- 28 Aralık 2018
- 60
- 21
- 3
- Konu Sahibi Majesteleri2
-
Benim de aklıma anneannem geldi. Sürekli aynı evde olmak kolay değil ama güldürünce nasıl mutlu olurdu. Mutluluk çoğaldıkça artar diyorlar ya. Ben anneannemi güldürünce bütün evin modu yükselirdi. İnsan ilişkilerinde birbirine kızmak çok kolay. Kırıcı olmayın lütfen hiç bir şey sonsuza kadar sürmüyor. Beraber yapacak bir şeyler bulun vaktinizi öyle geçirinKendi yaşlılığınızı düşünerek hareket edin ve anne babanızın yaşlılığını.
Benim de bir annaneciğim vardı rahmetli, farklı şehirde oturuyorduk.
Senede bir kaç sefer gelirdi bizde kalmaya.
Çok konuşur, çok karışır ve çok gereksiz alınganlıklar yapardı.
Ancak bir duası yeterdi onun, mutlu edince de şen şakrak bir insan olurdu.
Nurlar içinde yatsın inşallah.
Keşke hayatta olsa da yine gelse kalmaya.
Yine "kara çocuğum" dese ve her lafa girerek canımı sıksa.
Affedersiniz ama allah senin gibi torun vereceğine bana hiç vermesin DHA iyi çok yazıkEtmiyorum mu saniyorsunuz ediyorum zaten ama benim de bir sabrim var yeter artık ya
Affedersiniz ama allah senin gibi torun vereceğine bana hiç vermesin DHA iyi çok yazık
Biz esimle genc yasimizda kendimizden kisip cocuk ve torunlarimiza yatirim yapiyoruz, bizden cok rahat etsinler ilerde diye. ne bileyim. torunum bana misafir dese bilemedim. bir yerde bir hata var
sizinki de hata dedeniz nineniz sizi mi düşünmüş herkes kendi kazancını yesin boşversenize, konu sahibi zaten hatalı o evde kendisi de misafir farkında değil kimi kimin evinde istemiyor
Bunlar sizi ilgilendiren meseleler degil. Annenizin problemi. Ev de annenizle babanizin evi,sizin degil. Karisma ve soz hakkiniz yok. Anneniz ne karar verirse onu uygular zaten size laf dusmezdayım araba almaya kalkmıştı ananemin maaşını da araba için birşeyler yapmış sonra dayım kendi dayısını da kendine kefil etmiş hiç ödememiş araba için çektiği krediyi o arabaya haciz geldi araba satıldı ama bu kredi borcunu kapatmaya yetmedi tabi böyle olunca da ananemin maaşından çekiyorlar kredi parasını banka sanırsam ananem köyde yaşıyor normalde dayım ona haftada bir marketten birşeyler alır getirir arada dayımlara da gider teyzeme de gider ama biz farklı il'lerdeyiz bize de gelir kalmaya ama Ananem için dayım çok başkadır zaten elinde ne var ne yoksa hep oğluna verir çünkü bir tane oğlu vardır çok önemlidir onun için oğlu ananem zamanında bir yer de de çalışmıştı da gitmişti hepsini dayıma vermişti çünkü oğludur soy ondan yürüyor ya ama iş kızlarına gelince hani afedersin zırnık bile vermez sahip te çıkmaz kızlarının üstünden geçinmeye çalışır sanırsın oğlunu o doğurdu kızlarını el doğurdu
sizinki de hata dedeniz nineniz sizi mi düşünmüş herkes kendi kazancını yesin boşversenize, konu sahibi zaten hatalı o evde kendisi de misafir farkında değil kimi kimin evinde istemiyor
Sen kimsin ki anne babanın evinde kalan yaşlı annenin gitmesini istiyorsun?O evde sana söz hakkı veriliyor mu?O evde ananenin kirli çamaşırlarını senmi yıkıyorsun yemeğini senmi hazırlıyorsun ne yapıyorsun o evde sen?dayım araba almaya kalkmıştı ananemin maaşını da araba için birşeyler yapmış sonra dayım kendi dayısını da kendine kefil etmiş hiç ödememiş araba için çektiği krediyi o arabaya haciz geldi araba satıldı ama bu kredi borcunu kapatmaya yetmedi tabi böyle olunca da ananemin maaşından çekiyorlar kredi parasını banka sanırsam ananem köyde yaşıyor normalde dayım ona haftada bir marketten birşeyler alır getirir arada dayımlara da gider teyzeme de gider ama biz farklı il'lerdeyiz bize de gelir kalmaya ama Ananem için dayım çok başkadır zaten elinde ne var ne yoksa hep oğluna verir çünkü bir tane oğlu vardır çok önemlidir onun için oğlu ananem zamanında bir yer de de çalışmıştı da gitmişti hepsini dayıma vermişti çünkü oğludur soy ondan yürüyor ya ama iş kızlarına gelince hani afedersin zırnık bile vermez sahip te çıkmaz kızlarının üstünden geçinmeye çalışır sanırsın oğlunu o doğurdu kızlarını el doğurdu
Yorum yapmak için yorum yapan biri dahaSen kimsin ki anne babanın evinde kalan yaşlı annenin gitmesini istiyorsun?O evde sana söz hakkı veriliyor mu?O evde ananenin kirli çamaşırlarını senmi yıkıyorsun yemeğini senmi hazırlıyorsun ne yapıyorsun o evde sen?
Annen şikayet etmiyorsa sana laf düşmez.
Memnun değilsen sen çekip gidebilirsin gençsin enerjin var kur kendine bir düzen kurtul madem.yasli kadını evden atmaya utanmıyormusun?
Ne kadar vicdansız bir nesılsiniz siz yahu!
Yorum yapmayacaksak neden konu aciyorsunuz, kendi kendinize konusmak icin degil herhaldeYorum yapmak için yorum yapan biri daha
Okuduğunu anlamayan bir yeni ergen üye daha..Yorum yapmak için yorum yapan biri daha
Yorum yapmak için yorum yapmayın yorumlarınızı kendinize saklayın[/QUOTE
Yorum yapılmayacak dı neden konu açtın o zamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?