Gitsem mi kalsam mı

Anti-Bakteriyel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
873
846
103
Selam kk birliği
Arkadaşlar , biz eşimle memleket ziyaretlerini yaptık üç ay önce.
Eşim sizin tarafa bir daha gidelim diye geldiğinden beri tutturdu. Benim oğlumun da sünnet işi var gider onu da aradan çıkarırız masrafsız olur hem dedik.
Fakat ben eşimin ciğerini bilirim . Bizimkilere gidilir de kendi tarafını boynu bükük bırakır mı .
Dün tekrar sordu tamam gidelim dedim peki annenler ne olacak dedim (sadece bunu sordum) onlara da bilet alırız 15 tatile kardeşimle gelirler dedi .
Bende maddi olarak desteğe ihtiyacımız varken bizim böyle bir bonkörluge gucumuZ yok dedim tatlı dille anlattım eksisini artısini. Ama onun niyeti oğlum için kenarda duran ona takılan altınları böyle böyle yemek . O altınlar olmadan buna cesaret edemez altından kalkamaz bu masrafın . Ben de zevkine gidelim diyordun madem bu iş mecburiyete karşılık bekleyenleri tatmin etmeye geldi ben gitmiyorum diyerek konuyu kapattım . Ben de biliyorum annesi torununu özlüyor fakat her gelişlerinde neden biz bilet kesmek zorundayız ? Özleyen gelmesini de bilecek ve durumumuz yok biliyorlar iki arada kaldım . Şimdi arkadaşlar tekrar hatırlatayım biz ailelerden farklı şehirlerdeyiz onun ailesi başka şehir de benim ailem başka biz başka.. şimdi karşılıklı bu işler diyenler çıkacak elbette karşılıklı ama kendi tarafima gidelim diyen ben değildim .

Cocugunuzun sünneti niye ailenin orda yapılıyo anlamadım sizin oldugunuz yerde yapılması gerekmezmi
Kv nin durumu nasıl onlar niye alıp gelmiyor bilet

Sizin kimseye bilet almak zorunluluğunuz olmadığı gibi , kimsenin de size destek vermeye zorunluluğu yok (bunu desteğe ihtiyacınız olduğunu yazdığınız için dedim.)
Eğer annenize gidip sünnet yapacaksanız, babaannesi de görmek ister torununun sünnetini? 15 Tatile ne gerek var ? Gelsinler işte sizin ailenize sonuçta dünürler , hemde birbirinizi görmüş olursunuz. Bir daha uğraşmazsınız .
Sünnet telaşı ve masrafı içinde olduğunuz içinde kimse sizden maddi destek beklemez ?

Back
X