• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitmeli miyim ?

Günaydın herkese :)
Eşimin yakın bi arkadasi var eşi ev hanımı imiş . BUğun doğum günü imiş. Eşime söyleyip beni de davet etmiş. Ama ben kızı hiç tanımıyorum daha önce de görmedim. Muhtemelen oradaki kimseyi de tanımıyor olacağım.
Eşim gitmek istersen git tanışmış olursun dedi kendisi calisiyor bugun gelemeyecek ben tek kalacagim ama ben zaten çalışan biriyim ve yoğun çalışıyorum ustune bide okulum var yani tanissam bile daha sonra belki bir belki 2 kere görüşebiliriz . Hem kız benim hakkımda ne düşünür hiç tanımadığı birinin doğum gününe gitmek sizce ????
Bi yandan da eşimin yakın arkadaşı davet etmiş ayıp olmasın 5 dakika ugrayayim dedim ama hediyesiz de gidilmesi ki? Tanımadığım birine nasıl bir hediye alabilirim ????
Sizce ne yapmalıyım kafam çok karışık
esinle bır gece evıne cagır boylelıkle tanısmıs olursun.ben olsam gıtmem .. tanımadıgım bılmedıgım kısler gerılırım sıkılırım bana gore degıl sahsen.evıne cagırırsın yada bı gece oturursunuz eslerde konu acar hem

nasıl geçti,memnun kaldın mı.
Kızlar gittim şimdi eve geldim teşekkür ediyorum hepinize sorun yok hatta beni mutlu eden bir olay da yaşadım
Ayakkabılarimi bağlayamadim bi türlü saçlarım çok uzun olduğu için önüme gelip durdu :KK66: kapıda bizi yolcu etmeye çıkan bi kaç kişi vardı eşim baktı ben beceremiyorum elindekileri elime tutuşturdu eğilip kendisi bağladı ayakkabılarimi :) :))))) bağlarken de bu benim bebeğim cocugum gibi ya dedi
Biliyorum çok basit bi olay ama beni çok mutlu etti iyiki gitmişim hepinize tesekkur ediyorum ..

o yorumunu okudum ben ev sahibiyle olan durumu merak ettim.

o yorumunu okudum ben ev sahibiyle olan durumu merak ettim.
Eşimin arkadaşı olan bey de oradaydı .
Doğum günü olan kız beni pek tanımadığı ixin ılgilenemedi zaten habersiz yapmış eşi . Ama kız bize yemeğe gelin falan dedi. Kız esimi taniyor mus zaten önceden .
Ama o bey çok ilgilendi yani eşimin arkadaşı . Sürekli sorular sordu ne yedim ictim ilgilendi sıkılmadan geldim yani zaten fazla oturma dim yarım saat kaldım en fazla..sonra eşim geldi aldı. .

Bence de çiçek alıp gidin, belki çok doğal insanların olduğu çok eğlenceli bir gruptur :KK68: Benim böyle endişeler ile girip çok mutlu çıktığım ortamlar oldu. Hem iyi anlaşırsanız ailecek de görüşürsünüz. Zaten orada yalnız değil misin, ne güzel işte arkadaş olma fırsatı. Güzel düşünün güzel olsun :KK28:

Back
X