Arkadaşlar ben biraz takıntılıyım, dünden beri sürekli aklıma bu durum var, o yuzden bu bence büyük bir dert lütfen kızmayın:) konum acil çünkü eğer git derseniz, babamdan izin almaya çalışacağım:)
Benım 1 yıla yakın süredir devam eden bir ilişkim var. Daha önce aileyle de tanıştım. Şimdi sevgilimin abisinin nişan eğlencesi olacakmış, abisi beni de davet etmiş, sevgilim gel beni yalnız bırakma diyor.
Sevgilimin annesi basta orada olacakmış, sonra gideceklermiş büyükler. Sadece arkadaşlar arasında yani. Gitmeli miyim, gitmemeli miyim?
Dipnot: gidemezsem , akşam saati olduğu için babam izin vermedi diyeceğim. Zaten sorunludur babam izin konusunda , eğreti durmaz yani.
Ailenizin haberi olacaksa gidin tabi ki. Yok babaniza baska bir yere diye izin alip kutlamaya gidecekseniz asla gitmeyinArkadaşlar ben biraz takıntılıyım, dünden beri sürekli aklıma bu durum var, o yuzden bu bence büyük bir dert lütfen kızmayın:) konum acil çünkü eğer git derseniz, babamdan izin almaya çalışacağım:)
Benım 1 yıla yakın süredir devam eden bir ilişkim var. Daha önce aileyle de tanıştım. Şimdi sevgilimin abisinin nişan eğlencesi olacakmış, abisi beni de davet etmiş, sevgilim gel beni yalnız bırakma diyor.
Sevgilimin annesi basta orada olacakmış, sonra gideceklermiş büyükler. Sadece arkadaşlar arasında yani. Gitmeli miyim, gitmemeli miyim?
Dipnot: gidemezsem , akşam saati olduğu için babam izin vermedi diyeceğim. Zaten sorunludur babam izin konusunda , eğreti durmaz yani.
Ailenizin haberi olacaksa gidin tabi ki. Yok babaniza baska bir yere diye izin alip kutlamaya gidecekseniz asla gitmeyin
sizin iş cıddıye bındıgınde ıllakı duyulur ne gerek var yalan soylemeyeSevgilim babamın izin verme konusunda problemli olduğunu biliyor.
Ben nişanlanan kızın arkadaşım olduğunu söyleyerek gidebilirim sadece
Oyleyse gitme bence. Ailene yalan soyledigini de bilecekler. Boyle bi imaj cizme ne sevgiline ne ailesineSevgilim babamın izin verme konusunda problemli olduğunu biliyor.
Ben nişanlanan kızın arkadaşım olduğunu söyleyerek gidebilirim sadece
Oyleyse gitme bence. Ailene yalan soyledigini de bilecekler. Boyle bi imaj cizme ne sevgiline ne ailesine
Benimde korkum bu, ailesine yalan söyleyip geliyor aa derler mi, kötü düşünürler mi? Sevgilimin annesi kötü dusunmeye meraklı ama şimdi nişanlanan kız çok sık gelip gidiyordu ben ona oranla bayaaağı uzağım. Sevgilim kötü düşünmez eminim de , merak da ediyorum ortamı açıkçası:)
Küçükken babama yalan söyleyip okul partisine gittim, araba çarptı yalanım da ortaya çıktı bacağım da kırıldı.
Biraz büyüdüm lisede sevgilimle otobüsü kaçırdık koşarak eve geliyordum düştüm kolumu kırdım yalanım ortaya çıktı.
Üniversitede bir arkadaşımın doğum günü barda yapılıyordu kafe dedim polis baskına geldi kimliğimi unutmuşum ortaya çıktı.
Kısacası ben o konulara artık karışmıyorum.
Arkadaşlar ben biraz takıntılıyım, dünden beri sürekli aklıma bu durum var, o yuzden bu bence büyük bir dert lütfen kızmayın:) konum acil çünkü eğer git derseniz, babamdan izin almaya çalışacağım:)
Sevgilin iyiyken dusunmez canim. Olumsuz seyler yasayinca yuzune vurma ihtimali var. Kv baskasi icin dusunmez senin icin kotu dusunebilir. Ortami merak ediyorum diye risk almaBenimde korkum bu, ailesine yalan söyleyip geliyor aa derler mi, kötü düşünürler mi? Sevgilimin annesi kötü dusunmeye meraklı ama şimdi nişanlanan kız çok sık gelip gidiyordu ben ona oranla bayaaağı uzağım. Sevgilim kötü düşünmez eminim de , merak da ediyorum ortamı açıkçası:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?