- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
kızlar görümcem kafa dağıtmaya bana geldi 1.5 ay oldu gitmiyor ya. çalışıyorum eve gidip yemek hazırlıyorum bi de.o tüm gün boş oturuyor evde.sözde kpss çalışıyo ama çalışmıyor .gece yatak odamın yanındaki odada 3 e kadar falan oturuyo evde onun kalabileceği bi uygun o oda var..eşimle uzaklaştık iyice.eşime söylüyorum o memnun halinden sen ne istiyosun ki dedi bana. bi de evde ne oluyosa istanbula ailesine anlatıyo.bezdim daraldım bunaldım....! nasıl gönderebilirim evden sizce.iletişim kuramıyorum eşimle .bıktım
ne yüzsüz insanlar varkızlar görümcem kafa dağıtmaya bana geldi 1.5 ay oldu gitmiyor ya. çalışıyorum eve gidip yemek hazırlıyorum bi de.o tüm gün boş oturuyor evde.sözde kpss çalışıyo ama çalışmıyor .gece yatak odamın yanındaki odada 3 e kadar falan oturuyo evde onun kalabileceği bi uygun o oda var..eşimle uzaklaştık iyice.eşime söylüyorum o memnun halinden sen ne istiyosun ki dedi bana. bi de evde ne oluyosa istanbula ailesine anlatıyo.bezdim daraldım bunaldım....! nasıl gönderebilirim evden sizce.iletişim kuramıyorum eşimle .bıktım
anlamaz ki zaten.kendimi ifade edemiyorum galiba dyip kendime kızıyorum. seminere gidicem bu hafta evde olmycam ben yokken evimde kalacak halaCanım akşama makarna haşlar mısın? Bir de patates kızart ben işten gelince yorgun oluyorum sen evdesin nasılsa de.
Evde olduğunda da eveet bugün temizlik günü de ver eline bezi fısfısı sen toz al ben makineye çekeyim hemen bitsin tek başına zor oluyor sende artık bu evin elemanı sayılırsın 1.5 aydır de. Gece de aç müziğin sesini odanda dilediğini yap eşinle. Eşine yatak cezası veriyorken kendini de cezalandırmış olursun ne gerek varburda eşe şikayetlemek yanlış daha çok aranız açılır. Görümceyi bezdirme politikası bunun adı.
valla benim görümcem de aynı ilk zamanlarda ne istiyorsa alıyordum kendisi pastaya bayılır. önceleri ben alıyordum, sonrada artık o istemeye başladı. sonra biz onlara gittik. o hiç birşey ikram etmiyor. hatta bizim getirdiğimiz şeyi bile ikram diye önümüze koymuyor. kendisinin 11 tane dairesi var. (ihtiyaç sahibi olmadığı için yazdım) bende artık almıyorum. bize geliyor 2 hafta kalıyor ben işten geliyorum ne yiycez diye soruyor. (kendisi 47 yaşında ufak da değil) bardağını bile kaldırmıyor. bende o geldiğinde kebaplar etler neler neler yapardım salatasını yemekten sonra tatlısını kahvesini eksik etmezdim. şimdi hiçbirşey almıyorum. o gelince pilav makarna yapıyorum. oda birkaç gün kalıp bıkınca pilav makarnadan kaçıyor. sonra gelsin suluyemekler ohhkızlar görümcem kafa dağıtmaya bana geldi 1.5 ay oldu gitmiyor ya. çalışıyorum eve gidip yemek hazırlıyorum bi de.o tüm gün boş oturuyor evde.sözde kpss çalışıyo ama çalışmıyor .gece yatak odamın yanındaki odada 3 e kadar falan oturuyo evde onun kalabileceği bi uygun o oda var..eşimle uzaklaştık iyice.eşime söylüyorum o memnun halinden sen ne istiyosun ki dedi bana. bi de evde ne oluyosa istanbula ailesine anlatıyo.bezdim daraldım bunaldım....! nasıl gönderebilirim evden sizce.iletişim kuramıyorum eşimle .bıktım
'Tatlım ben seminere gidiyorum evin hanımı yokken kalman uygun olmaz tek başına ne yapacaksın başka zaman gelirsin eşyalarını toplayalım biletini alalım' diyin bu akşam yok kalırım falan derse de evi görmeye mi gelmiştin bizi görmye mi biz yokken napacaksın dersinizanlamaz ki zaten.kendimi ifade edemiyorum galiba dyip kendime kızıyorum. seminere gidicem bu hafta evde olmycam ben yokken evimde kalacak hala
diyemem ki eşim bu sefer kızar demeliyim ama sanırım'Tatlım ben seminere gidiyorum evin hanımı yokken kalman uygun olmaz baika zaman gelirsin eşyalarını toplayalım biletini alalım' diyin bu akşam
Evi görmeye mi geldin bizi görmeye mi napacaksın biz yokken olmaz dersindiyemem ki eşim bu sefer kızar demeliyim ama sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?