- 28 Aralık 2018
- 60
- 21
- 3
- Konu Sahibi Majesteleri2
-
Darılmaya devam etsin huyu buysa.Ananem bizde ve geleli artık bir ay olacak çokta konuşuyor en ufacık birşey de dariliyor herşeye muhalefet ve herşeye karışıyor ve ailem de çalışıyor bende evdeyim artık çok bunaldım ve patlamama ramak kaldı dayıma desek ananemi bize karşı kışkırtıyor bizim üstümüze salıyor ( kızın evde seni istemiyor diye) annem birşey diyemiyor annesi babam birşey diyemiyor artık napsam bilmiyorum
İşte hiç gitme taraftarı da değil geçen kardeşim anane ne zaman gidiyon dedi beni evde mi istemiyorsunuz dedi alınganlık yaptı artık gitsin istiyorum bendeDarılmaya devam etsin huyu buysa.
En azından konuşmaz işte.
Yaşlı olmak da zor,
Allah herkese sağlıklı bir yaşlılık versin ve kimseye muhtaç etmesin.
Çok amin.
Yapılacak bir şey yok, konuşacak, kızacak, darılacak.
Gidene kadar da sabredeceksiniz.
Tipik yaşlı işte.
Bir sey yapin evet,yasli kadina iyi bakin mesela. Bakamayacaksaniz da verin huzurevine. Eziyet etmeyin surat asarak. Yaslilar ama aptal degiller her seyi anliyorlar.
Dayinizin uzerine mi zimmetli bu kadin? Dayinizin ne kadar annesiyse,sizin annenizin de o kadar annesi.Biz bakmıyor uz ki zaten köyde evi var ve dayım bakıyor!
ne zaman gidiyon denir mi ben olsam bende alınırdım!İşte hiç gitme taraftarı da değil geçen kardeşim anane ne zaman gidiyon dedi beni evde mi istemiyorsunuz dedi alınganlık yaptı artık gitsin istiyorum bende
Annenizin de annesi degil mi anneanneniz biraz da siz bakın o zamanBiz bakmıyor uz ki zaten köyde evi var ve dayım bakıyor!
Anneannezi de azıcık idare ediverin , tavırları genel yaşlı durumu, bilmiyorum kendimde de dahil bu çağın sorunu insan ilişkilerinde idare etmeyi değil sikayet etmeyi tercih ediyoruz kısa yoldan..
Ay bir de unlemli unlemli yazmis degil mi ama?Annenizin de annesi degil mi anneanneniz biraz da siz bakın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?