- 19 Ekim 2016
- 25
- 17
- 3
- Konu Sahibi Gidengitmistir
-
Öncelikle beyninde bitir .Unutmayın bütün organlara beyin emir verir.Onu size hatırlatacak herşeyi çıkartın hayatınızdan buna ortak arkadaşlarınızda dahil.Çıkartmasanız bile mesafe koyun aranıza biraz .Başka arkadaşlarınızla konuşun ,buluşun ne bilim işinize kaptırın kendinizi .Ama nolur çivi çiviyi söker etkisiyle biriyle görüşmeyin şu aralar .Allah hakkınızda en hayırlısını çıkartır karşınıza merak etmeyin.Demek ki nasip değilmiş .Nasibiniz siz dünyanın bi ucunda bile olsa bulur seni .Dua etti .Herşeyin hayırlısı
Kuzeniyle nisanlanmasi neden tiksinti yaratti sizde?adamın kuzeniyle nişanlanması bile tek başına tiksinme nedeniyken, nedir hala bu beklenti...
Selam kk üyeleri. 3 yıllık bir ilişkim vardı. Ailemin bilgisi dahilinde yürüttüğüm. Fakat babası zamanında söz verdiği için yegenini istediğinden oğluna beni istemiyordu. Çocuk ailesi ile irtibatini kopardı. Bana da kaçmayı teklif etti. Ben ailem raziyken bunu yapmam dedi. Bu konu ikimizi de gererek ayrılığa sebep oldu. Ve bana inat babasi gil ile barisip yeğeni ile nişanlandı. 10 gün sonra pişman oldu döndü. Barıştik. Fakat yine kavgalar devam edince ayrıldık. Tekrardan o kızla görüşmeye başladı. Tabi suan benim bunu bildiğimi bilmiyor. Sosyal hesaplardan takiplerini filan gördüm. 20 gündür irtibatimiz yok. Hem öfkem hem sevgim çok fazla. Tabi haklı sebepleri çok. Yapıcı degil hep yıkıcı oldum. Benim ailemin dE baskilarindan dolayı. En son bitirirken artık olmaz dedi. Şimdi ne yapmam gerek bilmiyor.
Kuzeniyle nisanlanmasi neden tiksinti yaratti sizde?
Kardesler mi?
Haram mi?
Yok kardes olsalardi bi de, komiksiniz, ama gulmedim
Pardon. Cahil misiniz
O bayan size kardeş mi? haram mı? Neden tiksindirici buldunuz diye sormuş. Cevabınız: Bide kardeş olsaydı. Böyle anlamsız bi cevap vermek yerine bana cevap yazmaya harcadığınız enerjiyi o kişiye mantıklı bi cevap vermeye harcasaydiniz su an konusmak zorunda kalmazdik.Evet cahilim, enistemle evlendim ben de, ben 13 yasindaydim o 60 di ama olsundu kardesim degildi haram da degildi evlendik, zaten kardesim degilse ve haram degilse istedigimle evlenirim ve kimse bunu igrenc bulamaz degil mi? simdi 90 lik dedeme yeni regl olmus bir kiz ariyoruz en helalinden, kuzeni de olur sıkıntı yok.
Siz komik bile degilsiniz...Yok kardes olsalardi bi de, komiksiniz, ama gulmedim
O bayan size kardeş mi? haram mı? Neden tiksindirici buldunuz diye sormuş. Cevabınız: Bide kardeş olsaydı. Böyle anlamsız bi cevap vermek yerine bana cevap yazmaya harcadığınız enerjiyi o kişiye mantıklı bi cevap vermeye harcasaydiniz su an konusmak zorunda kalmazdik.
sevseydin kaçardın. demek ki o kadar da sevmiyordun. o da seni sevmiyormuş yeğenle evlilik hazırlığına başladığına göre.Selam kk üyeleri. 3 yıllık bir ilişkim vardı. Ailemin bilgisi dahilinde yürüttüğüm. Fakat babası zamanında söz verdiği için yegenini istediğinden oğluna beni istemiyordu. Çocuk ailesi ile irtibatini kopardı. Bana da kaçmayı teklif etti. Ben ailem raziyken bunu yapmam dedi. Bu konu ikimizi de gererek ayrılığa sebep oldu. Ve bana inat babasi gil ile barisip yeğeni ile nişanlandı. 10 gün sonra pişman oldu döndü. Barıştik. Fakat yine kavgalar devam edince ayrıldık. Tekrardan o kızla görüşmeye başladı. Tabi suan benim bunu bildiğimi bilmiyor. Sosyal hesaplardan takiplerini filan gördüm. 20 gündür irtibatimiz yok. Hem öfkem hem sevgim çok fazla. Tabi haklı sebepleri çok. Yapıcı degil hep yıkıcı oldum. Benim ailemin dE baskilarindan dolayı. En son bitirirken artık olmaz dedi. Şimdi ne yapmam gerek bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?