- 26 Şubat 2015
- 3.527
- 2.976
- 333
- Konu Sahibi dengeyoksunu
-
Şimdi ben yanima bir kac eşya alsam onada mesj atsam çıkıp gitsem evden telefonumu herseyi kapatsam aileme de resti ceksem alıp karsiniza konuşmayın diye yanlismi olur
En son ben bundan sokakda dayak yedim isden çıkarttı ondan sonra ben böyle oldum ya kendime guvenimi kaybettim bilmiyorum korkuyorum sanirim
Dediğiniz gibi hastayim ben yarin muhtemelen yine açarım aynı konuyu...Hastasin sen. Burda ne aradigini cozemedim. Kocan ayri bi manyak. Adam suratinda sigara sondurmus amk. Daha ne bekliyosun. O kapidan cikmak icin milletten onay mi alman gerekiyo. Senin aklin yok mu ?! Sigara yav sigara sonduruyo. Eski konunda onca sey yazmislar ,kalkmis yine ayni konuyu acmissin.
ufak ses kayıt cihazı edin. Dışarı çıkıyosundr umarım. Netten nerden alabileceğine bi bak ve al. Açık konumdayken cebine koy kaydet şu öküzden boşanMalesef kaydetme imkanım yok çünkü tartışma sırasında telefonumu elimden alıyor
Aslaa yapma cnm aynı bnm esim nefeet ediyorum ama iki cocgmda vr bn kurtulamıom bari sen kurtulEsim yine dün gece yaptı yapacağını kac gündür sesi çıkmayan adam yine durduk yere ustume geldi bir sürü laf söyledi bana yok ben karilik bilmiyormusum karı olmazmış benden hala genç kız gibi davraniyormusum bana guvenmiyormus yetistirilmem böyleymiş bıkmış artık önceden bana köpek gibi davraniyormus bilmem ne yapmak için cagiriyormus beni peşinden ayrilmiyormusum evlenmiş benle sukretmem lazimmis ve birsürü şeyler benim artık gitmem lazım gitmezsem tikilip kalicam burda birde çocuk istiyo gitmem lazim
işyerinde arkadaşımdan kiskandi sokak ortasında dövdü yüzümde sigara söndürdü 3-4 gün beni mahvetti bana güvendiğini söylüyor beni sevdiğini söylüyor ama evli bu bayan olarak hiç bir erkekle konisamazmisim Aldatmayla ayni seymis konusmaya calisiyorum ayrılmak istiyorim diyorum tamam diyo 10 dakika sonra sen beni aldattin dimi bilmem ne diyerek tehdit etmeye basliyo mecburen geri vites yapıyorum kirginlikdan söyledim diyorum çünkü çok korkuyorum benim kendimi oldurmem gerekiyomus beni intihara suruklucekmis yemin ediyo beni oldurcekmis o gece allah istememiş olmemi v
Şimdi ben yanima bir kac eşya alsam onada mesj atsam çıkıp gitsem evden telefonumu herseyi kapatsam aileme de resti ceksem alıp karsiniza konuşmayın diye yanlismi olur
Eskiden bir dediğini 2 yapmazdım o ne derse nasıl isterse öyle olurdu herşeyin sorardım şimdi öyle değilim bu ara kavga ettim olmadi ama suan hiç birşey yapmıyorum normal ama mesafeli davraniyorimBen eski
Eşimi istiyorum diyormuşya kocan,bak bende biri işe görüşüyordun,süperdi,sonra başka bır adam oldu,bende ona aşık olduğum adamı istiyorum ,ama nafıle eski galıne dönmedi,ve ayrıldım,bu ilginç,cidden eskiden nasılsın?bır düşün,onun harıcı konularını bılmıyorum,ama şiddet varsa,hakaret daha ağır bir şiddettır,durma orda
Inanın peşinden koşmasını istemiyorum hiç evden gidiyimde ayrilayim gibi düşüncelerim olmadi ama malesef artık dayanamıyorum keşke kosmasa pesimden istememe gerek yok böyle bisiyi zaten yapiyo ama eziyet etmekten de geri kalmiyo çocuk ben asla istemiyorum ama bu ara ona taktı kafayi zorlamaya basladievden gitmeyi değil de eşinizin peşinde koşmasını istiyorsunuz sizibi şekilde ikna etsin gözü korksun
ama yanlış yapıyorsunuz bu tür oyunlara girmekle bidahaki sefere yüzünüzde sigara söndürmekle kalmayabilir.
ve lütfen çocuk yapma sevdasından da vazgeçin
Inanın peşinden koşmasını istemiyorum hiç evden gidiyimde ayrilayim gibi düşüncelerim olmadi ama malesef artık dayanamıyorum keşke kosmasa pesimden istememe gerek yok böyle bisiyi zaten yapiyo ama eziyet etmekten de geri kalmiyo çocuk ben asla istemiyorum ama bu ara ona taktı kafayi zorlamaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?