• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmek...

Ya gercekten buyuk konusmak iatemiyorum Allah korusun .Adam aldatmis baska kadinla neyin acisi bu hayatina bak aglamak dibe vurmakta ne .Guclu olun elin adami icin degermi canim sasiriyorum gercekenten ben olsam hic tinlamam cocugumla gececek guzel gunleri dusunurum herkes babasiyla buyucek die bir sey yok babasiz buyuyupte dort dortluk insanlar var.Dunyada adam mi yok seni gercekten sevecek cok kisileri cikar hayatina eylul hicc tinlamaa
İyide aldatmaktan bahsetmedi ki , sevgisi bittiği için eşi ayrılmak istiyor.

İyide aldatmaktan bahsetmedi ki , sevgisi bittiği için eşi ayrılmak istiyor.

Ki bence bu yalan, sevgisi biten adam lafları değil bunlar,düşünüyorum eşime aşkım bitse evet boşanırım, net, ama durup durup bana artık kimse karışamaz istediğimi yaparım aldatmadım ama artık beni bağlayan bişey yok tribine girmem,bunlar aklıma gelmez,bu laflar eşine sevgisi bitmiş ve başkası ya da başkalarına fiziken ya da kalben meyletmiş adam sözleri, açıkça der mi başka biri var diye

Kokusu çıkar gelir yazar konu sahibi

Ki bence bu yalan, sevgisi biten adam lafları değil bunlar,düşünüyorum eşime aşkım bitse evet boşanırım, net, ama durup durup bana artık kimse karışamaz istediğimi yaparım aldatmadım ama artık beni bağlayan bişey yok tribine girmem,bunlar aklıma gelmez,bu laflar eşine sevgisi bitmiş ve başkası ya da başkalarına fiziken ya da kalben meyletmiş adam sözleri, açıkça der mi başka biri var diye

Evet benimde aklıma gelen hep bu oluyor ,eşine tamam değer veriyor ama nefsine hakim olamıyor ,vicdanı da elvermiyor aldatmaya ,en güzeli ayrılmak diye düşünüyor.Tabi benimki varsayım

Kesinlikle katılıyorum. Ne acımaya ne ağlamaya değmez bu adam.

İyi akşamlar arkadaşlar ..

Evet eşim aldatmadi fiili olarak, ama kendisinin de daha sonra dediği gibi artık sevgim bitti ilgim başka yerlere kişilere kayabilir sana bu haksızlığı yapamam dedi.. eşimin kişiliği buydu. Bende bitti mi biter derdi. Ama ben hiç beni bitirebilecegini.bize bunu yapacağını dusunmezdim bile. Her neyse olan oldu artik. Hayatimizdan meslekten ötürü çok şey paylasamadik. Yasayamadik.. sebep çok yani ..

Kötü şeyler yasamadan, saygıyı yitirmeden bitiyor .. keşke böyle olmasaydı ama yapacak bir şey yok..

Biz yavrumla mutlu olalım inşallah. Şimdi bile çok mutluyum yanımda çok şükür sağlıklı bu en büyük zenginlik ve mutluluk kaynağı benim için..

Eşim de mutlu olsun inşallah kalben söylüyorum .. 3 günlük dünya hayatı zehir etmeye gerek yok. Arada ağlayıp zirlayip en dibe çöküp çıkacağım inşallah.. doğum da öyle değil mı.. 19 saatlik sancinin sonunda en dayanılmaz olduğu bı an da acim bı anda kesildi ve yavrumu kucağıma aldım .. bu da öyle sıkıntının sonunda elbet ferahlık gelecektir..

İyi akşamlar..

Çok sakinler demi .Adam ağlıyor! kayınvalide ağlaşıyor. Napıyosun oğlum diyen yok. Böyle evladim olcak kovardim yahu.Geline destek cıkardım Neden birlikte avukata gidiliyor anlamadım. Kızın ailesi nerde? Bu adama niye kimse bir şey demiyor.
Buyuk konusma cnm.vallahi ben de saydircam ama 2 oglum var beterini yasarim diye bisey diyemiyorum

İyi akşamlar arkadaşlar ..

Evet eşim aldatmadi fiili olarak, ama kendisinin de daha sonra dediği gibi artık sevgim bitti ilgim başka yerlere kişilere kayabilir sana bu haksızlığı yapamam dedi.. eşimin kişiliği buydu. Bende bitti mi biter derdi. Ama ben hiç beni bitirebilecegini.bize bunu yapacağını dusunmezdim bile. Her neyse olan oldu artik. Hayatimizdan meslekten ötürü çok şey paylasamadik. Yasayamadik.. sebep çok yani ..

Kötü şeyler yasamadan, saygıyı yitirmeden bitiyor .. keşke böyle olmasaydı ama yapacak bir şey yok..

Biz yavrumla mutlu olalım inşallah. Şimdi bile çok mutluyum yanımda çok şükür sağlıklı bu en büyük zenginlik ve mutluluk kaynağı benim için..

Eşim de mutlu olsun inşallah kalben söylüyorum .. 3 günlük dünya hayatı zehir etmeye gerek yok. Arada ağlayıp zirlayip en dibe çöküp çıkacağım inşallah.. doğum da öyle değil mı.. 19 saatlik sancinin sonunda en dayanılmaz olduğu bı an da acim bı anda kesildi ve yavrumu kucağıma aldım .. bu da öyle sıkıntının sonunda elbet ferahlık gelecektir..

İyi akşamlar..
Eylul bu durumda kendini sucladiginin farkindamisin? Meslekten dolayi biseyler yasayamadik ne demek.sen neden durduk yere yapmadin bisey.karakter meselesi bu cnm.bir tek siz degilsiniz o meslege mensup.lutfen kendini suclama ve onune bak

Ben de tüm eski mesajlarınızı okudum Eylül hanım. Gerçekten çok üzüldüm. Ama bana nedense boşanamayacaksınız gibi geliyor. Ne kadar herşey bitmiş dense de. Kafama oturtamadım belki de. Eşinizin ağlaması ama çirkinleşebilmesi. Çok saçma geliyor. İçine şeytan kaçmış gibi diyeceğim geldi. Allah ıslah etsin. Kalp kırmak çok büyük vebaldir bana göre. Eşiniz bunu iyice düşünse anlardı bu kadar vebal almaması gerektiğini. Kafası başka alemlere mi gitmiş nolmuş beyninde bi tuhaflıklar var.

Hala bukadar iyi niyetli olmayın. ne hali varsa görsün. üç günlük dünyada sizin en güzel günlerinizi calmissa, bedelini de ödesin.

Evet eylülcüm, merak ediyoruz seni
İnşallah çabucak toparlarsın kendini

Bundan sonraki hayatında inşallah çok çok mutlu olursun.Seni, sevgini hakeden adam gibi adam olan vicdanlı, merhametli, dürüst, ayakları yere basan, seni ve oğlunu çok seven iyi bir eşin olur inş. Pişman olacak kişi belli bu kişiden kurtulduğuna sevineceksin gün gelecek.

Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar ..

Bi gün çok iyiyim bı gün en dipte..

İsteyim bu saatte. Mesai çok erken başladı.gece hiç uyumadim. Regl oluyorum bu taraftan sancı bı taraftan oğlumun azı dişleri patlıyor. Ve içimdeki acı beynimi zorluyor..

Geçen gece eşim aradı yarım saat konuştuk. olmayacak hiç bişey eskisi gibi elbette ama bana bunu yapan adama yine icimin acısını paylasiyorum.o da aynı şekilde bana.. Bu kalabalığın içinde hep tek sığınağım dert ortağım oydu.
Kimseyle konuşamıyorum ki doğru düzgün. Arkadaşlara anlatıyorum. Yok donuna kadar al, süründür demeler. Beddua etmeler . Sonra da hop kendi dertlerinden yakınmalar..

Ben eşim sürünsün istemiyorum ki. O mutsuz olduğunda ben nasıl onun mutsuzluguyla mutlu olayım.. sadece eşim için bile değil hiç tanımadığım biri olsa da aynı seyi düşünürdüm. Sevgisi bitmiş eyvallah.. kötüyüm arkadaşlar içimde karanlık var geçecek Allah in izniyle biliyorum ama işte... Elhamdülillah oğlum bı tek bana iyi gelen..

Derdimi anlamayanla paylaşmak zaman katliamı başka da bişey degil..

Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar ..

Bi gün çok iyiyim bı gün en dipte..

İsteyim bu saatte. Mesai çok erken başladı.gece hiç uyumadim. Regl oluyorum bu taraftan sancı bı taraftan oğlumun azı dişleri patlıyor. Ve içimdeki acı beynimi zorluyor..

Geçen gece eşim aradı yarım saat konuştuk. olmayacak hiç bişey eskisi gibi elbette ama bana bunu yapan adama yine icimin acısını paylasiyorum.o da aynı şekilde bana.. Bu kalabalığın içinde hep tek sığınağım dert ortağım oydu.
Kimseyle konuşamıyorum ki doğru düzgün. Arkadaşlara anlatıyorum. Yok donuna kadar al, süründür demeler. Beddua etmeler . Sonra da hop kendi dertlerinden yakınmalar..

Ben eşim sürünsün istemiyorum ki. O mutsuz olduğunda ben nasıl onun mutsuzluguyla mutlu olayım.. sadece eşim için bile değil hiç tanımadığım biri olsa da aynı seyi düşünürdüm. Sevgisi bitmiş eyvallah.. kötüyüm arkadaşlar içimde karanlık var geçecek Allah in izniyle biliyorum ama işte... Elhamdülillah oğlum bı tek bana iyi gelen..

Derdimi anlamayanla paylaşmak zaman katliamı başka da bişey degil..

Sürekli irtibat halinde kalarak iyileşme surenizi uzatiyorsunuz.

Yarım saat ne konuşuyorsunuz merak ettim, gerçekten empati yaparak yorum yapıyorum, düşünüyorum,çocuğumun babası hayatımı yasıcam diye benden boşanıyo bana da akıl veriyor hatta sen de gençsin mutlu ol vs diye...katil olmazsam kendini şanslı saysın,bak sevgim bitti boşanalım demek ayrı bişey, son ana kadar seninle yatıp kalkıp birden ben hayatımı yasıcam demek apayrı bişey, sana 1 2 3 ay neyse artık soğuk dursa sen de çakardın bişeyler ama böyle akşamdan sabaha saçmalaması berbat

Hele bide vatan millet sakarya edebiyatı yaptı o daha da komik

Yarım saat ne konuşuyorsunuz merak ettim, gerçekten empati yaparak yorum yapıyorum, düşünüyorum,çocuğumun babası hayatımı yasıcam diye benden boşanıyo bana da akıl veriyor hatta sen de gençsin mutlu ol vs diye...katil olmazsam kendini şanslı saysın,bak sevgim bitti boşanalım demek ayrı bişey, son ana kadar seninle yatıp kalkıp birden ben hayatımı yasıcam demek apayrı bişey, sana 1 2 3 ay neyse artık soğuk dursa sen de çakardın bişeyler ama böyle akşamdan sabaha saçmalaması berbat

Hele bide vatan millet sakarya edebiyatı yaptı o daha da komik
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum.
+1
Kusura bakmasın konu sahibesi cehenneme kadar yolu var der geçerim.
Bugün sakinliğini koruyorsun, konusuyorsun eee ? Yarın birisinin hayatında yer aldıgını öğrendiğinde de böyle kalabilecek misin ?
Mutlu olsun istiyorum diyorsun iyi de niye ?
Niye mutlu olsun ?
Akşamdan sabaha değişen bir adam var karşında.
Mutsuzdu madem neden en ufak bir sürtüşme yaşamadınız bu duruma dair ?
Tek bir günde ben boşanmak istiyorum deyip sizi bu duruma düşürmedi mi ?
Valla ben iyi niyet elçisi olamadım hiç
Sürünsün derim, sürüm sürüm sürünsün.
Niye biliyor musun ?
Bana evliliğimiz gayet normal seyirde ilerlerken kendisine gelen mesajlara dönmemeyi iradeli koca ayagıyla bana bir ödülmüş gibi sunup daha sonrasında farklı şeyler aramaya hevesli oluşunu acımadan suratıma söylediği için.
Kahrolsun abi böyleleri ya.
Acıma yetime döner koyar ..... demişler.
Bazıları size ne kadar da asilsin diyor, asilliğine lafım yokta inan ki şuradan bakınca şu yaptıgın şeyin asillikle pek alakası yok.
Ben eşime aşkımdan ölsem ama tutup bana saçma sapan nedenlerle iyi giden bir evlilikte mutsuz oldugunu deyip ayrılmak isterken sarfettigi o cümleleri düşündükçe kinlenirim.
Normal bir ayrılma süreci degil sizin mevzunuz.
Normal olsa nereye giderse gitsin der insan ama bu başka şey hem de çok başka.

Son düzenleme:
Back
X