- 11 Mayıs 2016
- 70
- 32
- 3
- 37
- Konu Sahibi dengeyoksunu
-
Malesef kaydetme imkanım yok çünkü tartışma sırasında telefonumu elimden alıyorbu konusmalari kaydedip bosansaydin hemen sende adam degilsin deseydin.
Kavga sebebi genel olarak kıskançlık ve beni surekli yonledirmeye yonetmeye calismasiÇok üzücü. Gerçekten duyduklarinizi hazmetmek imkansız..
Kavga sebebi neydi ?
o niyeymis ki bi yeri mi ararsiniz diye cekiniyor dedikleri cok cok ayib hatasini anlamali sizden deli gibi ozur dilemeli..Malesef kaydetme imkanım yok çünkü tartışma sırasında telefonumu elimden alıyor
Bende farkındayım ama allah aşkına bana söyleyin ben neden kipirdayamiyorum neden adım atamiyorum bu kadar korkak olmak zorundamiyim değildim çünkü neden boyleGeçenki konunuzuda biliyorum.
Kolay demem ama,boşanın bence. Bu adam düzelmez.
Zaten gece bunları söyledi saatlerce sonra opuyo sacimi oksuyo ben eski eşimi istiyorum diyo anlamiyorumo niyeymis ki bi yeri mi ararsiniz diye cekiniyor dedikleri cok cok ayib hatasini anlamali sizden deli gibi ozur dilemeli..
Aileniz yanınızda değil mi? Maddi manevi gücünüz yok mu?Bende farkındayım ama allah aşkına bana söyleyin ben neden kipirdayamiyorum neden adım atamiyorum bu kadar korkak olmak zorundamiyim değildim çünkü neden boyle
En son ben bundan sokakda dayak yedim isden çıkarttı ondan sonra ben böyle oldum ya kendime guvenimi kaybettim bilmiyorum korkuyorum sanirimTerbiyesiz dümdük.
Bunun gibilere ancak eli maşalı vurduğu zaman deviren kadınlar olacak,görecek o zaman kadınlık neymiş,ne değilmiş.
Gitmene engel olan ne,çekilmez böyle,ömründen ömür götürür.
Elleri kırılsın,hatta kopsun,yetmezse bi tarafına kaçsın adi herif.En son ben bundan sokakda dayak yedim isden çıkarttı ondan sonra ben böyle oldum ya kendime guvenimi kaybettim bilmiyorum korkuyorum sanirim
Ailem bosanma demez yanlarında kalabilirim ama ne bilim biraz pasif kalıyorlar mesela kocam beni ailemin yanına götürdü yatakdan kaldırdığı gibi babama beni kotuledi 2 saat sonra geldi yemek yedi özür diledi kimsede sen nabiosun demedi anlatabildim miAileniz yanınızda değil mi? Maddi manevi gücünüz yok mu?
Terbiyesiz dümdük.
Bunun gibilere ancak eli maşalı vurduğu zaman deviren kadınlar olacak,görecek o zaman kadınlık neymiş,ne değilmiş.
Gitmene engel olan ne,çekilmez böyle,ömründen ömür götürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?