Yarım saat ne konuşuyorsunuz merak ettim, gerçekten empati yaparak yorum yapıyorum, düşünüyorum,çocuğumun babası hayatımı yasıcam diye benden boşanıyo bana da akıl veriyor hatta sen de gençsin mutlu ol vs diye...katil olmazsam kendini şanslı saysın,bak sevgim bitti boşanalım demek ayrı bişey, son ana kadar seninle yatıp kalkıp birden ben hayatımı yasıcam demek apayrı bişey, sana 1 2 3 ay neyse artık soğuk dursa sen de çakardın bişeyler ama böyle akşamdan sabaha saçmalaması berbat
Hele bide vatan millet sakarya edebiyatı yaptı o daha da komik
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum.
+1
Kusura bakmasın konu sahibesi cehenneme kadar yolu var der geçerim.
Bugün sakinliğini koruyorsun, konusuyorsun eee ? Yarın birisinin hayatında yer aldıgını öğrendiğinde de böyle kalabilecek misin ?
Mutlu olsun istiyorum diyorsun iyi de niye ?
Niye mutlu olsun ?
Akşamdan sabaha değişen bir adam var karşında.
Mutsuzdu madem neden en ufak bir sürtüşme yaşamadınız bu duruma dair ?
Tek bir günde ben boşanmak istiyorum deyip sizi bu duruma düşürmedi mi ?
Valla ben iyi niyet elçisi olamadım hiç
Sürünsün derim, sürüm sürüm sürünsün.
Niye biliyor musun ?
Bana evliliğimiz gayet normal seyirde ilerlerken kendisine gelen mesajlara dönmemeyi iradeli koca ayagıyla bana bir ödülmüş gibi sunup daha sonrasında farklı şeyler aramaya hevesli oluşunu acımadan suratıma söylediği için.
Kahrolsun abi böyleleri ya.
Acıma yetime döner koyar ..... demişler.
Bazıları size ne kadar da asilsin diyor, asilliğine lafım yokta inan ki şuradan bakınca şu yaptıgın şeyin asillikle pek alakası yok.
Ben eşime aşkımdan ölsem ama tutup bana saçma sapan nedenlerle iyi giden bir evlilikte mutsuz oldugunu deyip ayrılmak isterken sarfettigi o cümleleri düşündükçe kinlenirim.
Normal bir ayrılma süreci degil sizin mevzunuz.
Normal olsa nereye giderse gitsin der insan ama bu başka şey hem de çok başka.