinden versin eşine bişey olsa yine snein bişeyler yapman lazım. sadece sen de değil tüm dünya da var aynı problem. işte o yüzden kızlar okusun çalışsın. kocam var , çocuğum var demesin diye bağırıyor herkes.

hiç unutmuyorum eşimin arkadaşına bebek görmeye gittik. karısını sıkıştırıyordu oku işini eline al. sen özel üniversite yaz ben yollarım. yarın bana bişey olsa evladımın başında dimdik dur diyordu. takdir etmiştim adamı.

E esinle aran iyi Rabbim evlat da vermis daha neyin aglamasi bu.
Gecmis gecmiste kaldi.
Bu kafayla devam edersen cocuklarini da hastalikli büyütmüs olursun .
Sen kötü seyler yasamis olabilirsin, kimsen yok olabilir. O cocuklar ne olacak peki. Anneleri hayattan bikmis, e onlarin kimsesi kalacak mi.
Elindekiler icin yasa. Olmayanlar icin üzülmeyi kes.
Benim de akrabalarimdan hayir yok.
Ben de kendimce birseyler yasadim herkes gibi.
Senden az ya da fazla bunun önemi yok.
Gecmise ya da kötü seylere odaklanip bugününü mafediyorsun.
Tek duam esim ve cocuklarimla saglikli bir yasam ve ölüm.
Inan elden ayaktan düsmekten cok korkuyorum. Yalnizdan bundan korkarsin cünkü.
Akrabam var olsa ne olacak ne cekiyorsam kendim cekiyorum. Artik anneyiz, toparlanma vaktidir.
Sen annenden hayir göremesen de yavrularin senden hayir görsün.
Büyüt bebegini, baslat okula gir bir ise.
Saglam bas yere.+
Depresyonun asla sonu yoktur. Ilüzyon gibidir, kandirir insani. Elden ayaktan keser. Bu oyuna aldanma.
Nefes aldigin sürece kendin icin yasa.
Cocuklarin da gün gelecek ayrilacaklar cünkü.
Senin güclü olman lazim. Böyle üzülürsen hastalik da pesinden gelir.
Ne yasadiysan yasadin sünger cek.
Kendine acimak tamamen seytanin kandirmacasidir.
Kimse kendine aciyacak kadar asagilik olamaz. Hele ki saglikliysan cok nankör olmus olursun.
Ne yaptigini iyi cözümle. Senin ölme gibi bir lüksün olamaz da zaten.
Kalk toparlan, cik su ruh halinden.

Aslında kpss kayıt olacaktım bu yıl ama çocuklarımı kimseye bırakamam oğlum 32 kızım 8 aylık daha çok küçükler o yüzden vazgeçtim çocuklarım biraz büyürse düşünebilir im aslında

Çocukla zor olur biliyorum ama evde hazırlanmaya çalışın, ertelemeyin. Çocuklarınızın büyümesini beklemek en son çareniz olsun. Çalışamasanız da şansınızı deneyin, belli olmaz.

Eşinizle bir gün ayrılabilirsiniz, aksine çok mutlu bir evliliğiniz de olabilir. Önemli olan her koşulda kendinize yetebilmenizdir. Çalışma hayatı maddi getirilerinin yanında özgüveninizi yeniden kazanmanızı sağlar, Geçmişte yaşadığınız şeylerin etkisini azaltır, iç huzurunuza faydası olur.

yarın ne olursa diye kimseye güvenmeyeceksin işte.
her insan ayakları üzerinde durmalı bir şekilde.
sadece boşanma değil ki?? yarın Allah gecinden versin eşine bişey olsa yine snein bişeyler yapman lazım. sadece sen de değil tüm dünya da var aynı problem. işte o yüzden kızlar okusun çalışsın. kocam var , çocuğum var demesin diye bağırıyor herkes.

hiç unutmuyorum eşimin arkadaşına bebek görmeye gittik. karısını sıkıştırıyordu oku işini eline al. sen özel üniversite yaz ben yollarım. yarın bana bişey olsa evladımın başında dimdik dur diyordu. takdir etmiştim adamı.
Aferin adama düşünceli biriymis aslında benim mesleğim var kuaför um ben saç bakım okudum ustalık belgem filan var elim yatgin bu işe fakat suan yapamam

Aferin adama düşünceli biriymis aslında benim mesleğim var kuaför um ben saç bakım okudum ustalık belgem filan var elim yatgin bu işe fakat suan yapamam

oo maşallah elinde bilezik varmış. e biraz büyüt kuzuları sonra başla ufak ufak körelme bence. hem işin ilerlerse belki kendi yerini açıp çocukları bile götürürsün;)

E esinle aran iyi Rabbim evlat da vermis daha neyin aglamasi bu.
Gecmis gecmiste kaldi.
Bu kafayla devam edersen cocuklarini da hastalikli büyütmüs olursun .
Sen kötü seyler yasamis olabilirsin, kimsen yok olabilir. O cocuklar ne olacak peki. Anneleri hayattan bikmis, e onlarin kimsesi kalacak mi.
Elindekiler icin yasa. Olmayanlar icin üzülmeyi kes.
Benim de akrabalarimdan hayir yok.
Ben de kendimce birseyler yasadim herkes gibi.
Senden az ya da fazla bunun önemi yok.
Gecmise ya da kötü seylere odaklanip bugününü mafediyorsun.
Tek duam esim ve cocuklarimla saglikli bir yasam ve ölüm.
Inan elden ayaktan düsmekten cok korkuyorum. Yalnizdan bundan korkarsin cünkü.
Akrabam var olsa ne olacak ne cekiyorsam kendim cekiyorum. Artik anneyiz, toparlanma vaktidir.
Sen annenden hayir göremesen de yavrularin senden hayir görsün.
Büyüt bebegini, baslat okula gir bir ise.
Saglam bas yere.+
Depresyonun asla sonu yoktur. Ilüzyon gibidir, kandirir insani. Elden ayaktan keser. Bu oyuna aldanma.
Nefes aldigin sürece kendin icin yasa.
Cocuklarin da gün gelecek ayrilacaklar cünkü.
Senin güclü olman lazim. Böyle üzülürsen hastalik da pesinden gelir.
Ne yasadiysan yasadin sünger cek.
Kendine acimak tamamen seytanin kandirmacasidir.
Kimse kendine aciyacak kadar asagilik olamaz. Hele ki saglikliysan cok nankör olmus olursun.
Ne yaptigini iyi cözümle. Senin ölme gibi bir lüksün olamaz da zaten.
Kalk toparlan, cik su ruh halinden.
Doğru söylüyorsunuz ama kendi kendime toparlanamiyorum ciddi şekilde tedavi görmem gerek ben bi anneyim ayakta durmam gerek ama yikiliyorum arada bi işte böyle suan iyiyim sağlıklı değilim ama kafamda dönen duran sorun çemberi var.

Çocukla zor olur biliyorum ama evde hazırlanmaya çalışın, ertelemeyin. Çocuklarınızın büyümesini beklemek en son çareniz olsun. Çalışamasanız da şansınızı deneyin, belli olmaz.

Eşinizle bir gün ayrılabilirsiniz, aksine çok mutlu bir evliliğiniz de olabilir. Önemli olan her koşulda kendinize yetebilmenizdir. Çalışma hayatı maddi getirilerinin yanında özgüveninizi yeniden kazanmanızı sağlar, Geçmişte yaşadığınız şeylerin etkisini azaltır, iç huzurunuza faydası olur.
Çocuklarımı kreş ve bakiciya birakamam anneme bile birakamazken nasıl yapacağım ki obsesif hastasıyım ben çok kafama tanıyorum herseyi

Çocuklarımı kreş ve bakiciya birakamam anneme bile birakamazken nasıl yapacağım ki obsesif hastasıyım ben çok kafama tanıyorum herseyi

O zaman profesyonel yardım alacaksınız, başka çaresi yok. Bu şekilde hayat geçmez. Hem size hem de çocuklarınıza yazık. Onları kendinize bağımlı yetiştirmek, yapacağınız en büyük kötülük olur. Kendiniz için bir adım atmıyorsanız bile onlar için tedavi olmaya mecbursunuz.

Back
X