Bu olaylar olmadan önceydi benim oğlumun doğum gunuBizi sayip dogum gunune gelmisse tabii ki, ben de giderdim. Sonucta barismak icin adim atmislar.
Suratımda ki o gerginlik ifadesini atabilsem kaldimi eltimde öyle olacak biliyorumEltinizin dogum gunu degil nihayetinde, esinizin yegeni gitmek isteyecektir tabiki.
Gidin mic mic olmadan katilin bence.
Hmmm. İsterseniz hediyesini alip gonderin.Bu olaylar olmadan önceydi benim oğlumun doğum gunu
Keşke yapabilsem sirf.bunu yamadigimdan beni çok sert ve dobra buluyorlar yaEsìnin Hatrina git bence.bide bihter tebessumleri sac ortaya
Ben özesize gelmişler ve sizde gidin takibi. saçma geldi bana bu soru
Eşim faktörü var kayinvalideme kalsa yemek yap çağır evine diyor hiç benim düşüncelerimin önemi yok gibi özür dilememi falan bekliyorHmmm. İsterseniz hediyesini alip gonderin.
Eltinizi sevmeme sebebiniz ne peki.Ben öze
Eşim faktörü var kayinvalideme kalsa yemek yap çağır evine diyor hiç benim düşüncelerimin önemi yok gibi özür dilememi falan bekliyor
Konuşuyorum şuan evet o konuda idare etmeliydi soyledimde yüzüne sözde çok baskı yapmislar söyletmek icinKv ile konusuyormusunuz peki? Bence konusturulmamasi gereken biri varsa kv. Aranizi duzeltmeye calisirken aranizi bozmus resmen.
Hangi birini sayayımEltınizle aranız neden bozuk, ona göre yazacağım.
Burda en buyuk suclu kv. Kadin bi de utanmadan duygu somurusu filan yapiyorKonuşuyorum şuan evet o konuda idare etmeliydi soyledimde yüzüne sözde çok baskı yapmislar söyletmek icin
Bir iki tanesini sayHangi birini sayayım☺
Sevmemekten öte artık gerçek yüzünü görüp kacma diyelimEltinizi sevmeme sebebiniz ne peki.
Aşırı derecede sinsi biri hiç öyle dusunmezdim eskiden ama baya bir süredir bu yonde dusuncem görüyorum yani gözümle . Bir araba konumuz var te ne zamanlar özür dilettiler bana zorla elinin tersiyle itti beni mesela. En son güncel olarak ta ufak tefek gülerek laf sokmaları benim mutsuz olacağım.durumlar için yaniBir iki tanesini say
Elini öpmek icin egıldıgınızde sizi ıttıyse, gıtmeyın.Aşırı derecede sinsi biri hiç öyle dusunmezdim eskiden ama baya bir süredir bu yonde dusuncem görüyorum yani gözümle . Bir araba konumuz var te ne zamanlar özür dilettiler bana zorla elinin tersiyle itti beni mesela. En son güncel olarak ta ufak tefek gülerek laf sokmaları benim mutsuz olacağım.durumlar için yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?