gitmeyen misafir

Sende kendi ailenden birini cagir bence o zaman belki empati kurabilir

Bakın bu da bir yol konu sahibi.
Hatta mümkünse evli bir çift olsun. Anlaşın önceden. Onun kaldığı odayı onlara vermenin daha uygun olacağını söyleyin bahaneyle rahatı da bozulsun.
Sizin tanıdıklarınız da biraz rahatsız etsin. Dinsizin hakkından imansız gelir demişler. Başka türlü anlamaz bu tipler.
Eşiniz sorarsa ne var ki geldilerse diye safa yatın..

Oh ne güzel ya masrafsız sorumluluk olmadan tek başına takılıyor. Odası var yemeği önünde..

Valla boylelerine esin yokken sürekli laf sok is yaptir esin varkende iyi davran kocanada yaklaşma gorumcem var duyar ayip olur genc kız de ikiside bezsinn

Hem olanı biteni yetiştiriyor hem tembel hem de pişkin pes

Cünkü orası abisinin evi istediği gibi at kosturabilir ama kız aileleri öyle mi gelmeden önce 10 kez düşünürler ve gelip giderler yerleşmezler . Kv ve görümcelere göre oğlumun evi abimin evi .yeğenlerine sofrada yiyin yiyin oğlum almıs onları diyen bi kv geldi aklıma bak sinir oluyorum erkek ailelerine kıskanc acgözlü bencil insanlar

Dediklerimi sirayla yap.
1 İsten eve geç git . Arkadaşlarınla takıl. Eve gelince çok yorgunum de duş al yat.
2 kesinlikle yemek yapma
Sen kimsenin hizmetçisi değilsin. Buna kocan da dahil.
3 Eşin evde biri varken seninle birlikte oluyormu bilemem ama eğer cevabın evet ise bu işi biraz fazla ses çıkararak yap
4 Hâlâ halinden memnunsa sıralamayı tekrar dene olmadı açıkça kov !! Bu ne be. Tam pansiyon otel mi orası ?

Ne kadar gamsız insanlar var ya. Pes diyorum!!!
sormayın kızlar.görümcem gelene kadar ben esimle çok iyiydim. herseyimiz normal seyrindeydi. bugün acıkca konustum eşimle. bana sormadın bile getirirken dedim. ne bileyim bilmyorum ne zaman gtcek diyo. bide teklif eden de o görümceme gel diye. herkes memnun ben mutsuz. çok sıkıldım çok. eşime kin duyuyorum daha yeni evli olmamıza ragmen. en son kovucam o olcak. güzellikten anlamıyo bunlar

Isten izine ayrilin.gorumceyide alin kv ye gezmeye gidin.ordan kendi annenenize gececiginizi soyleyin.pesinize takilmaz sanirim

Yapmayın bayanlar dünya da o kadar büyük dertler var ki bunlar bence sorsan olaylar..yaşamış biri olarak oğlumun doğumundan 24 gün kaldı kayinvalidem ve gorumce nasıl sıkıldım anlatmam biran önce gitsin istedim ..eşimle yatakta miy miy kendimizi yedik.ama 6 yıl sonra hastalandım ve o gicigima giden kayinvalide ve gorumce tam 3 ay evimde bana bakıp temizligimi yaptı. O zman hiç surat asmadım ..daha doğrusu annemin telkinleriyle hep güleryüzlü oldum.ve meyvesini topladım .şimdi iyiki varlar diyorum.. benim bakış açım da bu tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…