- Konu Sahibi germanotta
-
58.6 herhalde dimiiiiKilo güncellemesi 38,6. Öğlen yemeklerine daha çok dikkat etmeliyim.
yalnışlıkla yazmışım 58,6 tabii ki58.6 herhalde dimiiii
geçen yıl şubat ayında yapmıştım yine bu diyeti. 4 kilo verdim 1 ayda bu şekilde ve yaz boyunca çok yememe rağmen geri almadım. haftaya 1 kilo verme bence tamamen sağlıklı ve beyaz ekmek dahil her şeyden yiyorum. (tatlı dışında) ben normalde karnım doyduğunda değil de yemek istedğim kadar yedikten sonra kalkardım sofradan. şimdi gerekli vitaminleri kahvaltı ve öğlen yemeğinde alıyorum ve 1 normal tabak yeterli oluyor. 1 ay böyle beslendikten sonra bünye alışıyor ve eskisi kadar istesem de yiyemiyorum. Denemiş olduğum için olumlu sonuç alacağıma eminimCanım çok az yemiyormusun metabolizma yavaslarsa normal düzene döndüğünde daha çok kilo alabilirsin
Super o zaman takip ediyorum diyorumgeçen yıl şubat ayında yapmıştım yine bu diyeti. 4 kilo verdim 1 ayda bu şekilde ve yaz boyunca çok yememe rağmen geri almadım. haftaya 1 kilo verme bence tamamen sağlıklı ve beyaz ekmek dahil her şeyden yiyorum. (tatlı dışında) ben normalde karnım doyduğunda değil de yemek istedğim kadar yedikten sonra kalkardım sofradan. şimdi gerekli vitaminleri kahvaltı ve öğlen yemeğinde alıyorum ve 1 normal tabak yeterli oluyor. 1 ay böyle beslendikten sonra bünye alışıyor ve eskisi kadar istesem de yiyemiyorum. Denemiş olduğum için olumlu sonuç alacağıma eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?