Gitmelimiyim ?

Kimse beni istemedigim seye mecbur edemez. Ben sizin yerinizde olsam gitmezdim.
Mesela ben kv ile konusmuyorum. Bayramda esim israr etti gidelim bayramlasalim. Hatta bir az sinirlendi bile bana. Gitmedim. Kimse beni istemediyim seye mecbur edemez. Ondan sonra da bir daha degil israr, teklif bile etmedi.
Ben sizin yerinize olsam gitmezdim ve kv israr ettiyinde sert bir sekilde istemiyorum derdim.
Kimseni cekecek halim yok. 3-5 gunluk dunyada kimsenin beni uzmesine izin vermem.

Bende böyle düşünüyorum ama benim eşim sizinki kadar bir kere de söylemeye laftan anlamıyor ne kavgalar ettik biz yok yani hep ezik durumina ben dusucem düşünmüyorki bu kızda oraya giderse neler yaparlar bu saatten sonra artık diye

Her dedigine mecbur kalip tamam dediginiz icin bir kereden anlamiyor malesef.

Gidin bence çocuk sonuçta eşinizin yeğeni kardeşi..
Eltinizle insanlara laf vermeyecek kadar topluluk içinde dursanız yeter birebir diyaloga hiç girmeyin sıkıntı sebebiniz ne tabi bilemiyorum ama.

İyi de el
İyi de eltiniz sorunlar olmadan önce gelmiş sizin çocuğunuzun doğum gününe. Bir de sorunlar varken yine gelirmiydi diye düşünüp karar verin.Ki bence gelmezdi.Eşinizle huzursuz olacaksanız da gidin ama çok mesafeli durun. Ayrıca kayınvalide ne oluyor da yana yakıla ağlıyor ben hiç anlamıyorum.Sizin kv baya fena ona gidip ağla buna gidip ağla.Sinir oluyorum şunlara.

Yuz göz olunmuş iste, ben gitmezdım
Bende gitmek istemiyorum inanın ya benim hasimato hastaligim var doğum kilomu veremedim verdiğimi aldım bir gün kayinvalidemdeyiz tartıldım anne dedim diyete girelim beraber girelim tamam dedi .bunun üstüne eltim geldi tartildi benim yanımda ay diyor evlenmeden önceki kiloma.donmusum gülüyor falan .bu gibi şeyler var mesela sütüm kesildi birde dört ay emzirdim bebeğimi eltimle.ogullarimiz arasında üç ay var o benden üç ay sonra doğurdu o hala emziriyor her defasında emsirseydin keşke diyor ben iki yaşına kadar emzircem diyor. Benim.bebegimin suyu bitmiş kordon dolanmış boynuna erken doğum yaptım sezeryan oğlum 30 gün kuvozde kaldı oksijensizlikten eltim normal doğurdu bana sen normal doğum acisini bilsen falan diyor her fırsatta hele kayınvalidem onun doğumuna girdi ona ağladılar halada benim çektiğim acıyı görmezler bebeğim çıktı kuvozden doğal olarak kimseye vermek istemedim yok ağzına sekerlo su ver tuzla muzla yaptırmak istemedim zaten acı doluyum ama o benim inadına yaptırmadigim herşeyi yaptırdı çocuğuna hala da diyorlar o böyle yaptırdı birşey oldumi sende yaptiraaydin keşke falan

Hep ağlar hayaliymis torunlarını bir arada görmek

Hep ağlar hayaliymis torunlarını bir arada görmek
Ya hiç iyi niyetli gelmedi bana çünkü sen git diğer gelinine oğluna ağlayarak bir şeyler falan anlat. İyi niyetli olsa derki kızım sorun da olsa aranızda ben torunlarımın, sizin mutlu ve bir arada olmanızı istiyorum yinede beni kırma da gelin falan der.

Demez o kaynım onun biricik oglu

Gitme ya. Bu ne böyle bebek uzerıne sidik yarısına gırmıs kadın. Sutun olsa emzırırdın heralde.
Manyak mı ne. Baska ovunecek bıseyı yokmuscasına habıre kilodan dogumundan bahsetmıs.
Al hediyeni gönder kocanla. Gitme.
Simdı bunla aran duzelse ne olcak?
Fıtratı bu kadının, Degısmez ki. Gene aynı seyler olacak. Gerek var mı sacma Bı kısır dongude kendını delirtmeye?

O gün hasta olup yatın madem
Bir kere mevlutlerine gitmedim bebeğinin şehir dışına cikicaktim kardeşime gitmeye çıktımda hala kayınvalidem eltim için sana kırgın oda sende onun bebek mevlutune gitmedin diyor ne yapayım mevlit için şehir dışına aa şimdi çıkamam mi deseydim

İşte bana kalsa hiç gitmem ama kimse bunları görmüyor abartiyormusum bana öyle geliyormuş sinsilik bu diyorum sen yanlış anlıyorsun diyorlar deliricem inanın deliricem

İşte bana kalsa hiç gitmem ama kimse bunları görmüyor abartiyormusum bana öyle geliyormuş sinsilik bu diyorum sen yanlış anlıyorsun diyorlar deliricem inanın deliricem
Hayır sana öyle gelmiyor, erken dogum yapmis bebegı kordona dogmus kuvezde kalmıs kadına ben normal dogurdum acısını
Bilmiyorsun denmez.
Bebegı emmeyen kadına, sutu olmayan kadına benimki emiyor iki yasına kadar emzırcem keske sende emzırseydın denmez.
Kotuluk bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…