• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmek...

İyi aksamlar herkese..

Okuyabildigim kadariyla mesajlarinizi okudum. Çok teşekkür ederim herkese..

Oglum uyuduktan sonra giyindim hazırlandım. Saçlarımı yaptım falan sonra oğlum uyandı. Kv me gittik. 5 dakika oturup oğlumu bırakıp çıktık beraber.. o benden önce binmisti arabaya ben ayakkabilarimi giyerken tam binecekken eşimin adetidir arabayı çalıştırır çalıştırmaz silecekleri çalıştırır her neyse su fiskittti hop üzerime.. arabaya bindim. Valla bilerek yapmadım dedi. Bende diyosun dedim imalı sekilde . Gülüştük ..

Yolda giderken konuştuk görüşme zamanlarını. Sen benim için. Çok değerlisin. Lafları o öyle dedikçe ağlamaya başladım.. sanki hiç bişey yok gibi araçta gidiyoruz.. avukat in bürosuna gittik sıhhiye de . Benim gozler yaşlı zaten. Kan çanağı. Protokol yazıldı. Konuştuk.. o imzayı atarken ciğerim söküldü sanki.. nikahimiz aklım a geldi.. küçük bı oda da son buluyordu .. ben eşimin en çok ellerini sevdim .. bı insanın eli bu kadar mı güzel olur.. şuan bile içli içli ağlıyorum.. yok o kadar da güçlü değilmişim demek .. gittik adliyeye verdik.. çıkışta otopark a yürürken seninde bı kalbin var. İnşallah hep mutlu olursun . Hep iyi olmanı isterim dedi.. konuşamadım bile.. bogazima yumruk oturdu ... Ağladım bayilacak gibi oldum.. arabaya bindik.. ben ağlıyorum sessizce o ağlıyor. Gözlüğünün altından akmadan silmeye çalışıyor.. akşam beraber yiyelim yemegi dedi. Tamam dedim.. zaten evde oğluma yemek hazirlicak halim de yoktu.. eve geldik. Kv dem beni aglamis görünce o da başladı ağlamaya..

Hiç yemek yememistim o zamandan sonra orda.Eşim tabagima ye sende hadi nolur diyip yemek koydu fazladan.. oğlum sebeklik yaptıkça gozgoze geldik... Ve yemek bitti biz evimize gidelim artık dedim son gücümle..

Kalktık.. kv seni eşimin kız kardeşini öpüp hoşçakalın dedim eşime de geldik.. geri dönüşü yok..

Keşke böyle olmasaydı ama işte oldu.. yarın a gün alinmaya calisilcak duruşma için. Sevmiyorum dedim ama işte Allah kahretsin bı anda bitmiyormus.. ben onun gibi olamadım.. araba da geçecek mı bu günler dedim.. geçecek unutacaksin iyi olacaksin dedi bana.. keşke bugün de kötü konussaydi beni daha güçlü kilsaydi...
Ağlayarak okudum bu mesajını.güçlü değilim demişsin ama bunca şeye rağmen bu şekilde davranıyor olman bile çok güçlü olduğunu gösterir.ben olsaydım sanırım dünyayı o adamın başına yıkardım.Allah yar ve yardımcın olsun

İlk konundan beri tüm mesajlarını takip ettim. Dua ettim senin için, güçlü duruşunu alkışladım, imrendim... sen de insansın be Eylül karşındaki adam müsveddesi diye bi anda bitmiyor ki duygular. Ama işini kolaylaştırır uzun vadede buna emin ol. Sen mis kokulu yavrunla dünyanın en mutlu annesi olarak devam edeceksin hayatına buna eminim. Allah yolunu açık etsin inşallah. Sen gönlunü ferah tut canım kardeşim

Gene bi guzel duygu somurusu yapmis,dramini oynamis artist...

Ben sizin kadar kibar ve naif bir bayan degilim o bakimdan direkt soyluyorum...Hayatimda bu kadar artist bir maskara gormedim...

Bulmus agzi var dili yok bir insan, takiliyor kafasina gore...
Ahh canim yemek falanda veriyor...tontik prens..Super bir insan..

Avukatin yanindayken bende tazminat alabilirim ama mikemmel bir insan oldugum icin almiyorum demedi insallah..En son oyle birseyler zirvaliyordu tum karizmasiyla...

Hayat ona guzel valla...

Mesajlarinizi cogu zaman gozu yasli okuyorum. Cok zor yasadiklariniz. Sizin icin icten dua ediyorum inanin. Cok guzel gunler goresiniz inşallah.
iyi ki de bitmis demelisiniz aslinda, zira opmesi sarilmasi sevmesi rolden ibaret olan bi erkek musveddesiyle omrunuz yalandan ibaret olacakti.iste simdi basliyor sizin icin hayat...
İyi taraflarini dusunun, aileniz arkanizda.bu nasil bi nimettir biliyor musunuz.gercekten cok sanslisiniz bu yonden.maddi ozgurlugunuz var.kucaginizda bi yavrunuz var. Dimdik bi durusunuz, onurunuz, guzel bir kalbiniz var...
Esiniz fiili olarak aldatmamis belki ama duygusal olarak aldatmis oldugunu dusunuyorum.ve her zaman aldatan aldanmistir.
Yasadiginiz acinin sizi degistirmesine izin vermeyin.siz yine sarki sozlerini uydurup soyleyin, gulup eglenin...

Umarım ileride bu son dakika sahte kibarlığı yapıp güya vicdan rahatlatan eski eşinizin ardından bir gram üzülmeyeceğiniz yepyeni bir hayat kurarsınız. Size bu süreçte bol bol güç ve sabır diliyorum, inşallah kolay atlatacağınız bir süreç olur.

İyi aksamlar herkese..

Oglum uyuduktan sonra giyindim hazırlandım. Saçlarımı yaptım falan sonra oğlum uyandı. Kv me gittik. 5 dakika oturup oğlumu bırakıp çıktık beraber.. o benden önce binmisti arabaya ben ayakkabilarimi giyerken tam binecekken eşimin adetidir arabayı çalıştırır çalıştırmaz silecekleri çalıştırır her neyse su fiskittti hop üzerime.. arabaya bindim. Valla bilerek yapmadım dedi. Bende diyosun dedim imalı sekilde . Gülüştük ..

Yolda giderken konuştuk görüşme zamanlarını. Sen benim için. Çok değerlisin. Lafları o öyle dedikçe ağlamaya başladım.. sanki hiç bişey yok gibi araçta gidiyoruz.. avukat in bürosuna gittik sıhhiye de . Benim gozler yaşlı zaten. Kan çanağı. Protokol yazıldı. Konuştuk.. o imzayı atarken ciğerim söküldü sanki.. nikahimiz aklım a geldi.. küçük bı oda da son buluyordu .. ben eşimin en çok ellerini sevdim .. bı insanın eli bu kadar mı güzel olur.. şuan bile içli içli ağlıyorum.. yok o kadar da güçlü değilmişim demek .. gittik adliyeye verdik.. çıkışta otopark a yürürken seninde bı kalbin var. İnşallah hep mutlu olursun . Hep iyi olmanı isterim dedi.. konuşamadım bile.. bogazima yumruk oturdu ... Ağladım bayilacak gibi oldum.. arabaya bindik.. ben ağlıyorum sessizce o ağlıyor. Gözlüğünün altından akmadan silmeye çalışıyor.. akşam beraber yiyelim yemegi dedi. Tamam dedim.. zaten evde oğluma yemek hazirlicak halim de yoktu.. eve geldik. Kv dem beni aglamis görünce o da başladı ağlamaya..

Hiç yemek yememistim o zamandan sonra orda.Eşim tabagima ye sende hadi nolur diyip yemek koydu fazladan.. oğlum sebeklik yaptıkça gozgoze geldik... Ve yemek bitti biz evimize gidelim artık dedim son gücümle..

Kalktık.. kv seni eşimin kız kardeşini öpüp hoşçakalın dedim eşime de geldik.. geri dönüşü yok..

Keşke böyle olmasaydı ama işte oldu.. yarın a gün alinmaya calisilcak duruşma için. Sevmiyorum dedim ama işte Allah kahretsin bı anda bitmiyormus.. ben onun gibi olamadım.. araba da geçecek mı bu günler dedim.. geçecek unutacaksin iyi olacaksin dedi bana.. keşke bugün de kötü konussaydi beni daha güçlü kilsaydi...

Rabbim yüreğine inşirah versin eylül
Kendinle birlikte bizi de ağlattın. Bundan sonra hep gül inşallah. Kalbini hep sımsıcak tutan biriyle mutlu huzurlu sağlıklı bir yuvan olur inşallah canımmmm

Butun konuyu bastan sona okudum.o kadar dua ettim ki sen ve yavrun icin.birak artik o pisligi.senin ne gozyasina ne de sevgine degmiyo..

İyi aksamlar herkese..

Cok ilginc bir bosanma hikayesi okuyorum.
Bizim evliligi bir gorsen resmen kanli bicakli sayiliriz sizinkinin yaninda, hani bosanmaya gitsek sanirim aglamam bile, o derece. Ama yine de evliyiz, yine de ayni evin icindeyiz, yine de cocuk var diye ayrilmiyoruz. Ki ben esimi seviyor muyum sevmiyor muyum, o beni seviyor mu sevmiyor mu hic bilmiyorum bile, bazen dusunuyorum herhalde olse cocugum babasiz kaldi diye uzulurdum, tovbe estagfurullah.

Siz arabada gulusuyorsunuz (ki birbirimize belki de yillardir gulusmemisizdir), o agliyor, sen agliyorsun (ki ben esimi deli terslerim, onun yuzunden bir damla gozyasimi bile dokmem), kv agliyor, yemege gidiyorsunuz falan cok garip.

Ben soyle tahmin ediyorum: bu adam bosanip birkac ay belki birkac yil gununu gun edip, bekar yasayip, farkli kizlarla takilip eglenecek. Sonra pisman olup sana donecek. Sen de kabul edeceksin ve siz tekrar evleneceksiniz.

Al buraya da yaziyorum, newyorker dediydi dersiniz.

Eylul artik bu adamla iletisimini en asgari duzeye indir lütfen. Hayatini yasamak icin esini ve cocugunu birakan bir insanciktan bahsediyoruz.Defolsun gitsin atrik hayatindan,yok yemekmis yok cocukmus iletisimi kesmelisin bence.Sen cok guclusun ama bu adami her gordugunde acin yeniden yeniden tazelenecek.Aktor kilikli adam rol kesip duruyor.

Cok ilginc bir bosanma hikayesi okuyorum.
Bizim evliligi bir gorsen resmen kanli bicakli sayiliriz sizinkinin yaninda, hani bosanmaya gitsek sanirim aglamam bile, o derece. Ama yine de evliyiz, yine de ayni evin icindeyiz, yine de cocuk var diye ayrilmiyoruz. Ki ben esimi seviyor muyum sevmiyor muyum, o beni seviyor mu sevmiyor mu hic bilmiyorum bile, bazen dusunuyorum herhalde olse cocugum babasiz kaldi diye uzulurdum, tovbe estagfurullah.

Siz arabada gulusuyorsunuz (ki birbirimize belki de yillardir gulusmemisizdir), o agliyor, sen agliyorsun (ki ben esimi deli terslerim, onun yuzunden bir damla gozyasimi bile dokmem), kv agliyor, yemege gidiyorsunuz falan cok garip.

Ben soyle tahmin ediyorum: bu adam bosanip birkac ay belki birkac yil gununu gun edip, bekar yasayip, farkli kizlarla takilip eglenecek. Sonra pisman olup sana donecek. Sen de kabul edeceksin ve siz tekrar evleneceksiniz.

Al buraya da yaziyorum, newyorker dediydi dersiniz.

çok ilginç bir bakış açısı, cidden bu yönden bakmamıştım. new_yorker new_yorker

Senelerdir 'boşanan!' ama üstüne ısrarla çocuk yapan, yine de evli kalabilen tanıdıklarım var.
Kısmet olmayınca olmuyor demek ki..

E Eylulm bunu seni üzmek için değildi, duacınım herzaman Rabbim yardımcın olsun.
Ayağına taş değmesin bundan sonra.
Gerçekten sevildiğin, kıymet gördüğün bir evlilik yapmanı canı gönülden isterim. Henüz çok gençsin. Allah sabrının mükafatını verecektir inan.

Değişik bir boşanma süreci iki insan fazlasıyla medeni ,sakin ,tartışmasız hiç alışık olmadığımız mevzular o yüzden daha sinir bozucu; o zaman sorun ne diyorsunuz?
Dönüşü çok hazin olacak,konu sahibi artık onunla birlikte vakit geçirmeyi bırakın,mümkün mertebe bu duruma alışın,yokluğu acı gelsede buna alışın.....Bu şekilde sizin için çok zor olacak ve bence bu süreçte de yanınızda biri olmalı,akraba ya da arkadaş....

Bundan sonra iletişim halinde olucaz zaten. Oğlumun babası çünkü. Ama çok zorunlu hallerde .. gitmeden önce son zamanlarımiz. Her ne kadar bende bitti desem de elbette hemen bitmiyor . Ne yazık ki... Dün karşımda otururken bile sürekli ellerine baktım. Zihnime kazımak için sanki.. ona kizgindim evet ama yapacak biseyim yok arkadaşlar. Bana kizanlar vardır içinizde. Ama olmuyor işte. Elbet geçecek bu sıkıntılı günler. Bi bakıyorum çok iyiyim. Bi bakıyorum evde kalan kıyafetinin kokusunu içime çekiyorum. Çok acizim...

İş yerindeyim. Zor tutuyorum kendimi ağlamamak için. Piskologa gitmek istiyorum ama ne anlaticam onu da bilmiyorum. Degistirmeyecek kimse bu durumu.. ilaç kullanıp bilinç altima itmek istemiyorum. Zaten emziriyorum hala kullanamam da işte çözüm yolu arıyorum..

Bana baktığı gibi başkasına bakmasını ve ya başka birinin yüzünü oksamasini düşünmek bile kahrediyor . Kalbim ağrıyor ..zihnimdekileri daha fazla yazıp ağlamak istemiyorum.. sadece çok üzgünüm kolum kanadım kırık..

Simdi onu gordugun icin basa sariyosun izmir'e ailenin yanina gittiginde daha kolay toparlanacaksin. Ilac kullanma zaten ama psikologa gidip terapi alabilirsin.

Eski konuyu bilmiyorum.
Ama ne guzel, cok sevindim adiniza.
Hep boyle umit dolu kalin.

İyi aksamlar herkese..

yaaaa işyerindeyim okudum agladım kimse görmeden kendine gel dedim toparlandım
senin konularını okudum hepsini en ince ayrıntıya kadar cok üzgünüm keske bunlar olmasaydı
ama sana sunu diyebilirim yasadıkların elbet cok zor aglayacaksın
her yerde o olucak her baktıgın her yaptıgında onu hatırlayacaksın
ama bunun bir bitişi elbet olucak unutma
kendini lütfen ama lütfen söyle düşündür üzüntüden belki aklına gelmez bunlar
bu adam seni istemiyor bu adam senden vazgecti sende arkana bakmadan gideceksin
bir kadın bir erkeği istenmediği zaman rahatlıkla arkasında bırakıp gider unutma
seni istemeyeni sende isteme lütfen unutmaya calıs hırs yap gurur yap seni bu ayakta tutar ve elbet yoluna bakacaksın
hayatında biri olucak esin sana bile rahatlıkla diyor bak kalne biri grmeli diye o kadar vazgecmiş senden bunları söyleyebiliyor dili varıyor sende inada önüne bakacaksın
bu insan nankör bu insan bencil kolaya kaçmiş evliliği bu kadar basit bititriyor

İyi aksamlar herkese..

İçimi yaktın @Eylulm Allah güzel günler getirsin sana inşaAllah ... Ah keşke azıcık çirkef olabilseydin de o kocan olacak adam müsvettesine haddini bildirebilseydin ama o kadar naif kibarsın ki

Duruşma tarihi 31 Mayıs.. alınabilecek en erken tarih.. 25 gün sonra yani.. unutamayacagim tarihlere de biri daha eklendi..

Tayin iş durumunu bugün görüştüm. İnsallah İstediğim gibi olacağı söylendi .. buruk bi mutluluk var içimde.. haber vermek istedim.. bı yanım sonuna kadar susmak isterken diğer yanım içimdekileri haykırmak istiyor.. buraya yazıyorum işte. İyi aksamlar

Önceki konunu buraya üye olmadan önce bile sürekli takip ettim okadar empati yaptım ki seninle. Allah yardımcın olsun ama en azından son anda bile olsa onun artık bir köle oldugunu görmene sevindim. Nefsinin kölesi. İllaki canın yanacak bir süre ama aynaya bak ve gurur duy kendinle.

Back
X