- 4 Ocak 2021
- 28
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi elmaarmut1
-
Düşünüyorum peki şuan ne yapmalıyımHiçbiri. Boşanmalısınız. Çünkü bir kere yapan yine yapar.
Bana da en mantıklısı bu gibi geliyorBir kere yapan yine yapar der anneem.
Gitmelisiniz
Düşünmeyin yapın. O el ilk defa kalktığını da sanmıyorum ve son da olmayacakDüşünüyorum peki şuan ne yapmalıyım
Ya anlamıyorum, illaki o haberlerde bir gün sizin isminizin çıkmasını mı bekliyorsunuz? 1 kere o sınırı aşan devamını getirir. Siz hala sakinleşince konuşmaktan bahsediyorsunuz. Amiyane bir tabir olacak ama aslan ile ceylanın dostluğu aslan yeniden acıkana kadardır. Yapmayın artık, gerçekten her gün kahroluyorum ben. İlla manşet olmayı beklemeyin, ananız değil babanız değil, size değerde vermiyor, neyini bekliyorsunuz??????Günaydın herkese hemen konuya gireyim dün akşam eşimle çok büyük bir tartışmamız oldu ve şiddet uyguladı sonra işe gitti ve defalarca aradı özürler diledi mesajla hiçbirine cevap vermedim gece geldiğinde farklı bir odadaydım beraber yatalım dedi ama istemedim ayrı yattık hiç konuşmadım sizce şimdi evden gitmeli miyim yaptığının farkına varması durumun ciddiyetini anlaması için yoksa sakin kafayla oturup konuşmak için beklemeli miyim
Bir kere yapan yine yapacak çok affetmiş bir insan olarak yazıyorum bunları sana . Hep özür diledi hep alttan aldı yine yaptı yine yaptı o yüzden affetme boşanGünaydın herkese hemen konuya gireyim dün akşam eşimle çok büyük bir tartışmamız oldu ve şiddet uyguladı sonra işe gitti ve defalarca aradı özürler diledi mesajla hiçbirine cevap vermedim gece geldiğinde farklı bir odadaydım beraber yatalım dedi ama istemedim ayrı yattık hiç konuşmadım sizce şimdi evden gitmeli miyim yaptığının farkına varması durumun ciddiyetini anlaması için yoksa sakin kafayla oturup konuşmak için beklemeli miyim
Gidip üç gün sonra affedip geri dönecekseniz hiç gitmeyin. Ne kendinizi yorun ne adamı.Günaydın herkese hemen konuya gireyim dün akşam eşimle çok büyük bir tartışmamız oldu ve şiddet uyguladı sonra işe gitti ve defalarca aradı özürler diledi mesajla hiçbirine cevap vermedim gece geldiğinde farklı bir odadaydım beraber yatalım dedi ama istemedim ayrı yattık hiç konuşmadım sizce şimdi evden gitmeli miyim yaptığının farkına varması durumun ciddiyetini anlaması için yoksa sakin kafayla oturup konuşmak için beklemeli miyim
Anneyle gayet güzel bir ailede büyüyebilir bir çocuk siddet uygulayan baba olacağına hiç olmasın daha iyi boşanma günümüzün bir gerçeği birçok insan boşanıyor olan çocuklara olmayacak boşanınca yaniİlk önce git ve darp raporu al
Ayrıca bir kere yapan her tartışmada olmasa da çok şiddetli tartışmalarda yine yapıyor ben de sustum ettim ama insanın bir sabır noktası var boştan yere çekme eğer barışmaya niyetin yoksa
Ben en başta yapmadığıma pişmanım çünkü şu an bir yavrum var olan ona olacak diye üzülüyorum güzel bir ailede yetiştirmeyi isterdim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?