gitmeyen misafir

aksine sinirden aglamaklıyım. acık konusan bi tipim inanın. esime neler dedim yuvarlak cevaplar veriyo hep.ben kötü oluyorum. suratsz davranyorum muhatap olmyorud gtmyo kız ya.
Valla hiç kusura bakmasın kimse tam bosanilacak bir tip kocanız .
1.5 ay olmuş ne demek ya insan kardeşini uyarır inceden yani karısıyla doya doya sevişmek istemez mi bir erkek ya ?
Böyle devam edecekse bence git arkadaşında falan kal konu sahibi yaşasınlar abi kardeş madem öyle.

Bir arkadasimin kayni bu sekilde 1 ay diye geldi 5 sene kaldi.

Arkadasim..bosanma davasini aciyorum..deyince koca kisisi kayni yolladi 5 sene sonra.

Biraz daha bekle.
Ama is guc yemek yaptir mutlaka.
Biraz kullan onu yani.

Sonrasina bakarsiniz

Esinizin kardesi kimsesiz ve zor durumda olsa daha naif bir bakis acim olurdu olaya belki ama yeni de evlisiniz... inanin sizden ve esinizden önemli hicbir sey ve kimse yok hayatta. Sizi iyi niyetinizi kullanmaya calisana izin vermeyin lutfen. Agir isler verin yapması için. Camasir gorevini verin mesela. Her gun wc yikama gorevini verin. Bunlar sonuçta yapilmasi gereken seyler ve yasi kucuk degil. Kademeli olarak yemegi de verin. En kaygisiz keyifli oldugu anlarda mesela tv izlerken camasir astirin balkon yikatin. Keyfini bozun. Gider zaten bir sure sonra.
Ama eşinizin basının etini yemeyin sakin ters teper.

Bir arkadasimin kayni bu sekilde 1 ay diye geldi 5 sene kaldi.

Arkadasim..bosanma davasini aciyorum..deyince koca kisisi kayni yolladi 5 sene sonra.

Biraz daha bekle.
Ama is guc yemek yaptir mutlaka.
Biraz kullan onu yani.

Sonrasina bakarsiniz

Bu daha da fenaymış, yani erkek sonuçta, kadın rahat bile gezemez kendi evinde, gerçi görümceyle de çok rahat olamaz. Bu insanlar bu rahatlığı nereden buluyor anlamıyorum. Hadi kendi kafaları basmıyor, anne babaları da mı bir şey demez.

elinize sağlık yüzde yüz katılıyorum.

Misafir deyince tüylerim diken diken oluyor, hiç sevmem Bir keresinde görümcem bizim buradan geçerken arayıp uğrayacağını söyledi. Gelince eşim "Abla, bir dahaki gelişinde önceden haber ver" demişti. Ben bir şey dememiştim oysa ki.. Görümcemi de severim yalan yok, çok iyi niyetlidir. Ama senin durumunda kalsam ben konuya yazılan önerilerden bir çoğunu uygulardım emin ol.

Ben senin sorununu anladım. Sen elaleme saçını süpürge etmeden hizmet etmekten "iyi gelin" olmaktan hoşlanıyorsun. Bunu hoşlanmayan insan yapamaz. Karşılığında değer görmeyince "bak ben böyle yaptım" diye bir bir çıkarıyorsun hemen. Etrafımda istemeyeceğim bir insansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…