• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmeli miyim?

Tedavi olmuştum. Önceleri çok daha kötüydüm. Banyoda çıkmazdım. Şimdi çok iyiyim. Sadece dışarda tuvalet sorunum var onun dışında kendimi frenleyebiliyorum. Mecbursam tabii ki gitmem gerek. Ama küçük bir kızım olduğu için beni mazur görürler diye düşünmüştüm

gitmezseniz bence aileye karşı çok büyük saygısızlık yapmış olursunuz aynı şeyi sizn kızkardeşiniz olduğunu ve eşinizin sizi yanlız göndermek istediğinizi düşünün ....
gidin eşinizin yanında olun mutluluğuna ortak olun

arkadaşların sorularını görmemişsiniz sanırım.ben de sorayım.tatile,ya da başka bir yere kalmaya hiç mi gitmiyor sunuz?

ama kızınızı da görmek isterler, onu neden bırakacaksınız ki. eşiniz yardımcı değil mi.
böyle güzel günlerde tüm aile birlikte olmak isterler ve haklılar bence.
elbette size zorluk olacak anlattıklarınıza göre ama ziyareti uzatıp da orada biraz dinlenme imkanı yaratın madem.
O zaman o kadar zor gelmez belki.

inatla tatil sorusuna yanit vermediginize gore sanirim pekala tatillere gidiyorsaniz . bu durumda epey ayip etmis olursunuz

Hem bebeğiniz var hemde rahatsızlığınız ailenizde bunu biliyorsa anlayışla karşılayacaklardır ama bu Tür özel günler bir Ömür hatırlanır gitmeniz güzel olur bence eşinizin yanında olmanız onu mutlu eder

Ben ne istemeye gittim ne söze ne kınaya. Sadece düğüne gittim geldim, aynı mesafe saat olarak.
Tabii mazeretlerim vardı, eşim biliyordu. Ailesi ister inansın ister inanmasın, gerektiğinde benim eşim gibi ağızlarının payını verecek biriyse eşiniz siz de gitmeyin.

Gidinnnn bencede yaaa canınızdamı istemiyor gökyüzünde düğün dernek olsaaaa merdiven kurar çıkarım yahuuuu

Yukarıda bir arkadaş sormuş ama bende sormak istiyorum, yılın her günü evde mi oturuyorsunuz, tatile ya da tüm gün gezmeye filan gitmiyor musunuz hiç o durumda ne yapıyorsunuz?

Bende çok merak ediyorum :S Tatile gitmiyormusunuz? Hiç ama hiç mi yolculuk yapmıyorsunuz?
Tüm gün dışarıda olduğunuz zamanlardamı olmuyor?

ben kızınızın yaşını merak ettim

açıkçası onu bırakıp da bir yere gitmem

çocuğum gidemeyecekse ben de gitmem

kim olursa olsun

temizlik takıntı vs zordur

Kendikardeşinin sözüne, düğününe de gitmediysen veya gitmeyeceksen aynı gerekçeyle, Gönül rahatlığıyla gitmeyebilirsin bence...

arkadaşların sorularını görmemişsiniz sanırım.ben de sorayım.tatile,ya da başka bir yere kalmaya hiç mi gitmiyor sunuz?

Evet tatile hiç gitmedim. Bu ve başka nedenlerden dolayı. Eğer uzun süre dışarda kalacaksam su bile içmiyorum susamama rağmen. Yine çok zorda kalırsam lavaboda uyguladığım yöntemlerim var. Tabii isterseniz bu kadar ayrıntıya girmeyeyim burda. Yine kendimce şeyler yapabilirim ama işte onları yaparken de çok zorlanıyorum. İsteme olacak bir iki saat sürecek acaba bunun için kendime bunu yapmasam mı diye düşündüm. Kızım olduğu içinde belki zorlanacağımı düşünüp kırılmazlar dedim. Ama yanılmışım. Herkes gitmen gerek dedi. Bende gitmeye karar verdim

Kendikardeşinin sözüne, düğününe de gitmediysen veya gitmeyeceksen aynı gerekçeyle, Gönül rahatlığıyla gitmeyebilirsin bence...

Arkadaşlara da söyledim aslında. Belki kızım olduğu içinde anlayış gösterirler dedim. Yani açıkçası eşim gitse yeter mi acaba dedim. Kardeşime giderim tabii. Ama işte çok zorlanıyorum diye buna gitmezsem çok mu ayıp olur dedim. Ama haklısınız. Kardeşime gittiğimi görürlerse alınabilirler haklısınız

gitmelisiniz erkek kardeş sonuçta gelin alınmasa bile kayınvalideniz surat yapabilir
ayrıca yarın öbürgün biryere gidersiniz bak oraya gittide nişana gelmedi derler

Ben ne istemeye gittim ne söze ne kınaya. Sadece düğüne gittim geldim, aynı mesafe saat olarak.
Tabii mazeretlerim vardı, eşim biliyordu. Ailesi ister inansın ister inanmasın, gerektiğinde benim eşim gibi ağızlarının payını verecek biriyse eşiniz siz de gitmeyin.

Eşim sağ olsun baskı yapmaz. Ama beni yanında görmek istediğini de söyledi.

Back
X