Gitmeli miyim?

Kardeşimin arkadaşının dayısı uçakla memleketi gitmiş, uçaktan inince ambulans gelmiş. Bilin bakalım uçakta kim varmis? Korono pozitif yolcu. Yolcu ambulans ile alınmış, diğerleri 14 karantina ile eve yollanmış. ( Evt arkadaş dayısını ziyarete gitmiş. Zaten aile apartmanı)

Şu virüs ortamında İki aylık bebeği kime güvenip bıracaksınız. Bence aile ziyaretinden daha mühim bir mesele bu. Korona zamanı diye süt izinlerini bile iptal ettiler çoğu tanıdığımın.

Karnınız burnunuzda, Corona adında bir bela var ve siz sonra görmek zor olur diye, böyle bir riski mi göze alıyorsunuz? Buna aileniz nasıl izin veriyor? Onlar gelsinler olmaz mı?

İnanın yakınlarınızda olsa görseniz o stresi tatsanız ki İnş rabbim yaşatmasın burnunuzu dışarı çıkarmazsınız. 12 gündür yaşadığım stresin sinirin haddi hesabı yok 20 yıl yaşlanmış gibiyim şuan üstümden tonlarca TIR geçmiş gibi daha ne diyim. Riske atmaya değmez. Ama tabi yine de siz bilirsiniz karar sizin netice de

Git desek başına Allah korusun bir iş gelse burdakilerin vebali olur. Bunun kararını verecek olan mercîî burası değil.

Şu virüs ortamında İki aylık bebeği kime güvenip bıracaksınız. Bence aile ziyaretinden daha mühim bir mesele bu. Korona zamanı diye süt izinlerini bile iptal ettiler çoğu tanıdığımın.
Mecburluktan bırakacağım. Memurum doğum iznim bitecek doğumdan sonra 8 hafta veriyorlar izin.ucretsiz izin hakkımda yok sozlesmeli olduğum icin

Mecburluktan bırakacağım. Memurum doğum iznim bitecek doğumdan sonra 8 hafta veriyorlar izin.ucretsiz izin hakkımda yok sozlesmeli olduğum icin
Yaaa çok üzüldüm. Ne kadar saçma. Keşke bir yolu olsa. Peki kim bakacak bebeğinize? Bari süt izni almaya çalışın.

Geçmiş olsun. Haklsiinuz içimde sıkıntı obioldurden.dogum iznindeyken gtsemiydum diye .birdaha böyle izin hakkım olmayacak çünkü kolay kolay

Yaaa çok üzüldüm. Ne kadar saçma. Keşke bir yolu olsa. Peki kim bakacak bebeğinize? Bari süt izni almaya çalışın.
Kayinvalidemle annem bakacak .gerçi kayinbabam ben gonderemem diye ima etmis geçen gun ne yapacagim bilmiyorum. Annem diyordu ki 4 ay ben bakarim 4 ay o.oyle buyur gider tekrar basa sarariz diyordu. Bakım isinide dusununce asiri daraliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…