Gitmeyen misafir

Majesteleri2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2018
60
21
3
Ananem bizde ve geleli artık bir ay olacak çokta konuşuyor en ufacık birşey de dariliyor herşeye muhalefet ve herşeye karışıyor ve ailem de çalışıyor bende evdeyim artık çok bunaldım ve patlamama ramak kaldı dayıma desek ananemi bize karşı kışkırtıyor bizim üstümüze salıyor ( kızın evde seni istemiyor diye) (köyde ananemin evi var ve emekli maaşını dayım alıyor 3 kardeşler) annem birşey diyemiyor annesi babam birşey diyemiyor artık napsam bilmiyorum

Son düzenleme:
Kendi yaşlılığınızı düşünerek hareket edin ve anne babanızın yaşlılığını.
Benim de bir annaneciğim vardı rahmetli, farklı şehirde oturuyorduk.
Senede bir kaç sefer gelirdi bizde kalmaya.
Çok konuşur, çok karışır ve çok gereksiz alınganlıklar yapardı.
Ancak bir duası yeterdi onun, mutlu edince de şen şakrak bir insan olurdu.
Nurlar içinde yatsın inşallah.

Keşke hayatta olsa da yine gelse kalmaya.
Yine "kara çocuğum" dese ve her lafa girerek canımı sıksa.

Darılmaya devam etsin huyu buysa.
En azından konuşmaz işte.
Yaşlı olmak da zor,
Allah herkese sağlıklı bir yaşlılık versin ve kimseye muhtaç etmesin.
Çok amin.
Yapılacak bir şey yok, konuşacak, kızacak, darılacak.
Gidene kadar da sabredeceksiniz.
Tipik yaşlı işte.

İşte hiç gitme taraftarı da değil geçen kardeşim anane ne zaman gidiyon dedi beni evde mi istemiyorsunuz dedi alınganlık yaptı artık gitsin istiyorum bende

Yaşlılık hepimiz için evet çocuk gibi oluyorlar çok sabır istiyor ama of bile demeyin ne olur tamam deyin gönlünü hoş edin hem sevap. Gitmeyen misafir deyince ben de elin insanı sandim anane misafir olur mu hiç önce bir bakış acınızı değiştirin. Konussun dursun dinleyin geçin ya ne olacak.

İşte hiç gitme taraftarı da değil geçen kardeşim anane ne zaman gidiyon dedi beni evde mi istemiyorsunuz dedi alınganlık yaptı artık gitsin istiyorum bende
ne zaman gidiyon denir mi ben olsam bende alınırdım!
memlekette hep dayınızda mı kalıyor? onları da düşünmek lazım

Anneannezi de azıcık idare ediverin , tavırları genel yaşlı durumu, bilmiyorum kendimde de dahil bu çağın sorunu insan ilişkilerinde idare etmeyi değil sikayet etmeyi tercih ediyoruz kısa yoldan..

allah evladın da torunun da hayırlısını versin. istenmemek ve çaresiz olmak çok acı olmalı.
yaşlılardan olgunluk beklemek en büyük hata çünkü yaşlandıkça çocuklaşıyorlar. 3 yaşındaki çocuktan hiç farkları kalmıyor.
şu tavrınıza bakılırsa dayınız haklı.

Anneannezi de azıcık idare ediverin , tavırları genel yaşlı durumu, bilmiyorum kendimde de dahil bu çağın sorunu insan ilişkilerinde idare etmeyi değil sikayet etmeyi tercih ediyoruz kısa yoldan..

Etmiyorum mu saniyorsunuz ediyorum zaten ama benim de bir sabrim var yeter artık ya

Annenizin de annesi degil mi anneanneniz biraz da siz bakın o zaman
Ay bir de unlemli unlemli yazmis degil mi ama?
Sevgili konu sahibi;
Memnun degilseniz cikin gidin evden o zaman
Gelen misafire ne zaman gidicen denir mi? Ustelik koskoca anneanneye

Yasli insan canim.
Belli ki size muhtac

Zaten yükün fazlasi annendedir sen ne kadar hizmet edeceksin ki?

Kizi sonucta annen.
Dayinin karisi gelini.
Ona agir gelir belki bakmak ama annen seve seve bakar

Duyma
Birak konussun
He tamam anane.de gec

Tahminimce sürekli dayınız bakıyor, birazda siz bakıverin nolacak sanki, birazda dayınız nefes alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…