- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimolmadanasla
Hayat size başlarda çok acımasızca davranmış olabilir, ama şimdi iyi giden bir evliliğiniz ve gül gibi iki tane çocuğunuz varmış. Geçmişi geçmişte bırakmak en iyisi evet zor olabilir ama anne olarak 2 çocuğunuz için bunu başarabilirsiniz. Bunun için tedavinizi sakın ihmal etmeyin. Çocuğunuzu emzirdiğiniz için tedaviyi bıraktım demişsiniz ama 8 aylık olmuş intiharı düşünecek kadar bozuk bir psikolojiyle o çocuğa faydalı olamazsınız. 8 aylık bir bebek anne sütü almadan da büyür ama annesiz büyümez bunu unutmayın. Bir yorumunuzda obsesif olduğunuzu yazmışsınız. Bende obsesifim, tıpkı sizin gibi herkesin her söylediğini kafama takan biriyim aslında biriydim demek daha doğru olur. Tedavi oldum tabii temizlik takıntım dışında diğer takıntılarımdan kurtuldum nasıl mı biraz da kendi çabalarımla. Şimdi biri bir şey söylediğinde ya da laf sokmaya çalıştığında anında cevabını veriyorum ya da sen ne demek istiyorsun diyorum. İçime atmıyorum kendime sıkıntı yapmıyorum. Çünkü benim de 2 tane çocuğum var ve başkalarının dedikleri yüzünden canımı sıkıp eşimin ya da çocuklarımın da psikolojilerini bozmaya hakkımın olmadığını öğrendim. Böyle çok daha mutluyum inan bana. Sende tedavini olup biraz da çabalarsan mutlu olabileceğine inanıyorum.