gitmeyen misafir

Bana saygı duymayan bir adamın yanında beş dakika durmazdim.Ablasiyla mutluluklar diler çıkar giderdim.Hic sabrim yok böyle terbiyesizliklere.Siz bu durumdan pek rahatsız olmuşsa benzemiyosunuz.Burda yazın sonra size çok değer veren esinizle devam edin hayatıniza dedikoducu gorumceniz sizden çok daha kıymetli vede orası belliki onun evi

aksine sinirden aglamaklıyım. acık konusan bi tipim inanın. esime neler dedim yuvarlak cevaplar veriyo hep.ben kötü oluyorum. suratsz davranyorum muhatap olmyorud gtmyo kız ya.

Benim gelmeme kadar o gitmis olmazsa burdan dogru annemlere gider bidaha da dönmem derim senin yerinde olsam.
Yada yeter artik yeterrrrrr diye bi cinnet kopar. Hic sessiz sessit kavga etme bagira bagira yetti artik bari aramizda yatsin diye yik ortaligim

aksine sinirden aglamaklıyım. acık konusan bi tipim inanın. esime neler dedim yuvarlak cevaplar veriyo hep.ben kötü oluyorum. suratsz davranyorum muhatap olmyorud gtmyo kız ya.
Belki kız gitmesini istediğini anladıgı icin inatta ediyor olabilir düşünüyorumda görümcem gelip bende 2 ay kalacak eşimle ayrı uyurdum yüzüne bakmazdım düzgün yemek yapmazdım birde calısıyormussunuz aksam pijamalarımı giyer of cok yorgunum biriniz cay koysanıza derdim ne bilim ya evi temizlemezdim o kız gidene kadar düzeni bozardım ben huzursuzsam onlarda huzursuz olsun

En kısa zamanda net bir tavır koyun lütfen. Ikisi de size saygı duymuyor.Cekin gidin hiçbirşey yapamıyorsaniz. Siz kendinizi ezdirdikce nasılsa çekiyor diyip daha çok ezerler.Hickimse vazgeçilmez değil.Kendinize saygı duyun.Bunlar tavsiye tabiki.Umarim istediğiniz gibi olur

Neden biraz bencil olmayı düşünmüyorsunuz anlamıyorum bir kaç akşam dısarıda yemek yiyin arkadaslarınızla plan yapın. Eve gidince yemek yapmayın bu kadar basit. Eşiniz ile bu konuyu konusmak yerine sessiz savasın.. çok yorgunum hadi hep beraber temzlik yapıyoruz tarzında emrivaki hareketlerde bulunun.

Sen kendine kurs, spor falan bişey uydur akşamları evde yemek yeme. Dışarıda ye. Normalden 2-3 saat geç gel off yoruldum de ayaklarını uzat kumandayı eline al.

Ben olsam evden giderim doye tehdit etmem.. heleki gitmeyeceksem.. adam git derse gorursun.. bu sefer tukurdugunu yalamk zorunda olabilirsin.

Bencede bi kac aksam evde yemek yeme.. birak ne halt ediolarsa etsinler :)

sanki böyle bir konu okumuştum
görümcen gelmeden konu açmış mıydınız

annem 8 saat uzakta.ben zaten baska ile seminere gidicem ona ragmen esimle duracaklar burda.
kendimi evimde misafr gbi hssediyorum
Siz bence evinize eşinize alışamadınız ondan böyle hissediyorsunuz. Kocaniz da alisamadi galiba o yuzden o da kardes babaanne falan cagirip duruyor.
Öncelikle evdeyken yorgun dağınık ve pasaklı olun. Tembellesin biraz evin yukunu kardese devredin madem bütün gün evde. Hatta hasta olun falan filan.
Ama eşinizle aranıza soğukluk sokmayın. Kapınızı kapatın sevisin.

Anasını babasını ara ders calısmıyor ben bakıcımıyım de .
annem 8 saat uzakta.ben zaten baska ile seminere gidicem ona ragmen esimle duracaklar burda.
kendimi evimde misafr gbi hssediyorum
Madem gidiyorsunuz temizlik ,yemek listesi yapın .Halılar perdeler fayanslar ben geldigimde temiz olsun ,zaten işin yok deyiverin..

Anasını babasını ara ders calısmıyor ben bakıcımıyım de .

Madem gidiyorsunuz temizlik ,yemek listesi yapın .Halılar perdeler fayanslar ben geldigimde temiz olsun ,zaten işin yok deyiverin..
eşim de bak işine yarıyo der hiç göndeqmez o zaman.pislik falan etkilemez onlari,

yok ben alıştım ama ilk sene evliligin oturma dönemleri sonucta. ve 1.5 ay az degil. yeni evlilern yanına sürekli bi misafir gelme hevesi bu anlayşszlık.sinirimi bozuyoq.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…