- Emoji Skoru
- 867
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi heybenkimmmm
Merhabalar . Çok şükür biz araba aldık kapımıza . Neyse ananem de bunu duymuş beni arıyor hayırlı olsun vs . Sonra mevzu bir anda tapuya geldi . İşte dayın da besaneye yapıyor evi arabası var vs... Dayım evi dedemin arsasına yaptı. Normalde arsa dedemin. Besane var , dedemin ev var , dedemin evinin ustune dayımın ev var ve bahçe var . İşte dayının her şeyi var biz ölünce de size 3-5 kuruş para verir vs dedi. Ben de çok kızdım. 3-5 kuruş vermeyecek nene yarısını verecek dedim. Haksız mıyım? Sürekli dayimi acındırıyor. Bizden çok onu düşünüyor. Bizim araba aldığımızı duyunca dayımın kızını aramış. Demiş işte halangil araba almış vs . Sonra dayımın kızı o araba süremez demiş benden bahsederek . Nenem de aynısını demiş o süremez ehliyet alamaz demiş . Bide geliyor bana söylüyor böyle böyle konuştuk diye. Gerçekten çok sinir oluyorum. Sonra ağlıyor gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz diye . Dayım emekli üstüne üstlük hayvancılık yapıyor. Süt parası alıyor, emekli maaşı var yengem çalışıyor bi de dedemin aylığı var hep birlikte yiyip içiyorlar. Tüm bunlara rağmen bize hasetleniyorlar. Doymadı dayimi beslemeye. Dayimdan para alacağız diye akli çıkıyor. Ha ona tapu soran da yok . Kendi kendine hesap kitap yapıyor kafasında.