Gelecek ama babam ve kardeşlerim gelemeyecekAz kalmış ben olsam riske atmazdım, doğum için annenler gelmicek mi zaten?
Evet uçuşların iptal olma ihtimalini düşünmemiştimOturun oturdugunuz yerde ya. Corona var. Hamilelik ilerlemis iki. Orda basiniza bir is gelse sorun olur. Mesela tekrar ucuslar iptal edilse
Evet karayolu ile 18 saat.ailemi aşırı özledim bilmiyorum iyice depresyonda hissedyrum kendimi18 saatlik mesafe karayoluyla di mi?
28. haftadan sonra doktor onayı gerekiyor diye biliyorum. Problem yoksa gidin ama virüs varken maceraya girmeyi pek doğru bulmuyorum.
Doktorla henüz gorusmedim bugün birde böyle bir şey esti gtsemmi diye.Doktorunuz ne diyor
Bence gıdın doktora sorun tabı once.Doktorla henüz gorusmedim bugün birde böyle bir şey esti gtsemmi diye.
Evet haklisinz ama ise başlayınca hiç iznim olmayacak gidemicem memlekete bunuda düşünüyorum.Yüksek risk grubundasınız tabikide olmaz. Ne kendinizi ne bebeğinizi ne de ailenizi tehlikeye atmayın lütfen
Sağlıktan daha önemli değil benceEvet haklisinz ama ise başlayınca hiç iznim olmayacak gidemicem memlekete bunuda düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?