Gitmek istiyorum , çocuklarım da alıp gitmek

Umudunuzu hiç kaybetmeyin elinizdekilerle mutlu olun ,şükredin ,sizden daha zor şartlar altında olan hemcinsleriniz var,çocuklarınız için güçlü olmak zorundasınız.

bilirim kimsesiz olmak ne demek
kimsesizlerin kimsesi Allah. bol bol dua edin
peki tahsil durumunuz nedir KPSS ye girip bir şansınızı deneseniz
çalışıyor musunuz bu arada merak ettim
Allah yardımcınız olsun
Lise bitirdim güzellik ve saç bakım bölümü ustalık belgem filan var daha önce kpss girdim 72 aldım ama tercih yapmadım suan ev hanimiyim

Bu yaptığı yanına kar kalmayacaktır eminim ilahi adalete sonsuz inanırım. Tecavüz eden değil tecavüze uğrayan dışlanıyor güzel ülkemde anlamlandıramadığım bir şekilde nedense. Dediğim gibi artık geçmişi geçmişte bırakın eşinizi ve çocuklarınızla bir ömür boyu mutlu olun, inanın bu zor bir şey değil. Düzenli bir tedavi ve başarabilirim isteği her şeyin üstesinden geliyor.
Şu konu da gerçekten çok haklısınız tecavüz yapan değil uğrayan dislaniyor inşallah tedavimi uygulamaya çalışacağım ama tedavi için bekleyeceğim 2 3 ay daha

Umudunuzu hiç kaybetmeyin elinizdekilerle mutlu olun ,şükredin ,sizden daha zor şartlar altında olan hemcinsleriniz var,çocuklarınız için güçlü olmak zorundasınız.
Allahım yardımcısı olsun herkesin aslında dışarıdan bakılınca pozitif umutlu biriyim ama ayagima küçük bir taş takılsa tüm umutlarım hayallerim yerle bir.

Bu yıl girecektim işte çocuklarımı düşündüğüm için girmedim inşallah 2018 de bende girerim
eşiniz biliyor mu tecavüz olayını
bu arada geçen konuda da eşinden şikayet etmişsin saldırdı anamı evden kovdular evden ayrıldım filan diye okudum ama o olaylar ne oldu çözüldü mü?

eşiniz biliyor mu tecavüz olayını
bu arada geçen konuda da eşinden şikayet etmişsin saldırdı anamı evden kovdular evden ayrıldım filan diye okudum ama o olaylar ne oldu çözüldü mü?
Evet biliyor tanıştığım ilk gün söyledim senesinde evlendik . Eşimle ilk 1 yıl kötü geçti ailesi yüzünden o evden başka şehire tasindik şimdi melek oldu . Annemi kovma olayı olmadı sadece annem geldiğinde Kayinvalidem kiskaniyordu benden de kıskandı kendi bacisindan da kiskanmisligi var denge ayarı yok kadının suan uzaktayiz ve mutluyuz Esimden yana sıkıntım yok

Evet biliyor tanıştığım ilk gün söyledim senesinde evlendik . Eşimle ilk 1 yıl kötü geçti ailesi yüzünden o evden başka şehire tasindik şimdi melek oldu . Annemi kovma olayı olmadı sadece annem geldiğinde Kayinvalidem kiskaniyordu benden de kıskandı kendi bacisindan da kiskanmisligi var denge ayarı yok kadının suan uzaktayiz ve mutluyuz Esimden yana sıkıntım yok
ne mutlu sana
artık ozaman parayona yapma çocuklar çok küçük araları az lütfen daha fazla şuan için çocuk yapma
senin sağlıklı olabilmen gerek güzel çocuklar yetiştirebilmen için
kaza oldu dersin şimdi ama kaza olmasın güzel sağlıklı çocukların olsun

ne mutlu sana
artık ozaman parayona yapma çocuklar çok küçük araları az lütfen daha fazla şuan için çocuk yapma
senin sağlıklı olabilmen gerek güzel çocuklar yetiştirebilmen için
kaza oldu dersin şimdi ama kaza olmasın güzel sağlıklı çocukların olsun
Sağolun iyi dilekleriniz için zaten yasak artık bana hamile kalmak 2 doğum daha da yok dedi doktor ciddi kalinbagirsak ameliyatı geçirdim 3 yılda Karnım 3 kez kesildi

Eşim var evliyim ama yarın birgün başım sikissa gidecek hiç bir yerim yok ve kimsesizsen herkez ezmek istiyor eşimle bi problemimiz yok ama ya yarın olursa?

Ben de şimdi sorun var sandım

Ilerisi için kendinize yatırım yapın maddi bağımsızlığınız olunca kimseye muhtaç olmazsınız ki

Eşim var evliyim ama yarın birgün başım sikissa gidecek hiç bir yerim yok ve kimsesizsen herkez ezmek istiyor eşimle bi problemimiz yok ama ya yarın olursa?
Bence bu dusuncen cok sacma canim. Benimde esimden ve oglumdan baska hickimsem yok. Anne baba akraba..
E bende durduk yere karalar mi bagliyim ya esimle kotu olursam diye. Eger sikinti yoksa sen yuvanda mutlu olmaya bak. Dert aramaya degil.

Allahım yardımcısı olsun herkesin aslında dışarıdan bakılınca pozitif umutlu biriyim ama ayagima küçük bir taş takılsa tüm umutlarım hayallerim yerle bir.
Bende öyleyim aslında ama en ufak şeyle de umut doluyorum.Bir dost tavsiyesi kendini oyalayacak geliştirecek şeyler yap örn,ismek te meslek edin,eşine bile muhtaç olma .

senin psikolojin bozuk olduğu için böyle düşünüyorsun , yaşadığın şeyler kolay şeyler değil , Allah yardımcın olsun, tam toparladım derken yine kolayca dibe vuruyorsun, biz senin yaşadıklarını anlayamayız, ama mutlaka iyi bir tedavi görmen şart, kimsem yok diye de düşünme, çok şükür ki evliliğin iyiymiş
Kader burdan yüzüne gülmüş, kimsenin bir garantisi yok ki, yarın ne olacağımızın hiçbirimizin garantisi yok, Allah yardımcın olsun iyi insanlarla karşılaştırsın, lütfen terapini ihmal etme, geçmişle ilgili sorunları halletmeden gelecekte Mutlu olman zor

Annen mutlu olamıyacak bence ,
belli bir yaşa gelmiş kadınların 2 evliliği yapmalarını hiç anlamıyacağım , herhalde annene rahatlık battı ne varda evleniyor otur kızının ve torunun yanında , sanırım annenin hormonları tavan yapmış bence asla annenin yanına çocuklarını bırakma , yalnız değilsin allaha dua et ,positif ol sağlığın yerinde ne kadar kötü yaşantılar var sen sadece yalnızsın , bu hayat başkaların tercihi oluyor
sen şikayet ediyorsun iyi tarafından bak olaylara

Esinizle hala evliyseniz ve probleminiz yoksa simdiden dert etmeye gerek yok.. cocuklarınız cok kücük degilse calısmaya baslayın bu düsünceler azalır

Annen mutlu olamıyacak bence ,
belli bir yaşa gelmiş kadınların 2 evliliği yapmalarını hiç anlamıyacağım , herhalde annene rahatlık battı ne varda evleniyor otur kızının ve torunun yanında , sanırım annenin hormonları tavan yapmış bence asla annenin yanına çocuklarını bırakma , yalnız değilsin allaha dua et ,positif ol sağlığın yerinde ne kadar kötü yaşantılar var sen sadece yalnızsın , bu hayat başkaların tercihi oluyor
sen şikayet ediyorsun iyi tarafından bak olaylara
Annem 33 yaşında dul kaldı suan 47 yaşında . 33 yaşında daha yeni evleniyor artık insanlar babam öldü diye bekar kalmasını ondan isteyemem buna hakkım yok ama evlendiği kişiyi iyi seçmeli. AYRICA HORMONLARDAN BAHSETMISSIN AZIP KUDURMUS OLSA BUNCA YIL BEKLEMEZDI NE DEMEK ANNENIN YANINDA ÇOCUKLARI BIRAKMA ! BİRAZ INSAF EVLENMEK ISTEDI DİYE TECAVÜZ CU SAPIK Mi BU KADIN. Lütfen benim konularima yazmayın.

Back
X