Gitmeli mi, gitmemeli mi

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.473
566
323
Arkadaşlar ben biraz takıntılıyım, dünden beri sürekli aklıma bu durum var, o yuzden bu bence büyük bir dert lütfen kızmayın:) konum acil çünkü eğer git derseniz, babamdan izin almaya çalışacağım:)

Benım 1 yıla yakın süredir devam eden bir ilişkim var. Daha önce aileyle de tanıştım. Şimdi sevgilimin abisinin nişan eğlencesi olacakmış, abisi beni de davet etmiş, sevgilim gel beni yalnız bırakma diyor.

Sevgilimin annesi basta orada olacakmış, sonra gideceklermiş büyükler. Sadece arkadaşlar arasında yani. Gitmeli miyim, gitmemeli miyim?

Dipnot: gidemezsem , akşam saati olduğu için babam izin vermedi diyeceğim. Zaten sorunludur babam izin konusunda , eğreti durmaz yani.

Son düzenleme:
Giderdim lakin mesafeni herkesle iyi ayarla.

Yasiniz kac bilmiyorum yani kendi kararlarinizi alip, uygulama noktasinda ne durumda oldugunuzu bilmeden yorum yapacagim.
Eger ailemden izin alirken durust davranacaksam giderim.
Yok kandirmali, yalanli dolanli o evden cikacaksam gitmem, o nisan bensiz de olabilir.

Ailenizin haberi olacaksa gidin tabi ki. Yok babaniza baska bir yere diye izin alip kutlamaya gidecekseniz asla gitmeyin

Dürüstce izin al öyle git. Gercekten izin vermezlerse gidemezsin ve ailenede sevgilinede yalan soylememis olursun. Izin verirlerse ne âlâ.

Ailenizin haberi olacaksa gidin tabi ki. Yok babaniza baska bir yere diye izin alip kutlamaya gidecekseniz asla gitmeyin

Sevgilim babamın izin verme konusunda problemli olduğunu biliyor.
Ben nişanlanan kızın arkadaşım olduğunu söyleyerek gidebilirim sadece

Sevgilim babamın izin verme konusunda problemli olduğunu biliyor.
Ben nişanlanan kızın arkadaşım olduğunu söyleyerek gidebilirim sadece
sizin iş cıddıye bındıgınde ıllakı duyulur ne gerek var yalan soylemeye
aıleye gıtınce daha cok nısan dugune gıdeceksın ben olsam gıtmezdım

Oyleyse gitme bence. Ailene yalan soyledigini de bilecekler. Boyle bi imaj cizme ne sevgiline ne ailesine

Benimde korkum bu, ailesine yalan söyleyip geliyor aa derler mi, kötü düşünürler mi? Sevgilimin annesi kötü dusunmeye meraklı ama şimdi nişanlanan kız çok sık gelip gidiyordu ben ona oranla bayaaağı uzağım. Sevgilim kötü düşünmez eminim de , merak da ediyorum ortamı açıkçası:)

Küçükken babama yalan söyleyip okul partisine gittim, araba çarptı yalanım da ortaya çıktı bacağım da kırıldı.
Biraz büyüdüm lisede sevgilimle otobüsü kaçırdık koşarak eve geliyordum düştüm kolumu kırdım yalanım ortaya çıktı.
Üniversitede bir arkadaşımın doğum günü barda yapılıyordu kafe dedim polis baskına geldi kimliğimi unutmuşum ortaya çıktı.

Kısacası ben o konulara artık karışmıyorum.

Son düzenleme:

Ya siz ne bahtsızsın öyle :) ben mekanı doğru söyleyeceğim sadece kız tarafıyım dicem eğer gidersem Bende bir yerde basıma bır sey gelir korkusuyla mekanı doğru söylerim hep:)

ailesi ile tanışmışsın,gitmende bir sakınca yok...

Asla gitmem. Hele babama anneme yalan söyleyeceksem niye gideyim? Zaten aile işlerini sevmiyorum. Bir de hiçbir şey yokken gitmeyi düşünmem. Gerek Yok bence.

Sevgilin iyiyken dusunmez canim. Olumsuz seyler yasayinca yuzune vurma ihtimali var. Kv baskasi icin dusunmez senin icin kotu dusunebilir. Ortami merak ediyorum diye risk alma

Kim icin ne icin olursa olsun ailene yalan soyleme. Hele ki ciddi dusundun bi iliskide asla ve asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…