- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
annem 8 saat uzakta.ben zaten baska ile seminere gidicem ona ragmen esimle duracaklar burda.Isten izine ayrilin.gorumceyide alin kv ye gezmeye gidin.ordan kendi annenenize gececiginizi soyleyin.pesinize takilmaz sanirim
annem 8 saat uzakta.ben zaten baska ile seminere gidicem ona ragmen esimle duracaklar burda.
kendimi evimde misafr gbi hssediyorum
Bana saygı duymayan bir adamın yanında beş dakika durmazdim.Ablasiyla mutluluklar diler çıkar giderdim.Hic sabrim yok böyle terbiyesizliklere.Siz bu durumdan pek rahatsız olmuşsa benzemiyosunuz.Burda yazın sonra size çok değer veren esinizle devam edin hayatıniza dedikoducu gorumceniz sizden çok daha kıymetli vede orası belliki onun evikızlar görümcem kafa dağıtmaya bana geldi 1.5 ay oldu gitmiyor ya. çalışıyorum eve gidip yemek hazırlıyorum bi de.o tüm gün boş oturuyor evde.sözde kpss çalışıyo ama çalışmıyor .gece yatak odamın yanındaki odada 3 e kadar falan oturuyo evde onun kalabileceği bi uygun o oda var..eşimle uzaklaştık iyice.eşime söylüyorum o memnun halinden sen ne istiyosun ki dedi bana. bi de evde ne oluyosa istanbula ailesine anlatıyo.bezdim daraldım bunaldım....! nasıl gönderebilirim evden sizce.iletişim kuramıyorum eşimle .bıktım
aksine sinirden aglamaklıyım. acık konusan bi tipim inanın. esime neler dedim yuvarlak cevaplar veriyo hep.ben kötü oluyorum. suratsz davranyorum muhatap olmyorud gtmyo kız ya.Bana saygı duymayan bir adamın yanında beş dakika durmazdim.Ablasiyla mutluluklar diler çıkar giderdim.Hic sabrim yok böyle terbiyesizliklere.Siz bu durumdan pek rahatsız olmuşsa benzemiyosunuz.Burda yazın sonra size çok değer veren esinizle devam edin hayatıniza dedikoducu gorumceniz sizden çok daha kıymetli vede orası belliki onun evi
Belki kız gitmesini istediğini anladıgı icin inatta ediyor olabilir düşünüyorumda görümcem gelip bende 2 ay kalacak eşimle ayrı uyurdum yüzüne bakmazdım düzgün yemek yapmazdım birde calısıyormussunuz aksam pijamalarımı giyer of cok yorgunum biriniz cay koysanıza derdim ne bilim ya evi temizlemezdim o kız gidene kadar düzeni bozardım ben huzursuzsam onlarda huzursuz olsunaksine sinirden aglamaklıyım. acık konusan bi tipim inanın. esime neler dedim yuvarlak cevaplar veriyo hep.ben kötü oluyorum. suratsz davranyorum muhatap olmyorud gtmyo kız ya.
En kısa zamanda net bir tavır koyun lütfen. Ikisi de size saygı duymuyor.Cekin gidin hiçbirşey yapamıyorsaniz. Siz kendinizi ezdirdikce nasılsa çekiyor diyip daha çok ezerler.Hickimse vazgeçilmez değil.Kendinize saygı duyun.Bunlar tavsiye tabiki.Umarim istediğiniz gibi oluraksine sinirden aglamaklıyım. acık konusan bi tipim inanın. esime neler dedim yuvarlak cevaplar veriyo hep.ben kötü oluyorum. suratsz davranyorum muhatap olmyorud gtmyo kız ya.
sanki böyle bir konu okumuştumkızlar görümcem kafa dağıtmaya bana geldi 1.5 ay oldu gitmiyor ya. çalışıyorum eve gidip yemek hazırlıyorum bi de.o tüm gün boş oturuyor evde.sözde kpss çalışıyo ama çalışmıyor .gece yatak odamın yanındaki odada 3 e kadar falan oturuyo evde onun kalabileceği bi uygun o oda var..eşimle uzaklaştık iyice.eşime söylüyorum o memnun halinden sen ne istiyosun ki dedi bana. bi de evde ne oluyosa istanbula ailesine anlatıyo.bezdim daraldım bunaldım....! nasıl gönderebilirim evden sizce.iletişim kuramıyorum eşimle .bıktım
Siz bence evinize eşinize alışamadınız ondan böyle hissediyorsunuz. Kocaniz da alisamadi galiba o yuzden o da kardes babaanne falan cagirip duruyor.annem 8 saat uzakta.ben zaten baska ile seminere gidicem ona ragmen esimle duracaklar burda.
evet cuk ! aglıycam ya
Madem gidiyorsunuz temizlik ,yemek listesi yapın .Halılar perdeler fayanslar ben geldigimde temiz olsun ,zaten işin yok deyiverin..annem 8 saat uzakta.ben zaten baska ile seminere gidicem ona ragmen esimle duracaklar burda.
eşim de bak işine yarıyo der hiç göndeqmez o zaman.pislik falan etkilemez onlari,Anasını babasını ara ders calısmıyor ben bakıcımıyım de .
Madem gidiyorsunuz temizlik ,yemek listesi yapın .Halılar perdeler fayanslar ben geldigimde temiz olsun ,zaten işin yok deyiverin..
Görümceye sen evlenince srnin eve taşınacağım ,hep birlikte yasayalım deyin.aksine sinirden aglamaklıyım. acık konusan bi tipim inanın. esime neler dedim yuvarlak cevaplar veriyo hep.ben kötü oluyorum. suratsz davranyorum muhatap olmyorud gtmyo kız ya.
yok ben alıştım ama ilk sene evliligin oturma dönemleri sonucta. ve 1.5 ay az degil. yeni evlilern yanına sürekli bi misafir gelme hevesi bu anlayşszlık.sinirimi bozuyoq.Siz bence evinize eşinize alışamadınız ondan böyle hissediyorsunuz. Kocaniz da alisamadi galiba o yuzden o da kardes babaanne falan cagirip duruyor.
Öncelikle evdeyken yorgun dağınık ve pasaklı olun. Tembellesin biraz evin yukunu kardese devredin madem bütün gün evde. Hatta hasta olun falan filan.
Ama eşinizle aranıza soğukluk sokmayın. Kapınızı kapatın sevisin.
Zaten gitmiyorsa baari işe yarasın.eşim de bak işine yarıyo der hiç göndeqmez o zaman.pislik falan etkilemez onlari,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?