Gitsen olmuyor, kalsan olmuyor..

Kesinlikle haklisi

Kesinlikle haklisiniz. Zaten düğün yapıyorlar. Benim de içim soğudu. Hakkımda hayırlısı buymuş demek ki..

Zaten bitmiş.
O başkasını sokmuş araya.
O kızında duyguları var,bu ilişki bitmiş kabullen dahil olma,kendini hatırlatma çabasına girmeden yoluna bak.
Unutulur elbet zamanla,boşver..

Bakın hadi başkası olsa inadından nişanlanmıştır derim ki bu bile doğru değil ama adam gidip kuzeniyle nişanlanmış.yani size geri dönse bir daha kuzeninin yüzüne nasıl bakar kuzeninin annesinin babasının yüzüne filan.bunları bile bile gidip nişanlanmış lütfen güvenipde kaçmayın çünkü burdan bakınca kendine bile güvenmeyen bir adam görünüyor

şimdi ilerlersin güç bela affedersiniz ilk büyük kavgada o kızı üstüne kuma olarak alır bu adam ben diyim

Pardon. Cahil misiniz

Evet cahilim, enistemle evlendim ben de, ben 13 yasindaydim o 60 di ama olsundu kardesim degildi haram da degildi evlendik, zaten kardesim degilse ve haram degilse istedigimle evlenirim ve kimse bunu igrenc bulamaz degil mi? simdi 90 lik dedeme yeni regl olmus bir kiz ariyoruz en helalinden, kuzeni de olur sıkıntı yok.

O bayan size kardeş mi? haram mı? Neden tiksindirici buldunuz diye sormuş. Cevabınız: Bide kardeş olsaydı. Böyle anlamsız bi cevap vermek yerine bana cevap yazmaya harcadığınız enerjiyi o kişiye mantıklı bi cevap vermeye harcasaydiniz su an konusmak zorunda kalmazdik.

Kuzeniyle nişanlanıp tekrar geldiğinde nasıl affettiniz, ailesi sizi istemiyorsa kaçalım demek yerine evlenseymiş kaçınca ne olacaktı bi kaç ay sonra barışacaktı gene kötü olan siz olacaktınız.

Ailesine ragmen ille de seni mi istiyor, o zaman alacakti cicegini cikolatasini gelecekti seni gerekirse tek basina isteyecekti. Kendi ailesi yaninda degil diye kacalim illa demis, niye kacayim arkadas benim ailem istemiyo degil ki bencilligine pes! Sonra da kizi kullanmis falan. Adam degil o. Bidaha kapinda kole olsa donup bakma.

Konusmak zorunda degiliz zaten, ki ben soyleyecegimi soyledim.
Bir evliligi igrenc bulmak icin tek kriteri kardes olmalari ve helal haram olup olmamasi birine neden aciklama yapayim ki zaten? yapmadım.
Siz de kalkmis cahil misin diyorsunuz, tek cumlemle nasıl böyle bir yargiya vardiysaniz.... neyse akraba evliliğini desteklememek cahillikse cahilim, iyi gunler :)

Bence hikaye kaçalım demesi mantıksız resmen bedavaya getirmeye çalışmış seni baktı kandiramiyor bedava olan başka birini almış yani o herifin mantigiyla cevap verdim

sevseydin kaçardın. demek ki o kadar da sevmiyordun. o da seni sevmiyormuş yeğenle evlilik hazırlığına başladığına göre.

o yüzden seviyorum diye kendinizi kandırmayın, önünüze bakın. gerçi adam zaten evleniyor, hayat yolunda onun için.
sen de kendi hayatına bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…