Gitmem lazım

Şimdi ben yanima bir kac eşya alsam onada mesj atsam çıkıp gitsem evden telefonumu herseyi kapatsam aileme de resti ceksem alıp karsiniza konuşmayın diye yanlismi olur

Geç bile kaldın. Kimseye kolay kolay git demem bu topikte. Ama seninki hak ediyor

sakın çocuk yapma bu adamdan ..
ömür boyu seninle bir bağlantısı olmasın..
ve sende çek git.. ne demek gidemiyorum ne bekliyorsun adama sihirli değnek falan değmesini mi
hem sözlü hem fiziksel şiddet var ..
bu kadar mı acizsin ?
bak profil fotomda ne yazıyor..

En son ben bundan sokakda dayak yedim isden çıkarttı ondan sonra ben böyle oldum ya kendime guvenimi kaybettim bilmiyorum korkuyorum sanirim

Gözünü seveyim kurtar kendini....
Ne demek sokak ortasında dayak..

Allah belasını versin pisligin.
Bakkk çocuğun yokken kaç kurtul..
Çoğu kadın çocukları için katlaniyor böyle pisliklere..
Sen şanslısın...
Karısı olarak dayak yiyecegine
Boşanmak için mücadele veren kadın olarak dayak yersin ama canın ruhun bu kadar acımaz..
Rabbim yardımcın olsun...

Hastasin sen. Burda ne aradigini cozemedim. Kocan ayri bi manyak. Adam suratinda sigara sondurmus amk. Daha ne bekliyosun. O kapidan cikmak icin milletten onay mi alman gerekiyo. Senin aklin yok mu ?! Sigara yav sigara sonduruyo. Eski konunda onca sey yazmislar ,kalkmis yine ayni konuyu acmissin.

Dediğiniz gibi hastayim ben yarin muhtemelen yine açarım aynı konuyu...

Eski konularını biliyorum
Sana her şey söylendi
Artık senin harekete geçmen lazım
Her şeyi ailenden bekleme
Çocuğun yok bir işe girer çalışırsın
Çocuğunun olmaması senin için çok büyük bir avantaj
Ama allah aşkına daha bu adamı çekme

Omur gecer mi böyle ne cocugu, sonra daha kotu seyler yasanir ve hic gidemezsin.

Ne demek seni aldığıma sukret, kopek gibi gelmek gitmek...

Gunlerini omrunu ziyan etmeden ailene anlat ve bir an once bitir.

Duzelmez bu adam, cocuk olunca daha da kotu olur.

Aslaa yapma cnm aynı bnm esim nefeet ediyorum ama iki cocgmda vr bn kurtulamıom bari sen kurtul

Çocuğun yok, iş deneyimin, dolayısıyla tekrar çalışma imkanın var. Neden korkuyorsun?
Bir ömür geçer mi böyle? Birde hamile kalsan ömür boyu kımıldayamayacaksın demekki yerinden. Çok acil harekete geçmen lazım.

ailene anlatmiyor musun yaptıklarını? Onlar da onu adam yerine koyup dinliyor. Bu adam seni dayakla ,korkuyla yanında tutmaya çalışıyor.. Nereye kadar dayanabileceksin? İlla ki bir yerden patlak verecek,canına tak edecek...ya sen onu ,ya o sana zarar verir. işler daha da kotu olmadan bırak sen bu adamı..düzelir mi bilmiyorum. Tanistiginizdan beri hep mi böyleydi? Bunları iyice düşün.. Şiddetin dozu hep artarak devam eder eğer su anda birşeyler yapmazsaniz..korkmayın ondan bu kadar,ailenizin yanına da yerleşir,iş bulur çalışırsınız..ailene gidip her şeyi anlat..o mutlaka dayanır kapıya ,sinirlenmeden sakin bir şekilde ayrılmak istediğini söyle..Allah yardımcıniz olsun ve ALLAH sizi korusun.

Bu senin diger konundan. Ailenin bundan haberi var mi? Adam resmen seni insanliktan cikarmis. Hayati tehlikene ragmen gidemem diyorsun.
Issizlik maasindan olmamak icin aylarca evde yatti, sokaga adim atmadik da demissin. Adamda erkek vasfi bile yok, seni de iyice sindirip kendine kole yapmis. Ailenle konus nolur! Nasil seni bu adama geri gonderdiler, hadi senin psikolojini mahvetmis de, herkes mi bu kadar basiretsiz?!

Ben eski
Eşimi istiyorum diyormuşya kocan,bak bende biri işe görüşüyordun,süperdi,sonra başka bır adam oldu,bende ona aşık olduğum adamı istiyorum ,ama nafıle eski galıne dönmedi,ve ayrıldım,bu ilginç,cidden eskiden nasılsın?bır düşün,onun harıcı konularını bılmıyorum,ama şiddet varsa,hakaret daha ağır bir şiddettır,durma orda

Şimdi ben yanima bir kac eşya alsam onada mesj atsam çıkıp gitsem evden telefonumu herseyi kapatsam aileme de resti ceksem alıp karsiniza konuşmayın diye yanlismi olur

evden gitmeyi değil de eşinizin peşinde koşmasını istiyorsunuz sizibi şekilde ikna etsin gözü korksun
ama yanlış yapıyorsunuz bu tür oyunlara girmekle bidahaki sefere yüzünüzde sigara söndürmekle kalmayabilir.
ve lütfen çocuk yapma sevdasından da vazgeçin

Eskiden bir dediğini 2 yapmazdım o ne derse nasıl isterse öyle olurdu herşeyin sorardım şimdi öyle değilim bu ara kavga ettim olmadi ama suan hiç birşey yapmıyorum normal ama mesafeli davraniyorim

Inanın peşinden koşmasını istemiyorum hiç evden gidiyimde ayrilayim gibi düşüncelerim olmadi ama malesef artık dayanamıyorum keşke kosmasa pesimden istememe gerek yok böyle bisiyi zaten yapiyo ama eziyet etmekten de geri kalmiyo çocuk ben asla istemiyorum ama bu ara ona taktı kafayi zorlamaya basladi

sizin duymanız gereken her şey söyleniyor ama ikna olmak istemiyorsunuz. siz napıyorsanız yapın ama lütfen çocuk yapmayın. şiddetin olduğu ailede büyüyen çocuğun psikolojilerinin nasıl olduğunu kendi gözümle defalarca gördüm. toplum bu kadar bozulduysa bunun önemli bir sebebi de bilinçsizce, sırf anne baba olmak adına çocuk yapan insanlardır.

Elınden telefnu alıyrsa elektrk supurgesının brusunu kap bacaklarına bacaklarına vur valla kırılsın bacakları snrada onu oylece bırak kapıyı ceek gt surunsun kpek bu ne terbıyesızlık bu ne hadsızlık ya byle mı kcalık olyomus o once adam olsun adam

evet şiddet iğrenç bişey ama planlı programlı tasarlanmış şiddet artık işkenceye giriyo hele bunun ucunu cinsellikte işkenceye kadar getirirse eşiniz şu an yasadıklarınız devede kulak kalabilir

Buna benzer seyleri ben hem esimden hem ailesinden bol bol isitiyorum anlayabiliyorum seni. Allah bi yerden elbet bi sekilde hesabini sorar. Iyi ki cocugun yok. Yapma da lutfen. Ben aptal gibi hamile kaldim olan karnimda ki sabiiye oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…