- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
- Konu Sahibi elmaarmut1
-
Anneyle gayet güzel bir ailede büyüyebilir bir çocuk siddet uygulayan baba olacağına hiç olmasın daha iyi boşanma günümüzün bir gerçeği birçok insan boşanıyor olan çocuklara olmayacak boşanınca yani
bir kere yapan yine yapar eşimden değil ama üniversitede erkek arkadaşımdan biliyorum en son ölmekten zor kurtulabildimGünaydın herkese hemen konuya gireyim dün akşam eşimle çok büyük bir tartışmamız oldu ve şiddet uyguladı sonra işe gitti ve defalarca aradı özürler diledi mesajla hiçbirine cevap vermedim gece geldiğinde farklı bir odadaydım beraber yatalım dedi ama istemedim ayrı yattık hiç konuşmadım sizce şimdi evden gitmeli miyim yaptığının farkına varması durumun ciddiyetini anlaması için yoksa sakin kafayla oturup konuşmak için beklemeli miyim
Oy Gamzeee!!! Kocan değil bili değil manyak sana nasıl vururbir kere yapan yine yapar eşimden değil ama üniversitede erkek arkadaşımdan biliyorum en son ölmekten zor kurtulabildim
ilk yaptığında ayrılmak istedim aynı eşin gibi yalvardı ayaklarıma kapandı süründü insan içinde ama gel gör ki yine yaptı asla inanma her seferinde bunu dozuda artıcak
yaşadığımı bir ben bide allah bilir bıçak aldı resmen boğazımı kesicekti en son insanlar aldı elinden ve o şehirden resmen kaçtım bu yaşadıklarımdan ilk kez bahsediyorum birilerine konuşmak bile beni korkutuyorOy Gamzeee!!! Kocan değil bili değil manyak sana nasıl vurur
Yani hepimiz korkuyoruz ama böyle olumsuz olursanız çocuğunuz da etkilenecek ayrıca herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bir bildikleriHerkes öyle diyor ama ilerde beni suçlamasından çok korkuyorum istemsizce
tam ben yazacaktım klavyemden aldınız :)Bu soruyu soran affetmeye niyetli ve evi terk etmeyecektir.
Yapacak bir şey yok hayat sizin.
Yavrunuzun onunde siddet gormek onun icin nasil bir travma olur onu dusunun. Bizim evimizde siddet yok. Bugun kahvaltida bogazima bir sey takildi. Esime sirtima vur dedim. 1.5 yasindaki bebegim oyle endiselendi ki benim icin. Bagirmaya basladi, masasina vurup cikmaya babasina engel olmaya calisti. Aklima Samsun'da yasanan olay geldi. Bir kez daha uzuldum o yavrucagin yasadigina. Cocuk kalpleri nasil bas etsin bununla? Buna sahit olacagina annesiyle huzurlu yasamasi daha iyi degil mi?İlk önce git ve darp raporu al
Ayrıca bir kere yapan her tartışmada olmasa da çok şiddetli tartışmalarda yine yapıyor ben de sustum ettim ama insanın bir sabır noktası var boştan yere çekme eğer barışmaya niyetin yoksa
Ben en başta yapmadığıma pişmanım çünkü şu an bir yavrum var olan ona olacak diye üzülüyorum güzel bir ailede yetiştirmeyi isterdim çünkü
Yavrunuzun onunde siddet gormek onun icin nasil bir travma olur onu dusunun. Bizim evimizde siddet yok. Bugun kahvaltida bogazima bir sey takildi. Esime sirtima vur dedim. 1.5 yasindaki bebegim oyle endiselendi ki benim icin. Bagirmaya basladi, masasina vurup cikmaya babasina engel olmaya calisti. Aklima Samsun'da yasanan olay geldi. Bir kez daha uzuldum o yavrucagin yasadigina. Cocuk kalpleri nasil bas etsin bununla? Buna sahit olacagina annesiyle huzurlu yasamasi daha iyi degil mi?
Yani hepimiz korkuyoruz ama böyle olumsuz olursanız çocuğunuz da etkilenecek ayrıca herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bir bildikleri
Siddet diyorsun siddet? Bi kere yapan herzaman yaparGünaydın herkese hemen konuya gireyim dün akşam eşimle çok büyük bir tartışmamız oldu ve şiddet uyguladı sonra işe gitti ve defalarca aradı özürler diledi mesajla hiçbirine cevap vermedim gece geldiğinde farklı bir odadaydım beraber yatalım dedi ama istemedim ayrı yattık hiç konuşmadım sizce şimdi evden gitmeli miyim yaptığının farkına varması durumun ciddiyetini anlaması için yoksa sakin kafayla oturup konuşmak için beklemeli miyim
Sakın bi daha görüşme onla şikayet ettin mi onu?yaşadığımı bir ben bide allah bilir bıçak aldı resmen boğazımı kesicekti en son insanlar aldı elinden ve o şehirden resmen kaçtım bu yaşadıklarımdan ilk kez bahsediyorum birilerine konuşmak bile beni korkutuyor
Zaten şuan evliyim ve eşim öyle bir insan değil o insanla görüşme ihtimalim yok zaten şikayet ettim ama hiçbirşey olmadı tabikiSakın bi daha görüşme onla şikayet ettin mi onu?
Zaten şuan evliyim ve eşim öyle bir insan değil o insanla görüşme ihtimalim yok zaten şikayet ettim ama hiçbirşey olmadı tabiki
Maddi gücünüz varsa ya da aileniz arkanızdaysa hemen evi terk edin. Şiddet eminim ki direkt fiziksel olarak uygulanmaya başlanmadı size, bunun öncesinde psikolojik şiddete de maruz kalmışsınızdır mutlaka. Siz eğer bunu mevzu haline getirmezseniz devam eden süreçte maruz kaldığınız şiddetin boyutu katlanarak artacak. Darp raporu alın, uzaklaştırma kararı çıkartın. Bulunduğunuz ilin barosunun kadın hakları merkezini arayın size yardımcı olurlarGünaydın herkese hemen konuya gireyim dün akşam eşimle çok büyük bir tartışmamız oldu ve şiddet uyguladı sonra işe gitti ve defalarca aradı özürler diledi mesajla hiçbirine cevap vermedim gece geldiğinde farklı bir odadaydım beraber yatalım dedi ama istemedim ayrı yattık hiç konuşmadım sizce şimdi evden gitmeli miyim yaptığının farkına varması durumun ciddiyetini anlaması için yoksa sakin kafayla oturup konuşmak için beklemeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?