Gitmem lazım

Etrafındaki herkes mi dengesiz senin?
Eşinin çok tutarsız davranışları var psikopatın teki. Ailen de o anda şaşırmış sanki. Bazı şeyler daha kötüye gitmesin diye susmuş olabilirler. Tabi ki onlar da hatalı davranmış. Ama hatanın büyüğü sende. Bu adamın seni daha fazla sindirmesine izin vererek kendine en büyük kötülüğü sen yapıyorsun.
Ailenin bunlardan hiç mi haberi yok? Prim verme daha fazla terbiyesiz pisliğe. Topla eşyalarını bırak ve git. Görsün köpek gibi dolaşmak neymiş.

Benim duymak gereken herşey söyleniyor evet hatta sadece burda değil akrabalarim arkadaşlarım da soyluyo ki birinin söylemesine zaten gerek yok bennde farkındayım herşeyin ama olmuyo ışte olmuyo anlatamiyorum sanırım hissettiklerimi az once ne yaptım ben bir msj attim çıktım gittim yolda aradı yine ağladı yeminler etti onu bırakırsam kendini avmden atacağına evet ben salagim aptalim vicdanimla oynuyo ve ben her seferinde yiyorum aciyorum şimdi ben biliyorum akşam gelecek ve benden hesap soracak başına geleceği çok iyi biliyorum ama dediğim gibi insan salak olunca böyle oluyo

bence sizin de psikolojik destek almanız lazım. Stockholm sendromu yaşıyor gibi bir haliniz var. lütfen çocuk konusunda dikkatli olun. kendiniz sıkıntı çekiyorsunuz bari biri daha o sıkıntıyı yaşamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…