Gitmek istiyorum , çocuklarım da alıp gitmek

oo maşallah elinde bilezik varmış. e biraz büyüt kuzuları sonra başla ufak ufak körelme bence. hem işin ilerlerse belki kendi yerini açıp çocukları bile götürürsün:KK66:
Kendim biyer acabilirim ama işte çocuklarıma fazla bagliyim bi markete bile gidemiyorum kendime ait biyer olursa aslında yanımda bile durabilirler ama kendimde suan o gücü göremiyorum :(

O zaman profesyonel yardım alacaksınız, başka çaresi yok. Bu şekilde hayat geçmez. Hem size hem de çocuklarınıza yazık. Onları kendinize bağımlı yetiştirmek, yapacağınız en büyük kötülük olur. Kendiniz için bir adım atmıyorsanız bile onlar için tedavi olmaya mecbursunuz.
Tedavi olacağım sadece kızım a engelli dediler bi sürü problem ve zayıf doğdu onu emzirmek için tedaviyi engelliyorum yoksa tedavi görüyordum ama aklımda ya çocuklarımı alıp gitmek yada intihar düşüncesini atamiyorum aklımdan kendime bişi yapmaktan da korkuyorum çocuklarım nolur diye

Eşim var evliyim ama yarın birgün başım sikissa gidecek hiç bir yerim yok ve kimsesizsen herkez ezmek istiyor eşimle bi problemimiz yok ama ya yarın olursa?
Böyle düşünürek hayat gecer mi?
Böyle düşünerek şuanda bugününüzü ziyan etmeye deger mi ?
Hiç bişey yokken konu acmak gerekli mi?

Tedavi olacağım sadece kızım a engelli dediler bi sürü problem ve zayıf doğdu onu emzirmek için tedaviyi engelliyorum yoksa tedavi görüyordum ama aklımda ya çocuklarımı alıp gitmek yada intihar düşüncesini atamiyorum aklımdan kendime bişi yapmaktan da korkuyorum çocuklarım nolur diye

Hep erteleyip duruyorsunuz anlaşılan. Çocuğunuzu sütten kesmeyi beklemeyin, acilen tedavi terapi ne gerekiyorsa başlayın. Çok tehlikeli düşünceler bunlar. Üstelik ortada somut bir neden olmaksızın bu ruh haline girmişsiniz.

Eşim var evliyim ama yarın birgün başım sikissa gidecek hiç bir yerim yok ve kimsesizsen herkez ezmek istiyor eşimle bi problemimiz yok ama ya yarın olursa?
Zaten iyi bir evliliğiniz, bir de çocuklarınız varmış.
Niye kimsem yok, ya da yarın dara düşersem diye bugünkü huzurdan mahrum ediyorsunuz kendinizi?

İhtimaller dünyası. Herşeyi düşüneceksek kocaman bir ailesi olan arkadaş, hepsini bir kaza da kaybetti geçenlerde.

Hadi onu da geçtim, bizim için bir yarının olacağının bile garantisi yokken, bu kadar kuruntu, ölmek isteyecek kadar yalnız hissetmek büyük vakit israfı.

Böyle düşünürek hayat gecer mi?
Böyle düşünerek şuanda bugününüzü ziyan etmeye deger mi ?
Hiç bişey yokken konu acmak gerekli mi?
Yok yere konu acmadim kendimi yanlız hissediyorum çocuklarımı alıp gitmeyi intihar etmeyi düşünüyorum konuşacak bunları anlatacak kimsem yok bu sitede o kadar yok yere konu açan varken benim ki sadece konu açmak için mi ?

Hep erteleyip duruyorsunuz anlaşılan. Çocuğunuzu sütten kesmeyi beklemeyin, acilen tedavi terapi ne gerekiyorsa başlayın. Çok tehlikeli düşünceler bunlar. Üstelik ortada somut bir neden olmaksızın bu ruh haline girmişsiniz.
Somut delil mi ? Babamı 9 yaşında kaybetmem . 13 yaşında tecavüz. Tecavuzden olma 4 aylık bebek aldırmak . Evli birinin istismarı . Kayinvalidemin yaptıkları . Kızımın engelli doğacak olmasi ve daha niceleri

Yok yere konu acmadim kendimi yanlız hissediyorum çocuklarımı alıp gitmeyi intihar etmeyi düşünüyorum konuşacak bunları anlatacak kimsem yok bu sitede o kadar yok yere konu açan varken benim ki sadece konu açmak için mi ?
ıyıde sızın bı sıkıntınız yok , eşimle sorunum olsa gıtcek yerım yok dıye uzuluyorsun burada bu durumda yasayan kac mılyon ınsan var yahu

Zaten iyi bir evliliğiniz, bir de çocuklarınız varmış.
Niye kimsem yok, ya da yarın dara düşersem diye bugünkü huzurdan mahrum ediyorsunuz kendinizi?

İhtimaller dünyası. Herşeyi düşüneceksek kocaman bir ailesi olan arkadaş, hepsini bir kaza da kaybetti geçenlerde.

Hadi onu da geçtim, bizim için bir yarının olacağının bile garantisi yokken, bu kadar kuruntu, ölmek isteyecek kadar yalnız hissetmek büyük vakit israfı.
Aynı şeyi yazayım. 9 yaşında babamı kaybettim . 13 yaşında tecavüz. Tecavuzden olma 4 aylık bebek aldırma. Evli birinin istismarı . Kayinvalidemin yaptıkları. Bebegime engelli denilmesi

Somut delil mi ? Babamı 9 yaşında kaybetmem . 13 yaşında tecavüz. Tecavuzden olma 4 aylık bebek aldırmak . Evli birinin istismarı . Kayinvalidemin yaptıkları . Kızımın engelli doğacak olmasi ve daha niceleri
zor bir hayat olmuş gerçekten.
tecavüz olayı çok acı.
şu an hamilemisin?
ne teşhis koydular kızına?

babanızı kucuk yasta kaybetmıssınız
tecavuze soyleyecek sozum bıle yok korkunc ve oradan olan bır bebek varmıs aldırılmıs.
Ama gecmısı gecmıste bırakmayacakmısınız ? Sonucta daha sonra esınızle evlenıp bırlıkte olmussunuz cok ozur dılerım .
Sımdı neden yanı bu cıkıs
unutun bence herseyı yolunuza bakın tamam ınsanın hayatta basına cok kotu seyler gelıyor ama bırakmak zorundasınız

bu devirde herkez kendi yükünü zor taşıyor.... çalışabilseniz hayat biraz daha kolaylaşır sanki.....

Doğru söylüyorsunuz ama kendi kendime toparlanamiyorum ciddi şekilde tedavi görmem gerek ben bi anneyim ayakta durmam gerek ama yikiliyorum arada bi işte böyle suan iyiyim sağlıklı değilim ama kafamda dönen duran sorun çemberi var.

Herkes in caresiz kaldigi donemler olur. Atlatacaksiniz. Zor evet. Ama hayatta bu. Hep Boyle devam etmez. Bu gunler de gececek yardim alin kendinizi tedavi Edin inanarak. Gececektir. Dermani olmayan dert vermesin rabbim

babanızı kucuk yasta kaybetmıssınız
tecavuze soyleyecek sozum bıle yok korkunc ve oradan olan bır bebek varmıs aldırılmıs.
Ama gecmısı gecmıste bırakmayacakmısınız ? Sonucta daha sonra esınızle evlenıp bırlıkte olmussunuz cok ozur dılerım .
Sımdı neden yanı bu cıkıs
unutun bence herseyı yolunuza bakın tamam ınsanın hayatta basına cok kotu seyler gelıyor ama bırakmak zorundasınız
Atlatamiyorum . Çamaşır suyuyla bile yikadim kendimi tecavuzden sonra çok kötü şeyler yaşadım unutamiyorum bana yapılanları asla unutamiyorum :(

Somut delil demedim, somut neden dedim. Bahsettiğiniz şeyler çok acı ama geçmişte kalan şeyler (Onlar için zaten destek almalısınız). Ama sonrasında evlenmiş, çocuk sahibi olmuşsunuz. Demek ki bu olayların etkisi biraz olsun azalmış. Şu an intiharı düşünecek kadar sizi çıkmaza sokan durum nedir?

Back
X